Galatasaray İcardi

Galatasaray İcardi

Son dakika galatasaray icardi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galatasaray icardi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galatasaray icardi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray İcardi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray icardi gelişmeleri de dahil olmak üzere 864 galatasaray icardi haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray icardi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u ağırladı. Son 13 lig maçını kazanarak muhteşem bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Sarı-Kırmızılılar, İstanbul ekibini de 4-1'le geçti ve kendisine ait olan 14 maçlık galibiyet serisini tekrarladı.
21.04.2024 Futbol
Galatasaray - İstanbulspor (Maç özeti)
Galatasaray - İstanbulspor (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, İstanbulspor karşısında galibiyet ağırladı. Galatasaray, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.
25.01.2024 Futbol
Galatasaray, Icardi'nin morluğunu paylaştı! Fenerbahçe ve Dzeko'dan yanıt gecikmedi
Galatasaray, Icardi'nin morluğunu paylaştı! Fenerbahçe ve Dzeko'dan yanıt gecikmedi Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin gözünün morardığı fotoğrafı paylaşarak, “Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz!” ifadelerini kullandı.
24.12.2023 Futbol
Galatasaray-Manchester United (Maç özeti)
Galatasaray-Manchester United (Maç özeti) Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar 5 puanla ikinci sıraya yükseldi.
29.11.2023 Galatasaray
Galatasaray-Bayern Münih (Maç özeti)
Galatasaray-Bayern Münih (Maç özeti) Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Almanya'nın Bayern Münih ekibini konuk etti. Galatasaray, evinde Bayern Münih’e 3-1 kaybetti.
24.10.2023 Futbol
Manchester United-Galatasaray (Maç özeti)
Manchester United-Galatasaray (Maç özeti) UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, 2. hafta mücadelesinde İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'la Old Trafford'da karşılaştı. Maç sona erdi. Temsilcimiz Galatasaray sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.
3.10.2023 Galatasaray
Molde-Galatasaray (Maç özeti)
Molde-Galatasaray (Maç özeti) UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, play-off turu ilk maçında Molde'ye konuk oluyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde'yi 3-2 yendi.
23.08.2023 Galatasaray
Galatasaray İcardi, Bakambu ve Kaan Ayhan için 13,5 milyon euro harcamıştı! 25 milyon euro'luk flaş satış
Galatasaray İcardi, Bakambu ve Kaan Ayhan için 13,5 milyon euro harcamıştı! 25 milyon euro'luk flaş satış Transfer sezonunda İcardi için 10, Kaan Ayhan'a 2.8 ve Bakambu içinse 700 bin euro bonservis bedeli harcayan Galatasaray ilk satışını gerçekleştirmek üzere. Arsenal, Brighton, Bournemouth gibi takımların peşinden koştuğu Fransız futbolcuya Burnley'in resmi teklifte bulunduğu ortaya çıkarken, Sarı Kırmızılı yönetimin bu transferden 25 milyon euro'luk bonservis gelir elde etmeyi planladığı bildirildi.
30.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'daki 2 ayrılığı açıkladı: Kerem Aktürkoğlu'na dokunamayacağınıza göre...
Galatasaray'daki 2 ayrılığı açıkladı: Kerem Aktürkoğlu'na dokunamayacağınıza göre... Transfer döneminde Kaan Ayhan, Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu ve son olarak Zaha'yı renklerine bağlayan Galatasaray'da 2 ayrılık kapıya dayandı. İşte Sarı Kırmızılı kulübü yakından takip eden ünlü yazarların değerlendirmeleri...
24.07.2023 Galatasaray
Edin Dzeko gibi o da Bosna Hersekli! Galatasaray'a 63 milyon euro'luk forvet
Edin Dzeko gibi o da Bosna Hersekli! Galatasaray'a 63 milyon euro'luk forvet Mostafa Mohamed'in bonservisini Nantes'a veren, Gomis'le yollarını ayıran Galatasaray İcardi'nin yerini doldurmak için harekete geçti. Sarı Kırmızılı yöneticilerin Moussa Dembele haricinde Bosna Hersek doğumlu bir yıldıza talip olduğu bildirilirken, Dursun Özbek'in Fali Ramadani ile görüşmelere başladığı kaydedildi.
23.06.2023 Galatasaray
Galatasaray, Icardi'den sonra PSG'nin kapısına bir kez daha dayandı!
Galatasaray, Icardi'den sonra PSG'nin kapısına bir kez daha dayandı! Süper Lig şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon için transfer planlamalarına başladı. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, bonservisi PSG'de olan yıldız oyuncu için harekete geçti. Öte yandan Galatasaray'ın bu transfere ayırdığı rakam belli oldu.
17.06.2023 Galatasaray
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket D Grubu'nda Macaristan ile karşı karşıya geldi. Potanın Perileri heyecan dolu maçta rakibini 69-68 mağlup etmeyi başardı.
16.06.2023 Basketbol
VakıfBank, Sarah van Aalen'i kadrosuna kattı
VakıfBank, Sarah van Aalen'i kadrosuna kattı Son CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, Hollandalı pasör Sarah van Aalen ile sözleşme imzaladı.
16.06.2023 Voleybol
Galatasaray: 3 Fenerbahçe: 0
Galatasaray: 3 Fenerbahçe: 0 Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Zaniolo (2) ve İcardi'nin golleriyle 3-0 yendi.
4.06.2023 Galatasaray
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı Galatasaray'ı 23.şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalanacak. Dursun Özbek'in Buruk'a 4 yıllık kontrat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
1.06.2023 Galatasaray
Galatasaray İcardi, Rashica, Yusuf Demir ve Kaan Ayhan'ın bonservislerini çıkardı! İşte kasaya girecek devasa para
Galatasaray İcardi, Rashica, Yusuf Demir ve Kaan Ayhan'ın bonservislerini çıkardı! İşte kasaya girecek devasa para Süper Lig'in 36.haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 yenerek 23.şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın kasasına girecek para belli oldu. Yayın geliri, Şampiyonlar Ligi ayak bastı ücreti, primler derken devasa bir rakam elde eden Sarı Kırmızılılarda kombinelere satışları 24 bine ulaşırken, yönetimin transfer çalışmalarına artık daha rahat devam edeceği bildirildi.
31.05.2023 Galatasaray
İstanbulspor-Galatasaray (Maç özeti)
İstanbulspor-Galatasaray (Maç özeti) Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, şampiyonluk yolunda deplasmanda İstanbulspor'a konuk oldu. Galatasaray deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.
16.05.2023 Galatasaray
Galatasaray-Başakşehir (Maç özeti)
Galatasaray-Başakşehir (Maç özeti) Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'i konuk etti. Galatasaray evinde Başakşehir'i 1-0 mağlup etti.
8.05.2023 Galatasaray
Alanyaspor-Galatasaray (Maç özeti)
Alanyaspor-Galatasaray (Maç özeti) Corendon Alanyaspor ile Galatasaray Süper Lig 30. hafta maçında karşı karşıya geldi. Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.
18.04.2023 Galatasaray
Eyvah! Galatasaray'da İcardi depremi! Ezeli rakibe mi gidiyor?
Eyvah! Galatasaray'da İcardi depremi! Ezeli rakibe mi gidiyor? Sezon başında Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı İcardi'den Galatasaray'a kötü haber geldi. Boey, Torreira ve Nelsson'u satarak Arjantinli süper starın bonservisini almak isteyen Sarı Kırmızılı yönetimin bu transferde bir hayli zorlanacağı öğrenilirken, İcardi'nin İtalyan deviyle görüşmelere başladığı bildirildi.
22.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan '3 D' transferi! Dursun Özbek Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyor
Galatasaray'dan '3 D' transferi! Dursun Özbek Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyor Gerek yaz ayı transfer döneminde gerekse devre arasında takıma çok önemli takviyelerde bulunan Galatasaray yönetimi 4 yıldızın işini bitirmek için kolları sıvadı. Önceliği Mauro İcardi'ye veren Dursun Özbek'in Arjantinli süper star için kaynak sıkıntısı çekmeyeceği belirtirken, geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in kadroya kattığı oyuncuların transfer bütçesinde oldukça el rahatlatacağı bildirildi.
21.02.2023 Süper Lig
Galatasaray-Ümraniyespor (Maç özeti)
Galatasaray-Ümraniyespor (Maç özeti) Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında Ümraniyespor'u ağırladı. Galatasaray, Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti. Ümraniyespor, bu sezon Galatasaray deplasmanında ilk yarıda iki gol atan ilk takım oldu. Galatasaray, sahasında konuk ettiği HangiKredi Ümraniyespor'u 3-2 yenerek bu sezonki galibiyet serisini 14'e çıkardı ve tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekorunu kırdı.
1.02.2023 Galatasaray
Bir transfer başarısı! Galatasaray İcardi'yi öyle bir bonservis bedeliyle alıyor ki gören hayrete düştü
Bir transfer başarısı! Galatasaray İcardi'yi öyle bir bonservis bedeliyle alıyor ki gören hayrete düştü Yaz ayı transfer döneminde Mauro İcardi'yi Türkiye'ye getiren ve yıldız futbolcuya ödenecek maaş konusunda resmen kulüp tarihine damga vuran Erden Timur'un bir kez daha PSG yönetimiyle masaya oturduğu bildirildi. Bu sefer İcardi'nin bonservisini almak için kolları sıvayan Timur'un neredeyse '0' bedelle süper starı Galatasaray'a kazandıracağı öğrenilirken, oyuncunun da İstanbul'da son derece mutlu olduğu belirtildi.
1.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'a büyük Icardi müjdesi, taraftar çok sevinecek! PSG'den resmi açıklama geldi
Galatasaray'a büyük Icardi müjdesi, taraftar çok sevinecek! PSG'den resmi açıklama geldi Sezon başında kiralık olarak transfer edilen Mauro Icardi hakkında, PSG'den resmi bir açıklama gelirken, transferdeki bir detay sarı - kırmızılıların yüzünü güldürdü.
27.01.2023 Galatasaray
Dursun Özbek İcardi'nin bonservisini duyunca şok oldu! '3 yıldızımızı satsak bile yetmez'
Dursun Özbek İcardi'nin bonservisini duyunca şok oldu! '3 yıldızımızı satsak bile yetmez' Yaz ayı transfer döneminde kadroya katılan ve oynadığı futbolla sadece Türkiye'de değil İtalya, Arjantin ve İspanya'da da ses getiren Mauro İcardi'nin bonservis bedeli belli oldu. PSG Başkanı Nasır el-Halifi ile görüşen Dursun Özbek'in astronomik fiyat karşısında hayal kırıklığı yaşadığı belirtilirken, Galatasaray'ın 3 yıldızını satması halinde bu bonservis ücretini karşılayamayacağı anlaşıldı.
24.01.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray İcardi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray icardi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.