Galatasaray Kadın Basketbol Takımı

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı

Son dakika galatasaray kadın basketbol takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galatasaray kadın basketbol takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galatasaray kadın basketbol takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray kadın basketbol takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 293 galatasaray kadın basketbol takımı haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray kadın basketbol takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler gönlünü Galatasaraylı güzele kaptırdı! Sevgilisi ilk kez görüntülendi
Arda Güler gönlünü Galatasaraylı güzele kaptırdı! Sevgilisi ilk kez görüntülendi Arda Güler'in sevgilisi ilk kez ortaya çıktı. Fotoğraflardaki detay sevgilisini ele verdi. Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda forma giyen güzelle aşk yaşadığı iddia edildi. İşte haberin detayları...
11.07.2023 Magazin
Ekrem Memnun, MisliTV'ye konuk oldu: "Melo Trimble için riskleri dibine kadar aldım..."
Ekrem Memnun, MisliTV'ye konuk oldu: "Melo Trimble için riskleri dibine kadar aldım..." Galatasaray NEF Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, MisliTV'de Gökhan German ve Nazlıcan Elestekin'in sorularını yanıtladı.
16.11.2021 Basketbol
Bikem Kanık kimdir? Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık’ın biyografisi!
Bikem Kanık kimdir? Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık’ın biyografisi! Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulundu. Kanık, "Biz yeni ve başarıya aç oyunculardan oluşan bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu stratejimizde bir değişiklik olmayacak. Galatasaray'ın geleceğini garantiye almak için bu uygulamayı yapıyoruz" dedi. Açıklamanın ardından Bikem Kanık hakkında yapılan aramalar arttı. Peki Bikem Kanık kimdir?
27.08.2021 Gündem
Galatasaray'da 6 pozitif vaka daha! Toplam 13 oldu...
Galatasaray'da 6 pozitif vaka daha! Toplam 13 oldu... Galatasaray Kulübü, kadın basketbol takımında bugün yapılan testlerde 6 pozitif vaka daha çıktığını açıkladı.
4.04.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 5 oyuncunun testi pozitif!
Galatasaray'da 5 oyuncunun testi pozitif! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda 5 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı.
2.04.2021 Galatasaray
Resmen duyurdu! Turnuvaya katılmayacağız
Resmen duyurdu! Turnuvaya katılmayacağız Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Euroleague Women fanus turnuvasına katılmayacağını açıkladı.
29.11.2020 Eurocup
Galatasaray'da ABD'li oyuncu Alarie ile yollar ayrıldı
Galatasaray'da ABD'li oyuncu Alarie ile yollar ayrıldı Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda ABD'li oyuncu Isabella Alarie'nin sözleşmesi feshedildi.
27.10.2020 Galatasaray
Courtney Williams ve Hruscakova Galatasaray'da!
Courtney Williams ve Hruscakova Galatasaray'da! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Slovak forvet Zofia Hruscakova ve ABD'li oyun kurucu Courtney Williams'ı kadrosuna dahil etti.
22.09.2020 Galatasaray
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Efe Güven ile sözleşme yeniledi
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Efe Güven ile sözleşme yeniledi Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, son iki sezonda sarı kırmızılı takımın başantrenörlük görevini üstlenen Efe Güven ile bir yıllık yeni sözleşme imzaladı.
10.07.2020 Basketbol
Işıl Alben, Galatasaray'dan ayrıldığını açıkladı
Işıl Alben, Galatasaray'dan ayrıldığını açıkladı Işıl Alben, Galatasaray'dan ayrıldığını açıkladı. Işıl Alben yaptığı açıklamada, "Kulübüm 31 Ocak 2020 tarihinde yeni sezon sözleşmemi tek taraflı feshetti" ifadesini kullandı. Tecrübeli oyuncu ayrıca BOTAŞ ile de anlaştığını duyurdu.
15.06.2020 Basketbol
Mustafa Cengiz'den flaş 'Zorlu' açıklaması!
Mustafa Cengiz'den flaş 'Zorlu' açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Zorlu görüşmesi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Cengiz "Zorlu toplantısını unutturmaya çalışmak, övmek ihanettir. Bu toplantı özel bir büroda oldu ve kimseye haber verilmedi. MHK Başkanı diyor ki 'Ali Koç'u ikna ettim.' Zorlu'da yapılan toplantı doğru değildir ve yakışık almamıştır." dedi.
5.01.2020 Futbol
Dev derbide çok konuşulan hareket!
Dev derbide çok konuşulan hareket! Basketbolda haftanın derbisinde Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Efe Güven'in hareketi beğeni topladı.
9.12.2019 Basketbol
Efe Güven: Kulübün borcu kalmadı
Efe Güven: Kulübün borcu kalmadı Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Efe Güven, kendi kariyeri, takımının son durumu, gelecek planları ve mevcut sezonla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
9.11.2019 Basketbol
Seda Deniz Beşiktaş yolunda
Seda Deniz Beşiktaş yolunda Bir dönem Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda da forma giyen Seda Deniz, Beşiktaş yolunda.
10.11.2021 Voleybol
Tilbe Şenyürek Galatasaray'da!
Tilbe Şenyürek Galatasaray'da! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, milli oyuncu Tilbe Şenyürek ile anlaşmaya vardığını açıkladı.
9.07.2019 Galatasaray
Galatasaray 8'li final etabına yükseldi
Galatasaray 8'li final etabına yükseldi Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası son 16 turu rövanş maçında Macaristan temsilci DVTK'yi 69-65 yenerek tur atladı.
31.01.2019 Eurocup
Işıl Alben'den küfür tepkisi! F.Bahçe...
Işıl Alben'den küfür tepkisi! F.Bahçe... Galatasaray Kadın Basketbol Takımı kaptanı Işıl Alben, Fenerbahçe derbisinin ardından tepki gösterdi. Alben, "Rakip takımın benchinden bizim takımımızın antrenörüne edilen küfürler var" dedi.
27.01.2019 TBL
Efe Güven: "Bu mağlubiyet bize yakışmadı"
Efe Güven: "Bu mağlubiyet bize yakışmadı" Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Efe Güven, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında Beşiktaş'a 65-52 yenildikleri maçta istedikleri basketbolu oynayamadıklarını söyledi.
13.01.2019 Basketbol
Galatasaray, son 16 turuna yükseldi
Galatasaray, son 16 turuna yükseldi Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçında İspanya temsilcisi Lointek Gernika Bizkaia'yı 18 sayı farkla 76-58 mağlup etti.
10.01.2019 Basketbol
Galatasaray'ın rakibi İspanyol Bizkaia!
Galatasaray'ın rakibi İspanyol Bizkaia! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçında yarın İstanbul'da İspanya temsilcisi Lointek Gernika Bizkaia ile karşılaşacak.
9.01.2019 Galatasaray
Galatasaray, İspanya'da kayıp
Galatasaray, İspanya'da kayıp Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası play-off turu ilk maçında deplasmanda İspanya'nın Lointek Gernika Bizkaia takımına 84-69 mağlup oldu.
3.01.2019 Basketbol
Türk basketboluna 2018'de Avrupa'da 2 kupa!
Türk basketboluna 2018'de Avrupa'da 2 kupa! Türk basketbolu, 2018 yılında kulüpler bazında önemli başarılar elde etti.
31.12.2018 Basketbol
Galatasaray, 4. galibiyetini aldı!
Galatasaray, 4. galibiyetini aldı! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası B Grubu 5. hafta maçında sahasında Polonya ekibi Energa'yı 56-50 mağlup etti.
5.12.2018 Basketbol
Galatasaray'ın potadaki rakibi Energa!
Galatasaray'ın potadaki rakibi Energa! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası B Grubu 5. maçında yarın Polonya ekibi Energa'yı konuk edecek.
4.12.2018 Galatasaray
G.Saray, Yunanistan'dan zaferle döndü
G.Saray, Yunanistan'dan zaferle döndü Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nun 4. haftasında Yunanistan ekibi Niki Lefkada'yı deplasmanda 69-64 mağlup etti.
28.11.2018 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray kadın basketbol takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.