Florence kasırgasında ölü sayısı 43'e yükseldi
Florence kasırgasında ölü sayısı 43'e yükseldi ABD'nin doğu yakasını geçen cuma günü etkisi altına alan ve "tropik depresyon" kategorisine düşürülen Florence kasırgası nedeniyle ölenlerin sayısı 43'e yükseldi.
22.09.2018 Dünya
ABD'deki Florence kasırgasında ölenlerin sayısı 31'e yükseldi
ABD'deki Florence kasırgasında ölenlerin sayısı 31'e yükseldi ABD'nin doğu yakasını cuma günü etkisi altına alan ve "tropik depresyon" kategorisine düşürülen Florence kasırgası nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 31'e çıktı.
18.09.2018 Dünya
Son dakika... Büyük tehlike yaklaşıyor! ABD'de...
Son dakika... Büyük tehlike yaklaşıyor! ABD'de... ABD'den son dakika haberleri geliyor... ABD'deki Ulusal Fırtına Merkezi'nin bildirdiğine göre, Florence kasırgasının Carolina'nın bir bölümüne ve orta Atlantik eylaletlerine hayatı tehdit eden fırtına dalgası ve sağanak yağış getireceği bekleniyor.
12.09.2018 Dünya
ABD'de hazırlık: 1 milyon kişi tahliye edilecek
ABD'de hazırlık: 1 milyon kişi tahliye edilecek Hızla yaklaşan Florence Kasırgası kısa süre sonra ABD'nin doğu kıyılarını vuracak. Tehlikeli kasırganın korkusuyla süpermarketlerde raflar boşaldı, dünyanın en büyük donanma üssündeki savaş gemileri denize gönderiliyor. İki eyalette olağanüstü hal ilan edildi.
11.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri