Filip Holosko

Filip Holosko

Son dakika Filip Holosko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Filip Holosko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Filip Holosko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filip Holosko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filip holosko gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 filip holosko haberi bulunmuştur. Tüm filip holosko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Başakşehir arasındaki maçta tarihi bir gol oldu. Gaziantepli Muhammet Demir, 10. saniyede topu ağlara göndererek Süper Lig tarihinin en hızlı golünü kaydetti.
22.09.2021 Futbol
Selçuk İnan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Selçuk İnan'ın futbol kariyeri...
Selçuk İnan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Selçuk İnan'ın futbol kariyeri... Galatasaray formasıyla 35 yaşında futbolu bırakan Selçuk İnan, 20 yıl süren kariyerinde Türk futboluna derin izler bıraktı. Peki, Selçuk İnan kimdir, kaç yaşında? Selçuk İnan nereli? Selçuk İnan'ın futbol kariyeri ve hayatı ile ilgili merak edilenler...
19.07.2020 Gündem
Kara Kartal Avrupa semalarında
Kara Kartal Avrupa semalarında Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşı karşıya geliyor.
19.09.2019 Beşiktaş
Holosko: "2-2'lik skor fena değil"
Holosko: "2-2'lik skor fena değil" Beşiktaş ile Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı karşılaşmayı tribünden takip eden Beşiktaş'ın eski futbolcusu Filip Holosko basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
16.12.2018 Trabzonspor
Eski Kartal Babel'in alternatifini buldu!
Eski Kartal Babel'in alternatifini buldu! 2007-14 sezonları arasında Beşiktaş’ta top koşturan Filip Holosko, Slovan Bratislava’da forma giyen sol kanat oyuncusu Moha’yı kulübe önerdi.
5.07.2018 Beşiktaş
Filip Holosko: "Vodafone Park'ta oynamak istiyorum"
Filip Holosko: "Vodafone Park'ta oynamak istiyorum" Beşiktaş'ta uzun süre oynayan ve futbol hayatına Slovakya'da devam eden Filip Holosko siyah beyazlıların Samorin'de yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Antrenman sırasında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Holosko, "Beşiktaş, benim memleketime geldi. Çok mutluyum. Eski takıma ve çocuklara merhaba demek istiyorum" dedi.
2.07.2018 Beşiktaş
Negredo şoke etti! En kötüsü...
Negredo şoke etti! En kötüsü... Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği Alvaro Negredo tüm resmi maçlarda 14 gol atabildi. İspanyol oyuncu son 10 sezon baz alındığında birçok ismin gerisinde kaldı.
16.04.2018 Beşiktaş
Beşiktaş; alıyor, satıyor, kazanıyor...
Beşiktaş; alıyor, satıyor, kazanıyor... Beşiktaş son beş sezonda oyuncu satışından önemli gelir elde etti. Siyah beyazlılar, son 5 sezonda transferden 51 milyon 500 bin Euro'yu kazandı.
17.07.2017 Beşiktaş
Bobo'nun yeni takımı belli oldu
Bobo'nun yeni takımı belli oldu Beşiktaş'ın ve Kayserispor'un eski golcüsü Bobo, Filip Holosko'nun da formasını giydiği Avustralya ekiplerinden Sydney'e transfer oldu.
24.09.2021 Beşiktaş
Mario Gomez tarihe geçti!
Mario Gomez tarihe geçti! Süper Lig'de yeni stadı Vodafone Arena'da Bursaspor'u ağırlayan Beşiktaş'ta ilk gol Mario Gomez'den geldi.
11.04.2016 Beşiktaş
Vodafone Arena'da ilk golü kim atacak?
Vodafone Arena'da ilk golü kim atacak? Yeni mabedde oynanacak ilk maç öncesi en çok şu sorunun yanıtı merak ediliyor:
7.04.2016 Beşiktaş
182 transfer yaptılar!
182 transfer yaptılar! Spor Toto Süper Lig takımları, toplam 182 futbolcuyu kadrosuna kattı.
1.09.2015 Süper Lig
Borçları Demba Ba ödedi
Borçları Demba Ba ödedi Beşiktaş yönetimi, Demba Ba'dan gelen 13 milyon Euro ile futbolcu ve çalışan borçlarının tamamını ödedi. İcralık davalar da kapatıldı.
2.08.2015 Beşiktaş
Filip Holosko'dan 2 yıllık imza
Filip Holosko'dan 2 yıllık imza Avustralya 1. Lig takımlarından Sydney FC, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Slovak futbolcu Filip Holosko'yu renklerine bağladı.
20.07.2015 Beşiktaş
Önder Özen'le golcü takası!
Önder Özen'le golcü takası! Siyah beyazlı takımda yeni sezon önce planlamalar yapılıyor...
1.06.2015 Beşiktaş
Ç.Rizespor'da 3 ayrılık resmileşti
Ç.Rizespor'da 3 ayrılık resmileşti Spor Toto Süper Lig ekiblerinden Çaykur Rizespor, kadrosundaki kiralık oyuncular Filip Holosko, Ludovıc Obraniak ve Kyle Lafferty ile yollarını ayırdı.
31.05.2015 Rizespor
Neşeli aile!
Neşeli aile! Çaykur Rizespor’un futbolcusu Filip Holosko önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi...
6.05.2015 Magazin
Manisaspor'a şok haber!
Manisaspor'a şok haber! FIFA, Manisaspor'un 1,7 milyon Euro ödememesi halinde ligden 6 puanının silineceğini belirtti.
29.04.2015 TFF 1.Lig
Örnek baba
Örnek baba Slovak futbolcu Filip Holosko, kızları Sophie ve Claudie ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı...
23.03.2015 Magazin
Beşiktaş'ta üç sakat var
Beşiktaş'ta üç sakat var Beşiktaş Slaven Bilic yönetiminde, Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman yaptı.
6.02.2015 Beşiktaş
Kartal eksik çalıştı
Kartal eksik çalıştı Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Opare, Miloseviç ve Uğur Boral çalışmada yer almadı
6.02.2015 Beşiktaş
Demba Ba tarihe geçti
Demba Ba tarihe geçti Senegalli futbolcu, maç başına 0,88 gol ile en iyi gol ortalamasına sahip yabancı oldu.
2.12.2014 Beşiktaş
Rize'nin derdi sakatlık
Rize'nin derdi sakatlık Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kaybetmemeyi amaçladıklarını söyledi.
6.11.2014 Rizespor
Gol düellosundan galip çıkmadı!
Gol düellosundan galip çıkmadı! Spor Toto Süper Lig 6. hafta kapanış maçında Çaykur Rize evinde Balıkesirspor'u konuk etti.
20.10.2014 Rizespor
Sivok rekora koşuyor
Sivok rekora koşuyor Beşiktaşlı futbolcu, Balıkesirspor maçında forma giydiği takdirde ligdeki 144. maçına çıkacak.
4.10.2014 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Filip Holosko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filip holosko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.