Gazete Vatan Logo
Futbol Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Adana Demirspor Galatasaray bilet fiyatları ve maçı canlı yayın bigileri!

Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Adana Demirspor Galatasaray bilet fiyatları ve maçı canlı yayın bigileri!

Süper Lig’in milli araya girmesiyle birlikte ligin devam edeceği tarih ve maçlar merak ediliyor. Milli maç arası 27 Eylül’de sona erecek. Maçlar 1 Ekim’de başlayacak. Süper Lig’te milli aranın ardından oynanacak en dikkat çeken karşılaşma ise Adana Demirspor-Galatasaray maçı olacak. Süper Lig’de milli araya lider giren Adana Demirspor zirvedeki yerini korumak için mücadele edecek. Üst üste 3. maçını da kazananan Galatasaray, puanını 16’ya çıkartırken Adana deplasmanında puan arayacak. Peki, Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Adana Demirspor-Galatasaray maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Adana Demirspor Galatasaray bilet fiyatları ve maçı canlı yayın bigileri!

Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Adana Demirspor Galatasaray bilet fiyatları ve maçı canlı yayın bigileri!

2022-23 sezonunun ilk milli arası başladı. Gözler milli maç arası sonrası oynanacak maçlara çevrilirken en dikkat çeken karşılaşma ise Adana Demirspor-Galatasaray karşılaşması olacak. Süper Lig puan durumuna göre milli araya lider göre Adana Demirspor sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Süper Lig’te 7. haftayı averajla lider tamamlayan Adana Demirspor, milli maç arasının ardından son üç maçını üst üste kazanan ve puanını yukarı taşıyan Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Peki, Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Adana Demirspor-Galatasaray maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Adana Demirspor Galatasaray bilet fiyatları ve maçı canlı yayın bigileri!

ADANA DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor - Galatasaray arasında Yeni Adana stadyumunda oynanacak mücadele 1 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'de beİN Sport 1'den canlı olarak yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Adana Demirspor – Galatasaray maçı biletleri henüz satışa çıkmadı.

Haberin Devamı