Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Adana Demirspor Galatasaray bilet fiyatları ve maçı canlı yayın bigileri!
Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Adana Demirspor Galatasaray bilet fiyatları ve maçı canlı yayın bigileri! Süper Lig’in milli araya girmesiyle birlikte ligin devam edeceği tarih ve maçlar merak ediliyor. Milli maç arası 27 Eylül’de sona erecek. Maçlar 1 Ekim’de başlayacak. Süper Lig’te milli aranın ardından oynanacak en dikkat çeken karşılaşma ise Adana Demirspor-Galatasaray maçı olacak. Süper Lig’de milli araya lider giren Adana Demirspor zirvedeki yerini korumak için mücadele edecek. Üst üste 3. maçını da kazananan Galatasaray, puanını 16’ya çıkartırken Adana deplasmanında puan arayacak. Peki, Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Adana Demirspor-Galatasaray maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Adana Demirspor Galatasaray bilet fiyatları ve maçı canlı yayın bigileri!
20.09.2022 Futbol
İşte Galatasaray'ın grubunda son durum! Terim ve öğrencileri lider ama...
İşte Galatasaray'ın grubunda son durum! Terim ve öğrencileri lider ama... UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, evinde Marsilya'yı yenerek büyük bir avantaj elde etti.
25.11.2021 Galatasaray