Fenerbahçe Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
Fenerbahçe Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi Play Off turu rövanş maçında Fenerbahçe, Austria Wien ile karşılaşacak. İlk maçın avantajını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, Avrupa’da zirvede kalmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
24.08.2022 Futbol
Fenerbahçe - Austria Wien maçında Jorge Jesus'tan sürpriz ilk 11! İlk kez forma giyecek...
Fenerbahçe - Austria Wien maçında Jorge Jesus'tan sürpriz ilk 11! İlk kez forma giyecek... Süper Lig'de 6-0'lık Kasımpaşa galibiyetiyle moral depolayan Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için Avusturya temsilcisi Austria Wien karşısına çıkacak. Sarı lacivertli temsilcimiz yurda avanjlı bir skorla dönmek için sahaya çıkacak. Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un sahaya nasıl bir ilk 11 süreceği merak konusu.
18.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin  Austria Wien maçının yayıncı kuruluşu belli oldu
Fenerbahçe'nin Austria Wien maçının yayıncı kuruluşu belli oldu Süper Lig'de farklı Kasımpaşa galibiyeti ile moral bulan Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın gece Austria Wien'le karşı karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu belli oldu.
17.08.2022 Fenerbahçe