Malatya’daki FETÖ/PDY davasında tanıklar dinleniyor
Malatya’daki FETÖ/PDY davasında tanıklar dinleniyor Malatya'da darbe girişimine ilişkin görülen davada tanıkların dinlenmesine devam ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Ablalara, 'Fethullah Gülen gay mi?' diye sormuşlar
Ablalara, 'Fethullah Gülen gay mi?' diye sormuşlar Erzurum'da görülen FETÖ/PDY davasında cemaat yurtlarında kalan ve ıslak imzalı senetleri iade edilmediği için bilgi sahibi olarak dinlenen üniversite öğrencilerinin ifadeleri, iddianamede delil oldu. Bilgi sahibi olarak ifadesi alınan Kimya Mühendisliği bölümü öğrencisi R.K., "Fethullah Gülen'in hayatı ve hizmet harekatını övgü ile anlatırlardı. Bir keresinde birisi, 'Fetullah Gülen neden evlenmedi, gay mi?' diye sordu. Ablalardan biri Fethullah Gülen'in bir hanımla tam evlenecekken rüyasında Peygamberi gördüğünü ve Peygamber Efendimizin sırtını döndüğünü ve bundan dolayı evlenmediğini anlattı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Darbe girişimi duruşmasında şok iddialar
Darbe girişimi duruşmasında şok iddialar Malatya’da 76 sanıklı FETÖ/PDY davasının 6’ncı duruşmasında savunma yapan tutuksuz sanıklardan bir erin o gece Yüzbaşı Kemal Keskin’in telefonla konuştuğunu iddia etmesi üzerine söz alan Kemal Keskin, Ordu Komutanı Adem Huduti ile görüştüğünü ileri sürdü. Bunun üzerine söz verilen Huduti ise Kemal Keskin ile hiçbir görüşme yapmadığını iddia etti.
29.09.2021 Gündem
Malatya’daki FETÖ/PDY davasında 5’inci gün
Malatya’daki FETÖ/PDY davasında 5’inci gün Malatya’da 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin 28’i tutuklu 76 sanıklı davada savunmalar alınmaya devam ediyor.
29.09.2021 Gündem