Flamini

Flamini

Son dakika Flamini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Flamini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Flamini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flamini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flamini gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 flamini haberi bulunmuştur. Tüm flamini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Flamini adım adım Sivas'a
Flamini adım adım Sivas'a Orta sahaya yıldız bir isim almak isteyen Sivasspor, bonservisi elinde olan Flamini’yi kadrosuna katmak üzere. 33 yaşındaki futbolcuyla pazarlıklar son aşamada.
22.08.2017 Sivas Spor
Süper Lig'de bir yıldız daha!
Süper Lig'de bir yıldız daha! Sivasspor, bonservisi elinde bulunan Mathieu Flamini ile birçok konuda anlaştı.
19.08.2017 Sivas Spor
Sivasspor'dan Flamini bombası
Sivasspor'dan Flamini bombası Akhisar deplasmanında deyim yerindeyse tel tel dökülen Sivasspor’dan ses getirecek hamle. Özellikle orta sahaya takıma seviye atlatacak bir isim kazandırmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar, dünyaca ünlü yıldız Flamini’nin peşine düştü.
18.08.2017 Sivas Spor
Karaman'dan galibiyet yorumu
Karaman'dan galibiyet yorumu Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u 1-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Oyuna hükmetmemiz lazımdı ama yeni oyunculardan kuruluyuz. Daha erken, çalışacağız ama üç puan için sevinçliyiz." dedi.
11.09.2016 Rizespor
Flamini imzayı attı
Flamini imzayı attı İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace, Fransız orta saha oyuncusu Mathieu Flamini'yi renklerine bağladı.
8.09.2016 Futbol
Rizespor'da Flamini ve Adebayor transferi askıya alındı
Rizespor'da Flamini ve Adebayor transferi askıya alındı Çaykur Rizespor Kulübü, bonservisleri ellerinde bulunan ve ön anlaşma sağladığı Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini'nin transferlerini, ekonomik koşullar ve futbolcuların özel istekleri nedeniyle askıya aldı.
24.08.2016 Rizespor
Çaykur Rizespor'dan Adebayor & Flamini açıklaması
Çaykur Rizespor'dan Adebayor & Flamini açıklaması Hikmet Karaman, bonservisi ellerinde bulunan Emmanuel Adebayor ve Flamini ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi
22.08.2016 Rizespor
Çaykur Rizespor 2 bomba transfer!
Çaykur Rizespor 2 bomba transfer! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, bonservisi ellerinde bulunan futbolcular Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini ile ön anlaşma sağladı
24.09.2021 Galatasaray
Messi coştu Barça tura koştu
Messi coştu Barça tura koştu Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal ile Barcelona karşılaştı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği dev karşılaşmayı Barcelona Messi'nin golleriyle 2-0 kazandı.
23.02.2016 Futbol
'3 Temmuz süreci bitmedi'
'3 Temmuz süreci bitmedi' Mehmet Demirkol, spor dünyasında çok konuşulan konuları için yorumladı.
21.01.2016 Futbol
Kupa'da Arsenal güldü!
Kupa'da Arsenal güldü! İngiltere Lig Kupası 3. Tur maçında Tottenham ile Arsenal karşı karşıya geldi. White Hart Lane'de oynanan Kuzey Londra derbisinin galibi 2-1'lık skorla Arsenal oldu.
23.09.2015 Futbol
Kartal'ın transfer listesi kabarık
Kartal'ın transfer listesi kabarık Beşiktaş daha ön liberosunu bulamadan şimdi de kaleci arayışına başladı.
16.08.2015 Beşiktaş
G.Saray'ın gözdesi kadro dışı
G.Saray'ın gözdesi kadro dışı Melo'nun alternatifi olarak Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Flamini, Arsenal'in kamp kadrosuna alınmadı.
26.07.2015 Galatasaray
Demircan-Akgün çifti finalde
Demircan-Akgün çifti finalde Senkronize yüzme karışık düet kategorisinde Türkiye'yi temsil eden Y.Demircan-G.Akgün ikilisi finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Flamini, Arsenal'den ayrılıyor
Flamini, Arsenal'den ayrılıyor Galatasaray'ın listesindeki isimlerden olduğu ileri sürülen Arsenal'li Mathiue Flamini, Emirates Cup kadrosuna alınmadı.
24.07.2015 Futbol
Arsenal'in yıldızı G.Saray'a geliyor!
Arsenal'in yıldızı G.Saray'a geliyor! Arsenal, Flamini'nin transferi için Galatasaray'ın teklifini kabul etti
21.07.2015 Galatasaray
'G.Saray'ın hedefi Flamini'
'G.Saray'ın hedefi Flamini' İngiliz Daily Mirror gazetesi, Galatasaray'ın Mathieu Flamini transferini bitirmeye yakın olduğunu yazdı.
20.07.2015 Galatasaray
Flamini iddiası!
Flamini iddiası! Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, Arsenal'in kapısını çaldı.
19.07.2015 Galatasaray
Arsenal 'Ham' yaptı!
Arsenal 'Ham' yaptı! West Ham’ı 3-0 yenen Arsenal son 9 maçında 8. galibiyetini elde etti
14.03.2015 Futbol
Wenger'den G.Saray'a sürprizli ilk 11
Wenger'den G.Saray'a sürprizli ilk 11 Arsene Wenger'in Galatasaray karşısında sahaya sürmeyi planladığı ilk 11 belli oldu gibi...
8.12.2014 Galatasaray
G.Saray'a uyarı! 'Barça bile istemez'
G.Saray'a uyarı! 'Barça bile istemez' Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Arsenal maçı öncesi Galatasaray'ı değerlendirdi.
1.10.2014 Galatasaray
G.Saray bu üç kurala uyarsa...
G.Saray bu üç kurala uyarsa... Arsenal'deki sakatlıklar, Galatasaray için önemli bir şans...
1.10.2014 Galatasaray
G.Saray'ın rakibinde flaş gelişme!
G.Saray'ın rakibinde flaş gelişme! Sakatlığı bulunan Jack Wilshere'ın, Galatasaray - Arsenal maçında oynayabileceği belirtiliyor.
30.09.2014 Galatasaray
'Bu adamı oynatmayın'
'Bu adamı oynatmayın' Arsenal taraftarı Tottenham karşısındaki puan kaybının sorumlusunu buldu. Kırmızı-beyazlılar, Flamini'nin Galatasaray maçında sahada olmamasını istedi.
28.09.2014 Galatasaray
Londra derbisinde kazanan çıkmadı
Londra derbisinde kazanan çıkmadı İngiltere Premier Ligi 6. hafta maçında Arsenal evinde Tottenham'ı konuk etti.
27.09.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Flamini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flamini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.