3 attı yine yaranamadı! Dakikalar geçtikçe arttı, taraftar çıldırdı, Jorge Jesus dayanamadı ve...
3 attı yine yaranamadı! Dakikalar geçtikçe arttı, taraftar çıldırdı, Jorge Jesus dayanamadı ve... Dinamo Kiev'e elenmenin şokunu hemen atlatan ve dün akşam Slovacko'yu Ülker Stadı'nda 3-0'la geçen Fenerbahçe'de Lincoln Henrique ve Emre Mor'un performansları oldukça beğenilirken, Jorge Jesus hakkında yapılan eleştiriler bir hayli dikkat çekti. Brezilya basınının da yakından takip ettiği karşılaşma 'Ge Globo, Odia, Trivela' gibi portallarda manşet oldu.
5.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de son dakika! Slovacko maçından sonra yeni golcüyü açıkladı! 'Çok hareketli forvet...'
Fenerbahçe'de son dakika! Slovacko maçından sonra yeni golcüyü açıkladı! 'Çok hareketli forvet...' Dün akşam UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme maçında Çekya ekibi Slovacko'yu net bir skorla (3-0) geçen Fenerbahçe'de moraller yerine gelirken, Jorge Jesus'un Süper Lig'de oynatacağı sistem ve kullanacağı oyuncular da hemen hemen belli oldu. Ünlü yorumcular 90 dakikanın ardından özellikle Lincoln Henrique'yi çok beğenirken, Serdar Ali Çelikler'in yeni forvet müjdesi vermesi ise büyük dikkat çekti. İşte 3-0 biten karşılaşmanın ardından yazar yorumları...
5.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus Slovacko maçının ilk 11'ini belirledi! Kadroda büyük sürpriz
Fenerbahçe'de Jorge Jesus Slovacko maçının ilk 11'ini belirledi! Kadroda büyük sürpriz Fenerbahçe, bu akşam UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turunda Çek Cumhuriyeti'nin Slovacko takımını konuk edecek. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus Kadıköy'de saat 20.00'de başlayacak karşılaşma öncesi ilk 11'ini belirledi. Yeni transferin Çek ekibi karşısında ilk kez forma giymesi bekleniyor.
4.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Avrupa'daki rakibi Çek Slovacko'nun kadrosu şaşırttı! Dikkat çeken detay...
Fenerbahçe'nin Avrupa'daki rakibi Çek Slovacko'nun kadrosu şaşırttı! Dikkat çeken detay... Dinamo Kiev'e yenilerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe'nin rakibi olan Slovacko'nun sahip olduğu kadro dikkat çekiyor. Öte yandan Çekya ekibinin futbolcuları takımlarına bağlılıkla mücadele ediyor, tutkulu bir futbol oynuyorlar ve bunun da önemli bir sebebi var. İşte sarı-lacivertli temsilcimizin Avrupa'daki rakibi Slovacko'ya dair tüm detaylar.
29.07.2022 Fenerbahçe