Fraport Tav Antalyaspor

Fraport Tav Antalyaspor

Son dakika Fraport TAV Antalyaspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fraport TAV Antalyaspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fraport TAV Antalyaspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fraport Tav Antalyaspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fraport tav antalyaspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 fraport tav antalyaspor haberi bulunmuştur. Tüm fraport tav antalyaspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kulüp tarihinin rekor bonservisi bedeliyle transfer oldu! Haji Wright Coventry City'de
Kulüp tarihinin rekor bonservisi bedeliyle transfer oldu! Haji Wright Coventry City'de FTA Antalyaspor'un ABD'li golcü oyuncusu Haji Wright, İngiltere Championship takımlarından Coventry City FC Kulübü'ne 9 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Wright, bu transferle kulüp tarihinin en çok bonservis bedeli kazandıran oyuncusu olarak tarihe geçti.
4.08.2023 Antalyaspor
Fenerbahçe-Antalyaspor (Maç özeti)
Fenerbahçe-Antalyaspor (Maç özeti) Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında bu akşam Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Fenerbahçe - Antalyaspor müsabakasında sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray’ın, MKE Ankaragücü karşılaşmasında 3-1’i yakalamasının ardından yönetimi istifaya davet eden tezahüratlar yaptı. Ayrıca sarı-lacivertli tribünler, eski başkan Aziz Yıldırım lehine de tezahüratlarda bulundu.
30.05.2023 Fenerbahçe
O maçtan sonra teklif geçerliliğini yitirdi!
O maçtan sonra teklif geçerliliğini yitirdi! Beşiktaş derbisinden önce Jorge Jesus'a 1 yıl daha devam edelim teklifinde bulunan Ali Koç, Portekizli teknik adam konusunda artık aynı noktada değil.
27.05.2023 Fenerbahçe
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı!
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı! PFDK, Nicolo Zaniolo'ya 2 maç ceza verdiğini açıkladı. İki maçlık cezasının ilkini Sivasspor maçında çeken Zaniolo, Fenerbahçe maçında oynayabilecek. Samet Akaydin'in ise isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından 'ceza tayinine yer olmadığına' karar verildiği açıklandı.
23.05.2023 Şampiy10
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu Süper Lig'de 35. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
19.05.2023 Süper Lig
Süper Lig'de Beşiktaş Antalyaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Süper Lig'de Beşiktaş Antalyaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasının açılış karşılaşmasında Beşiktaş, Antalyaspor 'u 3-1 mağlup etti.
6.05.2023 Antalyaspor
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın!
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın! Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
17.04.2023 Süper Lig
Akdeniz derbisinden Antalyaspor geriden gelip Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti
Akdeniz derbisinden Antalyaspor geriden gelip Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında sahasında oynadığı maçta Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti.
14.04.2023 Antalyaspor
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda maç takvimi belli oldu
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda maç takvimi belli oldu Süper Lig'in 27 ila 33'üncü haftalarında oynanacak karşılaşmaların programı açıklandı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maç programı belli oldu.
23.03.2023 Süper Lig
Adana Demirspor – Antalyaspor maçında 3 puan 2 golle geldi
Adana Demirspor – Antalyaspor maçında 3 puan 2 golle geldi Spor Toto Süper Lig'in 26’ncı haftasında Adana Demirspor, sahasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor’u ilk devrede bulduğu gollerle 2-0 yendi.
18.03.2023 Adana DemirSpor
Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor Kayserispor'a gol yağdırdı
Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor Kayserispor'a gol yağdırdı Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında sahasında oynadığı maçta Kayserispor'u 4-0 mağlup etti. Bu galibiyetle kırmızı-beyazlı ekip, sahasında oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmezken, 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.
11.03.2023 Antalyaspor
Ve beklenen oldu! Beşiktaş'ta 3 ayrılık
Ve beklenen oldu! Beşiktaş'ta 3 ayrılık Vodafone Park'ta Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak zirve yarışından kopan Beşiktaş'ta Muleka, N'Koudou ve Dele Alli ile yolların ayrılacağı öğrenildi.
28.02.2023 Beşiktaş
Süper Lig'de Antalyaspor, Gaziantep'i tek golle geçti
Süper Lig'de Antalyaspor, Gaziantep'i tek golle geçti Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında sahasında oynadığı maçta Gaziantep FK'yı Fredy'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.
4.02.2023 Antalyaspor
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor - Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier'e 2 maçtan men cezası verdi. Kurul ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.
26.01.2023 Beşiktaş
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023 Süper Lig
Süper Lig ekiplerinin transfer harcama limitleri belli oldu
Süper Lig ekiplerinin transfer harcama limitleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerini ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak belirledi.
11.01.2023 Süper Lig
Türkiye Kupası'nda son 16 turu maç programı açıklandı
Türkiye Kupası'nda son 16 turu maç programı açıklandı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabaka programı belli oldu.
Süper Lig'de 16.hakemleri belli oldu! Haftanın maçı Ali Şansalan'ın
Süper Lig'de 16.hakemleri belli oldu! Haftanın maçı Ali Şansalan'ın Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
26.12.2022 Süper Lig
Antalyaspor - MKE Ankaragücü: 0-2
Antalyaspor - MKE Ankaragücü: 0-2 Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında MKE Ankaragücü'ne sahasında Jese ve Ali Sowe'nin attığı gollerle 2-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından ev sahibi ekibin ligdeki 3 maçlık galibiyet serisi de sona ererken, Ankaragücü ligdeki yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.
23.12.2022 Antalyaspor
Beşiktaş - Antalyaspor maçı ertelendi!
Beşiktaş - Antalyaspor maçı ertelendi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama nedeniyle Vodafone Park'ta bu akşam oynanması gereken Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor maçını ileri bir tarihe erteledi.
13.11.2022 Beşiktaş
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği bölgede basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 6 kişinin vefat ettiğini, 2'sinin ağır 81 kişinin de yaralandığını söyledi. Oktay, 'Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi.' dedi. Bakan Soylu, "Eylem talimatının Kobani'den geldiği değerlendirmesi var. Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.
14.11.2022 Yaşam
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022 Gündem
Alanyaspor - Antalyaspor mücadelesinde 5 gol vardı!
Alanyaspor - Antalyaspor mücadelesinde 5 gol vardı! Spor Toto Süper Ligin 10uncu haftasında Alanyaspor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 3-2 yendi.
14.10.2022 Alanyaspor
PFDK'dan 6 Süper Lig ekibine para cezası
PFDK'dan 6 Süper Lig ekibine para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK); Antalyaspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Giresunspor ve Beşiktaş'a taraftarlarının neden olduğu saha olayları, Ankaragücü'ne ise çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle para cezası verdi.
13.10.2022 Süper Lig
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında?
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş-Fenerbahçe maçına 44 yaşındaki Volkan Bayarslan hakem olarak atandı. Bayarslan ilk kez bir derbi yönetecek. 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı, Vodafone Park'ta oynanacak. Peki, Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe Karnesi…
29.09.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Fraport Tav Antalyaspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fraport tav antalyaspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.