Fenerbahçe Derbisi

Fenerbahçe Derbisi

Son dakika Fenerbahçe derbisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe derbisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbahçe derbisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Derbisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçe derbisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.366 fenerbahçe derbisi haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçe derbisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrfan Can Eğribayat'a yumruk atan Egemen Korkmaz patladı! Tekmelendiğini görünce dayanamamış
İrfan Can Eğribayat'a yumruk atan Egemen Korkmaz patladı! Tekmelendiğini görünce dayanamamış Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşananlar olaylarda bordo-mavili takımın teknik ekibinde yer alan Egemen Korkmaz ile sarı-lacivertli futbolcu İrfan Can Eğribayat'ın kavgası gündeme oturmuştu. Korkmaz sessizliğini bozdu ve o an yaşananlar hakkında flaş ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
19.03.2024 Fenerbahçe
Abdullah Avcı Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık açıklaması
Abdullah Avcı Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık açıklaması Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
10.03.2024 Şampiy10
Süper Lig'de 27, 28, 29 ve 30. haftaların programı açıklandı! İşte derbi tarihleri
Süper Lig'de 27, 28, 29 ve 30. haftaların programı açıklandı! İşte derbi tarihleri Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 27, 28, 29 ve 30. haftaların programını açıkladı.
16.02.2024 Süper Lig
Aboubakar için yeni karar! Planlar bu kez değişti
Aboubakar için yeni karar! Planlar bu kez değişti Siyah-Beyazlılar'da Fenerbahçe derbisi sonrasında çıkan 5 kadro dışı kararı vardı. Bu 5 isimden 3'üyle yollar ayrıldı, Ghezzal affedildi, bir tek Vincent Aboubakar'ın durumu belirsizdi. Kamerunlu oyuncu için de planların değiştiği öğrenildi.
26.01.2024 Beşiktaş
Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisindeki derdi Ferdi Kadıoğlu! Dursun Özbek'ten özel prim
Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisindeki derdi Ferdi Kadıoğlu! Dursun Özbek'ten özel prim Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesinde dersini çok iyi çalıştı. Buruk, rakibin en kritik oyuncusu olarak Ferdi’yi görüyor.
24.12.2023 Şampiy10
Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisi planı belli oldu! Ziyech, Zaha derken yıldız isme kesik
Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisi planı belli oldu! Ziyech, Zaha derken yıldız isme kesik Galatasaray’da tüm gözler pazar günkü Fenerbahçe deplasmanına çevrildi. Okan Buruk ve öğrencileri, tüm planlarını zafer üzerine yapıyor. Teknik ekip de Kadıköy'de galibiyeti getirecek 11'i belirlemeye başladı. Sarı-Kırmızılı takımda pozisyonu kesin olan oyuncular kadar, durumu merakla beklenen isimler de var. İşte detaylar...
22.12.2023 Galatasaray
1-0 sonrası ayrılık! Ziyech, Mertens, Icardi vasat, devre arasında gidiyor
1-0 sonrası ayrılık! Ziyech, Mertens, Icardi vasat, devre arasında gidiyor Trendyol Süper Lig'in 17'nci haftasında Galatasaray, Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip sahadan 1-0'lık galibiyet ile ayrılırken kritik Fenerbahçe derbisi öncesi alınan 3 puanı köşe yazarları değerlendirdi. Öte yandan yıldız ismin devre arasında ayrılacağı açıklandı. İşte detaylar...
21.12.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yerine iki aday! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yerine iki aday! Görüşmeler başladı Beşiktaş'ın sözleşmesini Aralık ayının sonuna kadar uzattığı Rıza Çalımbay'ın yerine yabancı teknik direktör düşünülüyor. Siyah-beyazlı yönetim Çalımbay'ın yerine iki aday belirledi ve temaslar başladı.
20.12.2023 Beşiktaş
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi kararı! Dursun Özbek futbolculara açıkladı
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi kararı! Dursun Özbek futbolculara açıkladı Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetim derbi öncesi sürpriz bir karar aldı. Teknik direktör Okan Buruk da Fenerbahçe derbisi öncesi 11'ini netleştirmeye başladı. Tecrübeli hoca, İstanbul ekibi karşısında kritik tercihler yapacak.
20.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Sergio Oliveira kararı
Galatasaray'da Sergio Oliveira kararı Galatasaray, göğüs kasında kopuk oluşan Sergio Oliveira’nın durumunu dört gözle bekliyor. Sarı-kırmızılılar, Portekizli futbolcuyla ilgili yol haritasını belirledi.
17.12.2023 Şampiy10
Okan Buruk kara kara düşünüyor! Fenerbahçe derbisi öncesi  kriz patladı
Okan Buruk kara kara düşünüyor! Fenerbahçe derbisi öncesi kriz patladı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaştı. Mücadeleyi 1-0 kaybeden sarı-kırmızılılar grubu 5 puanla 3. sırada tamamladı. Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray'ın oynayacağı maça artık günler kaldı. Sarı-kırmızılılarda kritik derbi öncesi Okan Buruk'u tedirgin eden bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
16.12.2023 Galatasaray
Fenerbahçe derbisi öncesi kriz kapıda! Sacha Boey, Davinson Sanchez can yakacak
Fenerbahçe derbisi öncesi kriz kapıda! Sacha Boey, Davinson Sanchez can yakacak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaştı. Mücadeleyi 1-0 kaybeden sarı-kırmızılılar grubu 5 puanla 3. sırada tamamladı. Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Zirve yarışını yakından ilgilendirecek dev mücadele öncesi sarı-kırmızılılar alarma geçti. İşte detaylar...
15.12.2023 Galatasaray
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrası eski hakem, Atilla Karaoğlan'a patladı! 'Ortalık karışırdı'
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrası eski hakem, Atilla Karaoğlan'a patladı! 'Ortalık karışırdı' Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş kendi evinde Fenerbahçe’yi konuk etti. Dev derbinin tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
10.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş
Derbide düdük Atilla Karaoğlan’ın
Derbide düdük Atilla Karaoğlan’ın Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 14'üncü Hafta mücadelesinde Cumartesi günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapay zekası derbiye Atilla Karaoğlan’ı atadı.
9.12.2023 İddaa
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle ilgili olay yorum! Syzmanski, Dzeko dedi kazananı açıkladı
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle ilgili olay yorum! Syzmanski, Dzeko dedi kazananı açıkladı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi geldi çattı. Türkiye'nin nefesini tutarak beklediği derbi bu akşam saat 19.00'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak. Kritik derbi öncesi efsane teknik adamlar değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
9.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'ta sakatlık depremi!
Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'ta sakatlık depremi! Süper Lig'in 15'inci haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta Omar Colley sakatlandı.
7.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi kararı! Deplasmanda seyirci olacak mı?
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi kararı! Deplasmanda seyirci olacak mı? Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Cumartesi günü oynanacak derbide depalsman takımı seyricisi yer alacak mı? İl Spor Güvenlik kurulu kararını açıkladı.
6.12.2023 Süper Lig
Okan Buruk'tan Morutan, İcardi ve Rashica açıklaması
Okan Buruk'tan Morutan, İcardi ve Rashica açıklaması Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk; Morutan, İcardi ve Rashica hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
18.07.2023 Galatasaray
'Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış...'
'Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış...' Galatasaray'ın süper starı Mauro İcardi, Fenerbahçe maçından sonra "Lig geçerli değil, sayılmaz gibi şeyler söyleyenler varmış. Biz her takım gibi mücadele ettik ve Türkiye'nin en büyük takımı olduğumuzu gösterdik." ifadelerini kullandı.
4.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu
Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu Galatasaray'da yeni sezon formaları büyük merak konusuydu. 23. şampiyonluk sonrası pazar sabahı formaların satışa çıkacağı öğrenildi. Şampiyonluk tişörtlerinden ilk gün rekor gelir sağlanırken yeni sezon forma fiyatı da belli oldu.
2.06.2023 Galatasaray
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi bomba etkisi yaratan tahmin! 'İcardi Samet Akaydın'ı...'
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi bomba etkisi yaratan tahmin! 'İcardi Samet Akaydın'ı...' Galatasaray'ın 23.şampiyonluğuna ulaşmasının ardından FutbolArena kanalında yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeleri aktaran Senad Ok, derbi tahmininde bulundu. Jorge Jesus'u eleştiren Ok, Ali Koç'un yeni teknik direktör arayışlarına koyulduğunu belirtirken ünlü muhabirin İcardi hakkında sarfettiği sözler ise oldukça dikkat çekti.
1.06.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı Galatasaray'ı 23.şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalanacak. Dursun Özbek'in Buruk'a 4 yıllık kontrat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
1.06.2023 Galatasaray
İcardi'nin bonservis fiyatı belli oldu! O kadar da korkulacak rakam değil
İcardi'nin bonservis fiyatı belli oldu! O kadar da korkulacak rakam değil Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız için Sarı Kırmızılı yöneticiler 10 milyon euro'yu gözden çıkardı.
31.05.2023 Galatasaray
Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta? GS FB derbi maçı tarihi ve saati!
Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta? GS FB derbi maçı tarihi ve saati! Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, 4 Haziran Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.
25.05.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Derbisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçe derbisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.