Paris saldırılarına katılan terörist sayısı 9'a çıktı
Paris saldırılarına katılan terörist sayısı 9'a çıktı Fransa'nın başkenti Paris'i kana bulayan intihar saldırılarını düzenleyen teröristlerin sayısının 9'a yükseldiği belirtildi.
18.11.2015 Dünya
'Fransa artık savaştadır'
'Fransa artık savaştadır' Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande "Paris saldırılarından sonra Fransa artık savaştadır" dedi. Başkent Paris'te olağanüstü toplantı düzenleyen Hollande, IŞİD'i yok etmek için operasyonlara nefes almadan devam edeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Hollande güvenlik önlemleri kapsamında bazı kişilerin vatandaşlıktan çıkarılabileceğini söyledi.
16.11.2015 Dünya
Fransa'dan 'cami ve imam' kararı!
Fransa'dan 'cami ve imam' kararı! Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, sorumluları kin ve nefret çağrısı yapan camilerin kapatılacağı uyarısında bulundu.
15.11.2015 Dünya
Sosyal medyada Paris için kampanya başlatıldı
Sosyal medyada Paris için kampanya başlatıldı Fransa’nın başkenti Paris’te akşam saatlerinde meydana gelen 7 ayrı yerdeki terör saldırıları için sosyal medyada kampanya başlatıldı. Terör saldırılarında hayatını kaybedenler twitterda #Prayforparis etiketiyle anılırken, Facebook dünya çapında Paris’te bulunan ve kendisinden haber alınamayan için bir network oluşturdu.
14.11.2015 Dünya