Ferudun Tankut

Ferudun Tankut

Son dakika Ferudun Tankut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ferudun Tankut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ferudun Tankut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferudun Tankut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferudun tankut gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 ferudun tankut haberi bulunmuştur. Tüm ferudun tankut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karabükspor'un eski başkan ve yöneticilere para cezası
Karabükspor'un eski başkan ve yöneticilere para cezası Kardemir Karabükspor'un eski başkanlarından Ferudun Tankut ile 5 yöneticiye karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle mahkeme tarafından adli para cezası verildi.
13.11.2018 Futbol
Ferudun Tankut: Tudor'u o zaman da söylemiştim
Ferudun Tankut: Tudor'u o zaman da söylemiştim Karabükspor'un eski başkanı Ferudun Tankut konuştu.
18.12.2017 Galatasaray
Karabükspor'da Popovic dönemi sona erdi
Karabükspor'da Popovic dönemi sona erdi Şu ana kadar tam 24 teknik adamın çalıştığı Süper Lig'de bir ayrılık daha kapıda. Kardemir Karabükspor'da Erkan Sözeri sonrası göreve getirilen Tony Popovic'le yolların ayrılmasına karar verildi.
14.12.2017 Futbol
Karabükspor’da ilk başkan adayı Aytekin
Karabükspor’da ilk başkan adayı Aytekin Karabük'te esnaflık yapan Mehmet Aytekin, Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un 4 Aralık’ta yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlığa aday olduğunu söyledi.
21.11.2017 Futbol
Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut istifa etti
Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut istifa etti Kardemir Karabükspor'da Başkan Ferudun Tankut, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
6.11.2017 Futbol
Türkiye Futbol Federasyonu'nda dev zirve
Türkiye Futbol Federasyonu'nda dev zirve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Riva'daki TFF tesislerinde biraraya geldi.
16.10.2017 Galatasaray
Karabükspor'da Popovic dönemi
Karabükspor'da Popovic dönemi Milli maç nedeniyle ara verilen Süper Lig'de Gençlerbirliği ile Kardemir Karabükspor Ankara'da bir hazırlık maçı yaptı. Mücadeleyi Kardemir Karabükspor, Torje'nin 13'üncü dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandı. Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut karşılaşmayı yeni teknik direktör Anthony Popovic ile birlikte izledi.
7.10.2017 Futbol
Tankut: Galatasaray’ı tebrik ederim
Tankut: Galatasaray’ı tebrik ederim Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, karşılaşmadan galip ayrılan Galatasaray’ı tebrik etti.
30.09.2017 Futbol
Karabükspor'da İbrahim Üzülmez dönemi
Karabükspor'da İbrahim Üzülmez dönemi Takımın başına sezon başında getirilen Erkan Sözeri'nin istifasının ardından teknik direktör adayları üzerinde değerlendirmelerin başladığı belirtildi.
26.09.2017 Futbol
Ferudun Tankut, Latovlevici transferini açıkladı!
Ferudun Tankut, Latovlevici transferini açıkladı! KARDEMİR Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Latovlevici'nin Galatasaray'a düşük ücretle transfer olduğu eleştirilerine, "550 bin avro, 10 ay sonra sözleşmesi bitecek 31 yaşındaki bir futbolcu için gayet iyi bir ücret" dedi.
7.09.2017 Galatasaray
"Galatasaray ile prensipte anlaştık"
"Galatasaray ile prensipte anlaştık" Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.
7.09.2017 Galatasaray
Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek oldu
Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek oldu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı oldu.
10.08.2017 Galatasaray
Karabükspor "10 numara" peşinde
Karabükspor "10 numara" peşinde Tankut: "Birçok oyuncu takibimizde ve daha net bir karar veremedik. İyi bir 10 numara almak istiyoruz"
20.07.2017 Futbol
Karabükspor'dan transfer açıklaması
Karabükspor'dan transfer açıklaması Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "İki transfer daha yaparak sezona hazır hale geleceğiz." dedi.
2.07.2017 Futbol
Karabükspor'da transfer
Karabükspor'da transfer KARDEMİR Karabükspor, geçen sezon 1’inci Lig ekiplerinden Elazığspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Hamidou Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
22.06.2017 Futbol
Süper Lig ekibinin yeni hocası belli oldu!
Süper Lig ekibinin yeni hocası belli oldu! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Zoran Barisic'in sözleşmesini tek taraflı feshetmesi sonrası, Erkan Sözeri ile bir yıllık anlaşma sağlandı.
14.06.2017 Futbol
Tankut: 'İki kez geriye düştük ama...'
Tankut: 'İki kez geriye düştük ama...' Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut: "Kayserispor maçında iki defa geri düştük ancak bir puan almayı başardık"
29.05.2017 Futbol
'Galatasaray'da hocalık yapıyorsa...'
'Galatasaray'da hocalık yapıyorsa...' Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Galatasaray'da görev yapan eski teknik direktörleri Igor Tudor'a ilişkin, "Türkiye'ye getirdiğimiz birisinin başarılı olmasını arzu ederiz. Zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum." dedi.
22.04.2017 Galatasaray
Karabükspor, Fenerbahçe maçına hazır
Karabükspor, Fenerbahçe maçına hazır Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçında yarın sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
31.03.2017 Futbol
Karabükspor'da deplasman şansızlığı
Karabükspor'da deplasman şansızlığı Kulüp başkanı Tankut: "Trabzonspor karşısında deplasman şanssızlığımızı kırmak istemiştik ancak olmadı"
4.03.2017 Futbol
İmzanın perde arkası ortaya çıktı!
İmzanın perde arkası ortaya çıktı! Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Hırvat Teknik Direktör Igor Tudor'un transferinin perde arkasını anlattı.
24.09.2021 Galatasaray
Ferudun Tankut: "UEFA ve FIFA'ya gideceğiz"
Ferudun Tankut: "UEFA ve FIFA'ya gideceğiz" Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a önemli açıklamalarda bulundu.
16.02.2017 Futbol
Karabükspor'dan Zoran Barisic açıklaması
Karabükspor'dan Zoran Barisic açıklaması Kardemir Karabükspor, Igor Tudor'un Galatasaray'ın başına geçmesi ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Zoran Barisic ile görüşüyor.
16.02.2017 Futbol
Galatasaray'dan tepki geldi: 'Yakışmadı'
Galatasaray'dan tepki geldi: 'Yakışmadı' Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, GSTV'de Serbay Şenkal’ın sorularını yanıtladı. Nazifoğlu, Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut’un sözleri için, "Kendilerine yakışmadı" ifadesini kullandı.
24.09.2021 Galatasaray
Tankut, Özbek'in telefonunu açmadı
Tankut, Özbek'in telefonunu açmadı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'la konuşmak istediği ancak bunu gerçekleştiremediği öğrenildi.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ferudun Tankut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferudun tankut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.