Zam oyunu deşifre oldu! Etiket ile kasa fiyatı farklı, 500 gram peynirde 20 TL...
Zam oyunu deşifre oldu! Etiket ile kasa fiyatı farklı, 500 gram peynirde 20 TL... Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçildi. Tek tek tespit ediliyor. Büyük tuzak! Bİrçok müşteri farkında olmadan fazla para ödüyor. Etiket fiyatı kasaya gidince artıyor. Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri, rutin olarak ve vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine marketlerde fahiş fiyat denetimlerini sürdürüyor. Dün gerçekleştirilen denetimlerde özellikle peynir ve türevlerinde etiket fiyatı ile kasadaki fiyat arasındaki farklar hayrete düşürdü. Bir markette yapılan denetimde 500 gram beyaz peynirdeki 20 liralık fiyat oyununu ise zabıta ekipleri affetmedi.
29.12.2021 Gündem
Zam oyunu! Fiyatlar yüzde 100 arttı, çifte tarife başladı
Zam oyunu! Fiyatlar yüzde 100 arttı, çifte tarife başladı Zam üstüne zam yapıldı. Öyle ki fiyat artışları yüzde 100'ü buldu. Ucuza alınan ürünler zamlı fiyatlarla satılıyor. Ayrıca çifte tarife uygulanmaya başladı. Kurdaki artışı ranta çevirme telaşına düşen fırsatçılar yine işbaşında. Sattığı malı daha yüksek bir bedelden yerine koyacağını bahane eden bazı işletmeler, ucuza aldıkları malların bile fiyatlarını yüzde 100’den fazla artırıyor
8.12.2021 Ekonomi
Müjdeli haber geldi! Tamamen ücretsiz olacak, minibüs, ispark ve...
Müjdeli haber geldi! Tamamen ücretsiz olacak, minibüs, ispark ve... Yüzbinlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Resmen karar verildi. Ücretsiz olacak. Koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanları ve minibüsçülerin İSPARK'lardan ücretsiz yararlanmasını içeren AK Parti ve MHP'nin teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde kabul edildi.
14.07.2021 Ekonomi