Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ergin Ataman: İnfial yaratacak olaylar var!

Ergin Ataman: İnfial yaratacak olaylar var!

Galatasaray Odebank’ın başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe derbisinde yaşananlar ve Milli takımdaki Ufuk Sarıca tercihiyle ilgili BipSpor’a özel açıklama yaptı.

Ergin Ataman: İnfial yaratacak olaylar var!

Bugünkü programa telefonla bağlanan Ataman, derbi öncesi Melih Mahmutoğlu’nun Göksenin Köksal’ı kastederek ‘Bazı provokatörler maçı gerebilir’ şeklindeki ifadelerine kırıldığını söyledi. Ataman, ‘Melih aslında efendi bir çocuktur. Göksenin ile Milli takım arkadaşı. Çok talihsiz bir açıklama. Maalesef Türk sporunda bazı insanların fanatizmi nereye getirdiklerini ve bu gençleri de bunlardan nasıl etkilendiğini görüyoruz. Melih’e kızmaktan ziyade onu bu düşüncelere iten yönetimlere bakmak lazım’ dedi.

Ergin Ataman, kendisiyle yollar ayrıldıktan sonra A Milli Basketbol Takımı antenörlüğüne Ufuk Sarıca’nın getirilmesiyle ilgili de konuştu. ‘Bu konu çok derin bir konu’ diyen Ataman ‘Bazı gerçekleri kamuoyunu takip edenler zaten biliyor. Ama bilinmeyen, perde arkasında gelişen çok önemli infial yaratacak olaylar var. Bunları açıklar mıyım bilmiyorum. Açıklarsam çok geniş kapsamlı bir basın toplantısyıla açıklayacağım’ ifadelerini kullandı.