İçişleri Bakanlığı duyurdu Uşak Valisi Funda Kocabıyık'a geçici görevlendirme
İçişleri Bakanlığı duyurdu Uşak Valisi Funda Kocabıyık'a geçici görevlendirme İçişleri Bakanlığı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirildiğini açıkladı.
27.04.2022 Gündem
Tepki çeken sözler sonrası Vali Kocabıyık'tan ilk açıklama!
Tepki çeken sözler sonrası Vali Kocabıyık'tan ilk açıklama! Uşak Valisi Funda Kocabıyık, teftişte kullandığı tepki çeken kelimeler sonrası açıklamalarda bulunarak, "Yaşanan hadiseyle ilgili yanlış anlaşılmış olmak beni üzer, böyle bir yanlış algı var ise, kusurumuz affola..." ifadelerini kullandı.
2.04.2020 Gündem
Valiyi kızdıran görüntü! İşte o anlar
Valiyi kızdıran görüntü! İşte o anlar UŞAK Valisi Funda Kocabıyık, koronavirüs salgının yayılmasını engellemek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında il genelinde halkın kalabalık olduğu alanlarda yaya trafiğinin sınırlandırılacağını açıkladı. Kentin yaya olarak en kalabalık yeri olan İsmet Paşa Caddesinde inceleme yapan Vali Kocabıyık, birbirlerine yakın kişileri görünce hem kızdı hem de sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarıda bulundu.
31.03.2020 Gündem
Devamsızlık alışkanlık
Devamsızlık alışkanlık Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, “Araştırmalar, devamsızlığın birçok nedene bağlı kazanılmış bir alışkanlık olduğunu gösteriyor...
17.12.2015 Eğitim