Galaatsaray

Galaatsaray

Son dakika Galaatsaray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galaatsaray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galaatsaray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galaatsaray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galaatsaray gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 galaatsaray haberi bulunmuştur. Tüm galaatsaray haberleri aşağıda listelenmiştir.
İcardi isimli minik bebeğin kimliği gönderildi!
İcardi isimli minik bebeğin kimliği gönderildi! Sık sık Suudi Arabistan takımlarından astronomik teklifler alan İcardi için Sarı Kırmızılı yönetim tüm şartları zorluyor.
20.06.2023 Galatasaray
Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'ın sakatlık raporu ve Zaniolo...
Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'ın sakatlık raporu ve Zaniolo... Cumartesi günü NEF Stadı'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Muslera, Mertens, İcardi, Mitdjsö ve Torreira'nın son durumları belli oldu. Yeni transfer Zaniolo'da ise herhangi bir sorun yok.
8.03.2023 Galatasaray
Okan Buruk'un jokerini istedi Galatasaray yönetimi 'şampiyonluk yolunda olmaz' dedi
Okan Buruk'un jokerini istedi Galatasaray yönetimi 'şampiyonluk yolunda olmaz' dedi Yaz ayı transfer döneminde Okan Buruk'un raporuna göre hareket eden ve Omar'ın yerine getirilen 28 yaşındaki futbolcuya İtalyan ekibinin talip olduğu öğrenilirken, Sarı Kırmızılı yönetimin sezon sonuna kadar bu ayrılığa izin vermeyeceği bildirildi. Şu ana kadar 8 maçta görev alan tecrübeli oyuncu 2 asist yapma başarısı gösterdi.
24.11.2022 Galatasaray
Rizespor: 2 - Galatasaray: 3
Rizespor: 2 - Galatasaray: 3 Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Rizespor'u 90+11. dakikada Morutan'ın kaydettiği golle 3-2 mağlup etti.
3.10.2021 Futbol
"Galatasaray Türkiye'nin çimentosudur"
"Galatasaray Türkiye'nin çimentosudur" Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın şampiyonluk kupası Konya'ya getirildi.
22.06.2018 Süper Lig
Nazifoğlu yönetimi topa tuttu
Nazifoğlu yönetimi topa tuttu Levent Nazifoğlu, Galatasaray yönetimini krizleri yönetememekle ve Riva ile Florya'dan gelen maddi kaynağı amacı dışında kullanmakla eleştirdi.
17.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'da transfer harekatı
Galatasaray'da transfer harekatı Kötü bir sezon geçiren Galatasaray, gelecek sezonun kadrosu için düğmeye bastı. Galatasaraylı yöneticiler transferlerle görüşmek için harekete geçti.
9.05.2017 Galatasaray
Mesut Bakkal hakeme isyan etti
Mesut Bakkal hakeme isyan etti Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galaatsaray ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
12.09.2015 Futbol
Atletico'dan Galatasaray açıklaması
Atletico'dan Galatasaray açıklaması Atletico Madrid Genel Direktörü Celemente Villaverde Galatasaray eşleşmesini değerlendirdi.
27.08.2015 Galatasaray
Hamza Hamzaoğlu'dan transfer bombaları!
Hamza Hamzaoğlu'dan transfer bombaları! Galatasaray Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, TRT Spor canlı yayınında soruları yanıtladı ve transferle ilgili ilginç bir açıklama yaptı.
4.06.2015 Galatasaray
"Kartal'a da Bilic'e de yapılan yanlış"
"Kartal'a da Bilic'e de yapılan yanlış" Tugay Kerimoğlu, NTVSpor'da yayınlanan Spor Gecesi programında açıklamalarda bulundu.
3.06.2015 Galatasaray
Kar mı zarar mı!
Kar mı zarar mı! İstanbul’da bu hafta sahada idman yapamayan Cimbom, son çalışmasını da Sivas’ta gerçekleştirdi.
20.02.2015 Galatasaray
Arena'da Aydınus'a büyük tepki
Arena'da Aydınus'a büyük tepki Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta maçında Galaatsaray, Mersin İdman Yurdu'nu konuk ediyor.
20.12.2014 Galatasaray
'Geçen günlere yanıyorum'
'Geçen günlere yanıyorum' Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Akhisar maçının ardından açıklamalarda bulundu.
6.12.2014 Galatasaray
'Para böyle çalınıyor'
'Para böyle çalınıyor' Galatasaray’da Borussia Dortmund maçı sonrasında seçim çalışmaları yeniden hız kazandı.
23.10.2014 Galatasaray
Ahmet Çakar: "Arsenal 6 atardı"
Ahmet Çakar: "Arsenal 6 atardı" Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'a 4-1 yenildiği maçın ardından spor yorumcusu Ahmet Çakar, sert ifadeler kullandı.
1.10.2014 Galatasaray
Albayrak'tan flaş sözler!
Albayrak'tan flaş sözler! Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, seçim süreciyle ilgili konuştu.
25.09.2014 Galatasaray
Rıdvan Dilmen'den şok iddia
Rıdvan Dilmen'den şok iddia Yüzde Yüz programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın milli kalecisi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.
1.10.2013 Futbol
Braga Avrupa'ya havlu attı!
Braga Avrupa'ya havlu attı! Cluj umutların son maça taşıdı...
21.11.2012 Futbol
Canlı yayında transfer açıklaması!
Canlı yayında transfer açıklaması! Transfer gerçekleşecek mi?
26.09.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Galaatsaray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galaatsaray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.