Feyza Civelek

Feyza Civelek

Son dakika Feyza Civelek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feyza Civelek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feyza Civelek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feyza Civelek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feyza civelek gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 feyza civelek haberi bulunmuştur. Tüm feyza civelek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor? Feyza Civelek neden peruk takıyor? İşte cevabı
Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor? Feyza Civelek neden peruk takıyor? İşte cevabı Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek'in taktığı peruk merak konusu oldu. Show Tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor? İşte detaylar...
27.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek: '50 arkadaşımı kaybettim'
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek: '50 arkadaşımı kaybettim' Önceki gün Etiler'de bir AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu Feyza Civelek, Hatay depreminde 3 dayısını ve 50'den fazla arkadaşını kaybettiğini açıkladı.
7.09.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti dizisinde Yakup sürprizi! Ünal konağına neşe getirdi!
Kızılcık Şerbeti dizisinde Yakup sürprizi! Ünal konağına neşe getirdi! Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümünde Yakup sürprizi vardı. Show Tv'de yayınlanan ve başrolünde Sıla Türkoğlu, Feyza Civelek, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölümüyle birlikte Papağan Yakup ekrana geldi. Nilay'ın papağanı Yakup, Ünal konağına adeta neşe getirdi. Peki Papağan Yakup'u kim seslendiriyor?
26.05.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu Feyza Civelek'ten kısa bir tatil kaçamağı!
Ünlü oyuncu Feyza Civelek'ten kısa bir tatil kaçamağı! Sevilen oyuncu Feyza Civelek, Fransa’nın en meşhur kayak merkezlerinden Megève’de ailesiyle kısa bir tatil kaçamağı yaptı.
11.02.2022 Magazin
Feyza Civelek'ten inanılmaz değişim, 21 kiloya veda etti! Bakan bir daha bakıyormuş...
Feyza Civelek'ten inanılmaz değişim, 21 kiloya veda etti! Bakan bir daha bakıyormuş... Bir dönemin fenomen dizisi 'Adını Feriha Koydum'da yer alan Feyza Civelek, kısa sürede 21 kilo verdi. Büyük bir değişim geçiren oyuncu, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
23.01.2021 Magazin
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne?
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? Dizi sezonunun başlamasıyla birlikte televizyon ekranlarına yeni diziler başlıyor. Uzun süredir beklenen yapımların başında da Sol Yanım dizisi geliyor. Başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in oynadığı yeni dizi Sol Yanım izleyici ile buluşacak. Peki, Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? İşte Sol Yanım dizisi ile ilgili detaylar...
16.10.2020 Gündem
'Bir Umut Yeter' Kanal D'de başlıyor
'Bir Umut Yeter' Kanal D'de başlıyor Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı 'Bir Umut Yeter' dizisi, Perşembe günü saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor.
21.09.2018 Magazin
‘Bir Umut Yeter’ başlıyor
‘Bir Umut Yeter’ başlıyor KANAL D’NİN yeni dizisi ‘Bir Umut Yeter’in yayın tarihi belli oldu.
15.09.2018 Magazin
Feyza Civelek kimdir?
Feyza Civelek kimdir? Feyza Civelek hakkında birçok bilgi merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Birçok dizide rol alan güzel ve başarılı oyuncu Feyza Civelek hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
11.09.2018 Gündem
Polisin elini ısıran oyuncuya 10 yıl hapis istemi!
Polisin elini ısıran oyuncuya 10 yıl hapis istemi! Oyuncu Feyza Civelek, aracını alkol kontrolü için durdurmak isteyen polisin elini ısırınca davalık oldu. Civelek hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istendi.
11.09.2018 Magazin
Bir Umut Yeter fragmanı yayınlandı! Bir Umut Yeter konusu ve oyuncuları
Bir Umut Yeter fragmanı yayınlandı! Bir Umut Yeter konusu ve oyuncuları Bir Umut Yeter fragmanı yayınlandı! Bir Umut Yeter konusu ve oyuncuları kimler? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. Kanal D'nin yeni dizisi Bir Umut Yeter fragmanı yayınlandı! Bir Umut Yeter ne zaman başlayacak?
4.09.2018 Gündem
Yayın günü belli oldu
Yayın günü belli oldu 'Güllerin Savaşı' isimli dizi, izleyiciyle ne zaman buluşacak?
2.07.2014 Televizyon
Deniz Uğur’dan haberler iyi
Deniz Uğur’dan haberler iyi Geçen hafta göğsünde kanserli kitle olduğu ortaya çıkan oyuncu Deniz Uğur dün ameliyat oldu.
20.12.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Feyza Civelek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feyza civelek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.