Fenerbahçe Kulübü

Fenerbahçe Kulübü

Son dakika Fenerbahçe Kulübü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe Kulübü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbahçe Kulübü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Kulübü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçe kulübü gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.298 fenerbahçe kulübü haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçe kulübü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den sürpriz takviye
Fenerbahçe'den sürpriz takviye Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Şampiy10
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep!
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, gelecek iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama ve Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldıklarını açıkladı.
3.04.2024 Futbol
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ligden çekilme opsiyonunu 3 ay sonraki genel kurula kadar rafa kaldırdıklarını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü kritik olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Süper Kupa finaline çıkmama ve ligden çekilme konusunun da tartışıldığı kongrede sarı-lacivertlilerin aldığı kararlar ve yönetime verilen yetkiler belli oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Futbol
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir?
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir? 18 yaşını bitirmiş, fiil ehliyete sahip bulunan ve Fenerbahçelilik ruh ve sevgisi ile dolu olan her gerçek kişi kulübe üye olmak için başvurabilir ve gerekli onay süreçlerinden sonra kulüp üyesi olabilir. Peki, Fenerbahçe kongre üyesi nasıl olunur, Fenerbahçe kongre üye sayısı nedir?
2.04.2024 Şampiy10
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç kongre üyelerine çağrıda bulundu.
27.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi!
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi! Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, TFF’nin Süper Kupa maçını 7 Nisan’da oynatma kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ketenci, TFF ve Galatasaray'a yüklendi.
23.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor maçının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldı. Yapılan açıklamada, yapılacak toplantıda Fenerbahçe'nin Süper Lig'den çekilmesi dahil tüm aksiyonların değerlendirileceği belirtildi.
18.03.2024 Futbol
Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor? Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluk tepkisi
Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor? Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluk tepkisi Fenerbahçe Kulübü, 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili TFF'ye yaptığı başvurunun üzerinden 3 yıl geçmesi ve konunun sonuçlanmaması hakkında bir açıklama yaptı. Peki, Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor?
6.03.2024 Şampiy10
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti!
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti! Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı.
16.02.2024 Şampiy10
Bakalım Ali Koç bu işe ne diyecek! Samandıra'yı karıştıracak ayrılık haberi! Gideceği takım bile belli
Bakalım Ali Koç bu işe ne diyecek! Samandıra'yı karıştıracak ayrılık haberi! Gideceği takım bile belli Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Mario Branco sezon sonunda ayrılıyor. Porto ve Benfica’dan teklif alan Portekizli futbol adamı, bu sezonki takım planlamasını yapan kişi olarak biliniyordu. İşte detaylar...
16.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan sarı - lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, haziran ayında başkanlığı bırakacağını duyurdu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı!
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı! Fenerbahçe Kulübü'nün borcu 11 Milyar 466 Milyon TL olarak açıklandı.
3.02.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması: Herhangi bir çalışmam yok
Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması: Herhangi bir çalışmam yok Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak; başkanlık için herhangi bir çalışması olmadığını belirtti ve "Fenerbahçe'nin şu an bir başkan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır" dedi.
8.01.2024 Futbol
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Dev maçın ne zaman oynanacağı merak konusu olurken Süper Kupa’nın akıbeti netleşmeye başladı. Maçın oynanacağı tarih için 2 ihtimal bulunuyor. İşte detaylar...
1.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Süper Kupa açıklaması
Fenerbahçe'den Süper Kupa açıklaması Fenerbahçe Kulübü, ertelenen Süper Kupa maçı süresince yaşananlar üzerine açıklama yayınladı.
31.12.2023 Fenerbahçe
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'deki 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.
28.12.2023 Futbol
Fenerbahçe, Avrupa Süper Ligi'ni desteklemediğini duyurdu
Fenerbahçe, Avrupa Süper Ligi'ni desteklemediğini duyurdu Fenerbahçe Kulübü, Avrupa Süper Ligi projesini desteklemediklerini açıkladı.
21.12.2023 Futbol
Kayserispor-Fenerbahçe maçının hakem raporu ortaya çıktı!
Kayserispor-Fenerbahçe maçının hakem raporu ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin 4-3 kazandığı Kayserispor maçının uzatma dakikalarında Fred'e kırmızı kart gösteren karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'ün maç raporu açıklandı.
21.12.2023 Fenerbahçe
Ali Koç özel uçağına binip Halil Umut Meler'in yanına gitti: Reklamı olmaz
Ali Koç özel uçağına binip Halil Umut Meler'in yanına gitti: Reklamı olmaz Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp başkanlarıyla birlikte, Süper Lig'de MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'i İzmir'de ziyaret etti. Ziyaret sonrası Koç açıklamada bulundu. İşte detaylar...
16.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti. 5 gollü mücadelede iki penaltı ve bir kırmızı kart vardı. Mücadele sonunda Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona ererken, Karadeniz ekibi 1997-1998 sezonu sonrası ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Fenerbahçe, Trabzonspor’a 3-2 mağlup olarak, rakibine karşı Süper Lig'de sahasındaki 26 yıllık yenilmezlik serisi sona erdi.
4.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye nazar değdi! Becao, Fred'ten kötü haber: Tendonu koptu
Fenerbahçe'ye nazar değdi! Becao, Fred'ten kötü haber: Tendonu koptu Fenerbahçe'de Becao, Fred ve Djiku depremi. Fenerbahçe Kulübü, sakatlık yaşayan üç oyuncusunun durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte son dakika haberin detayları...
1.11.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Kulübü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçe kulübü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.