Galatasaray Odebank

Galatasaray Odebank

Son dakika galatasaray odebank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galatasaray odebank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galatasaray odebank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Odebank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray odebank gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 galatasaray odebank haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray odebank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe deplasmanda ezdi geçti
Fenerbahçe deplasmanda ezdi geçti Fenerbahçe Doğuş, Galatasaray Odeabank derbisinden üst üste 6. kez galip ayrıldı.
29.10.2017 Galatasaray
Sinan Güler: 'Utanç duyuyoruz'
Sinan Güler: 'Utanç duyuyoruz' Galatasaray Odebank oyuncusu Sinan Güler, sezon boyunca sergiledikleri performans sebebiyle utanç duyduklarını söyledi.
27.05.2017 Galatasaray
Anadolu Efes yarı finalde!
Anadolu Efes yarı finalde! Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank'ı 87-76 mağlup ederek seriyi 2-1 kazandı ve yarı finalde Beşiktaş SJ'in rakibi oldu.
27.05.2017 Galatasaray
Ataman: 'Psikolojik olarak zor maçtı'
Ataman: 'Psikolojik olarak zor maçtı' Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes zaferinin ardından konuştu.
25.05.2017 Galatasaray
Perasovic: 'Galatasaray daha iyi oynadı'
Perasovic: 'Galatasaray daha iyi oynadı' Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
25.05.2017 Galatasaray
Aslan pes etmedi!
Aslan pes etmedi! TBL play-off çeyrek finalinde Galatasaray Odeabank, sahasında Anadolu Efes'i 73-63 mağlup etti ve seride durumu 1-1'e getirdi.
25.05.2017 Galatasaray
Son saniyede N'EFES kesti!
Son saniyede N'EFES kesti! Anadolu Efes, G.Saray Odeabank’ı Dunston’ın süre dolarken bulduğu basketle devirdi.
7.05.2017 Galatasaray
'Galatasaray'dan ayrılmayı da düşünüyorum'
'Galatasaray'dan ayrılmayı da düşünüyorum' Galatasaray Odebank Başantrenörü Ergin Ataman, katıldığı söyleşide önemli açıklamalarda bulundu.
10.04.2017 Galatasaray
Aslan zaferle veda etti
Aslan zaferle veda etti Galatasaray Odebank, THY Avrupa Ligi'ndeki son maçında Brose Bamberg'i deplasmanda 84-79 mağlup etti.
6.04.2017 Galatasaray
Ergin Ataman'dan görülmemiş tepki! Terk etti...
Ergin Ataman'dan görülmemiş tepki! Terk etti... Euroleague'in 29. haftasında Galatasaray Odebank'ın sahasındaki Baskonia maçı öncesi Ergin Ataman, tribünlerden kendisine gelen tepkiler üzerine benchi terk ederek soyunma odasına gitti.
31.03.2017 Galatasaray
Galatasaray'da hedef Pangos
Galatasaray'da hedef Pangos THY Euroleague'de son 2 haftaya girilirken takımlar da gelecek sezon planlamalarını yapmaya başladılar.
25.03.2017 Galatasaray
Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası
Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası Hafta sonu oynanan Beşiktaş Sompo Japan - Galatasaray Odeabank maçının cezaları belli oldu. Beşiktaş Sompo Japan'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
22.03.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı: Aziz Yıldırım ve Özbek...
Fatih Altaylı: Aziz Yıldırım ve Özbek... Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında yine çarpıcı açıklamalar yaptı.
21.03.2017 Galatasaray
Galatasaray'a seyircisiz oynama cezası!
Galatasaray'a seyircisiz oynama cezası! TBF, Fenerbahçe derbisinde tribünde yaşanan olayların ardından Galatasaray Odeabank'a bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.
18.03.2017 Galatasaray
Ve Galatasaray transferi açıkladı
Ve Galatasaray transferi açıkladı Galatasaray, Errick McCollum ile yeniden anlaşıldığını açıkladı.
9.03.2017 Galatasaray
'Onlar gerçek G.Saraylı değil'
'Onlar gerçek G.Saraylı değil' Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.
4.03.2017 Galatasaray
Galatasaray'da iki kadro dışı!
Galatasaray'da iki kadro dışı! Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Galatasaray Odeabank’ta sürpriz bir gelişme yaşandı.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray, İspanya'da Barça'yı yıktı!
Galatasaray, İspanya'da Barça'yı yıktı! Galatasaray Odeabank deplasmanda Barcelona Lassa'yı 69-62 mağlup etti.
24.09.2021 Galatasaray
Ataman: 'Hedefimiz ligde şampiyonluk'
Ataman: 'Hedefimiz ligde şampiyonluk' THY Avrupa Ligi'nin 21. haftasında Panathinaikos Superfoods'a 84-79 mağlup olan Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, iyi basketbol oynadıklarını ve Türkiye'de lig şampiyonluğunu hedeflediklerini söyledi.
24.09.2021 Galatasaray
Cimbom dibe demir attı
Cimbom dibe demir attı Galatasaray Odebank dün gece THY Euroleague'de bir mağlubiyet daha aldı.
3.02.2017 Galatasaray
Ergin Ataman: İnfial yaratacak olaylar var!
Ergin Ataman: İnfial yaratacak olaylar var! Galatasaray Odebank’ın başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe derbisinde yaşananlar ve Milli takımdaki Ufuk Sarıca tercihiyle ilgili BipSpor’a özel açıklama yaptı.
24.09.2021 Galatasaray
Ergin Ataman: 'Fenerbahçe zor bir takım'
Ergin Ataman: 'Fenerbahçe zor bir takım' Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, "Bu ligde var olacağımızı aldığımız galibiyetlerle gösterdik. Kaybettiğimiz maçları da iyi oynayarak kaybediyoruz" dedi.
24.09.2021 Galatasaray
Dev derbide zafer Fenerbahçe'nin
Dev derbide zafer Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı 85-80 mağlup etti.
24.09.2021 Galatasaray
Ergin Ataman: 'Mükemmel oynadık'
Ergin Ataman: 'Mükemmel oynadık' Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman: "Onları, oyun düzenlerinin dışına ittik ve hücumda mükemmel oynadık."
24.09.2021 Galatasaray
Ataman: 'Euroleague'de fazla bir iddiamız yok'
Ataman: 'Euroleague'de fazla bir iddiamız yok' Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Final-Four potasındaki takımlardan puan olarak çok geride kaldıklarını söyleyerek, “Euroleague’de çok fazla bir iddiamız yok. Ama yolumuza devam edip bundan sonraki her maça kazanmak için çıkacağız” dedi.
13.01.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Odebank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray odebank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.