Flash Tv

Flash Tv

Son dakika flash tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan flash tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını flash tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flash Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flash tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 flash tv haberi bulunmuştur. Tüm flash tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? Ekranların sevilen program yapımcılarından Esra Erol’un yeni sezonunun başlayacağı tarih sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol’un sunduğu aile hikayelerinin yer aldığı program “Esra Erol’da” nın yayın tarihi belli oldu. Program 24 Haziran’da ekranlara yaz arası vermişti. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Esra Erol yayın tarihi!
14.08.2022 Televizyon
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
İş insanı Ömer Ziya Göktuğ, hayatını kaybetti
İş insanı Ömer Ziya Göktuğ, hayatını kaybetti Bursalı iş insanı Ömer Ziya Göktuğ (69), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Göktuğ, Türkiye’nin ilk özel televizyon kanallarından biri olan Flash TV’nin kurucusuydu.
19.01.2022 Ekonomi
Ömer Ziya Göktuğ kimdir, nereli? Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ neden, kaç yaşında öldü?
Ömer Ziya Göktuğ kimdir, nereli? Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ neden, kaç yaşında öldü? İş insanı Ömer Ziya Göktuğ (69), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türkiye’nin ilk özel televizyon kanallarından biri olan Flash TV’nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ kimdir, nereli, kaç yaşında öldü?
19.01.2022 Gündem
‘Sisal Şans'tan Milli Piyango açıklaması
‘Sisal Şans'tan Milli Piyango açıklaması Sisal Şans devraldığından beri Milli Piyango'ya ilgi ve güven her geçen gün arttı.
8.01.2022 Gündem
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Magazin
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor!
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor! 2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV billboardlardaki yerini aldı. Billboardda kanalın yeni logosu ve kadrosu belli oldu. Peki, Flash TV açıldı mı?
5.10.2021 Gündem
Oyuncu Turgay Yıldız hayatını kaybetti!
Oyuncu Turgay Yıldız hayatını kaybetti! Oyuncu Turgay Yıldız'dan acı haber geldi. Geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gören Yıldız, hayatını kaybetti.
22.07.2021 Gündem
Ünlü popçu Serpil Barlas hayatını kaybetti
Ünlü popçu Serpil Barlas hayatını kaybetti Türk pop müziğinin yıldızlarından Serpil Barlas yaşamını yitirdi. Özellikle 1980’li yıllarda seslendirdiği şarkılarla tanınan sanatçı 64 yaşındaydı.
21.02.2021 Magazin
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Nihat Hatipoğlu hasta mı, ne oldu? Korona iddiaları doğru mu? Nihat Hatipoğlu’nun hastalığı ne?
Nihat Hatipoğlu hasta mı, ne oldu? Korona iddiaları doğru mu? Nihat Hatipoğlu’nun hastalığı ne? Türkiye’nin önemli ilahiyatçılarından biri olan Nihat Hatipoğlu’nun ciğerlerinde bir rahatsızlık tespit edildiği haberlerinin ardından, Nihat Hatipoğlu’nun koronaya yakalandığı iddia edildi. Vatandaşlar Nihat Hatipoğlu hasta mı? sorularına yanıt aramaya başladı. ‘Nihat Hatipoğlu’ etiketi ile sosyal medya üzerinden birçok paylaşım yapılırken Hatipoğlu için destek ve geçmiş olsun mesajları da paylaştı. Sosyal medya üzerinden yayımlanan iddialar ardından Nihat Hatipoğlu'nun resmi Facebook hesabından ilgili bir açıklama yapıldı. Peki, Nihat Hatipoğlu’na ne oldu? Nihat Hatipoğlu hastalığı hakkında açıklama yaptı.
25.08.2020 Gündem
Ünlü isim corona virüse yakalandı sosyal medyadan duyurdu: Durumum kritik telefonla aramayın
Ünlü isim corona virüse yakalandı sosyal medyadan duyurdu: Durumum kritik telefonla aramayın Gazeteci Sabahattin Önkibar sosyal medya hesabından corona virüse yakalandığını duyurdu. Önkibar, “Coronaya yakalandım. Durumum kritik telefonla aramayın açacak halde değilim. Hepinizden dua bekliyorum.” paylaşımında bulundu.
18.08.2020 Gündem
İşte en çok izlenen haber kanalları...
İşte en çok izlenen haber kanalları... Sina Koloğlu, TİAK verilerini köşesine taşıdı.
15.01.2018 Televizyon
RTÜK kurnazlığı affetmedi! Ağırlaştırılmış ceza...
RTÜK kurnazlığı affetmedi! Ağırlaştırılmış ceza... Flash TV'de yayınlanan 'Hayata Dair' isimli programı bir ay süresince takibe alan RTÜK, formatında evlilik programına doğru değişiklik yapıldığı gerekçesiyle ağırlaştırılmış idari para cezası verdi.
13.09.2017 Televizyon
Ve RTÜK darbeyi vurdu! Kanallara ceza kesildi
Ve RTÜK darbeyi vurdu! Kanallara ceza kesildi RTÜK, Flash TV'deki 'Hayata Dair' isimli programın formatında evlilik programına doğru değişiklik yapıldığını tespit ederek, kanala reklam gelirinin yüzde 3'ü oranında ağırlaştırılmış idari para cezası uyguladı.
29.09.2021 Gündem
Flash TV’nin sunucusu Gökhan Taşkın arkadaşını vurdu
Flash TV’nin sunucusu Gökhan Taşkın arkadaşını vurdu Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda sabaha karşı eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurdu
29.09.2021 Gündem
Beşiktaş'a sert tepki! 'Şampiyonluk keyfindesiniz de...'
Beşiktaş'a sert tepki! 'Şampiyonluk keyfindesiniz de...' Beşiktaş'ın şampiyonluk organizasyonunu izlemek için tekneyle stada giden Samet Bakan ve Özlem Ger Gürel'in, iki teknenin çarpışmasıyla bacaklarından ağır şekilde yaralanmasına karşın Beşiktaş'tan herhangi bir ziyaretin olmaması, Flash Tv Ana Haber Bülteni sunucusu Mustafa Yenigün'ü canlı yayında küplere bindirdi.
5.06.2017 Beşiktaş
Şoke eden iddia: Alişan o kızla evlenmezdi...
Şoke eden iddia: Alişan o kızla evlenmezdi... Lerzan Mutlu, 'Esra Erol eğer Flash TV'de kalsaydı Alişan o kızla evlenmezdi' dedi. İşte Lerzan Mutlu'nun Alişan ve Esra Erol'un kardeşi Eda Erol için yaptığı o açıklamalar...
11.05.2017 Magazin
Şahika ve Erdi hakkında şok sözler: Başarılı olanlar gitti...
Şahika ve Erdi hakkında şok sözler: Başarılı olanlar gitti... Survivor 2017'nin en başarısız yarışmacıları Şahika ve Erdi hakkında flaş sözler...
2.04.2017 Magazin
RTÜK TV kanallarını ceza yağmuruna tuttu
RTÜK TV kanallarını ceza yağmuruna tuttu Üst Kurul, uyarılara rağmen yayın ihlallerine devam eden evlilik programları nedeniyle 6 kanala yine ağırlaştırılmış para cezası verdi
30.03.2017 Televizyon
Evlilik programlarına 'ağırlaştırılmış' para cezası
Evlilik programlarına 'ağırlaştırılmış' para cezası RTÜK, evlilik programlarındaki ihlaller nedeniyle 6 kanala, reklam gelirinin yüzde 2'si oranında ağırlaştırılmış para cezası verdi.
15.03.2017 Televizyon
RTÜK yine affetmedi! 12 milyon 346 bin TL...
RTÜK yine affetmedi! 12 milyon 346 bin TL... Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), şikayet rekorları kıran evlilik programlarına yine müeyyide uygulandı.
2.03.2017 Televizyon
Evlilik programlarına yine ceza yağdı
Evlilik programlarına yine ceza yağdı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), şikayet rekoru kıran evlilik programlarına yine ceza yağdırdı. Evlilik programlarına müeyyide uyguladı
5.01.2017 Magazin
RTÜK evlilik programlarına acımadı!
RTÜK evlilik programlarına acımadı! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), şikayet rekoru kıran evlilik programlarına yine ceza verdi. Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren RTÜK, Kanal D, Fox, Star, ATV, Show TV ve Flash TV'deki evlilik programlarına müeyyide uyguladı.
5.01.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Flash Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flash tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.