Fenerbahçe Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
Fenerbahçe Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi Play Off turu rövanş maçında Fenerbahçe, Austria Wien ile karşılaşacak. İlk maçın avantajını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, Avrupa’da zirvede kalmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
24.08.2022 Futbol
Fenerbahçe Austria Wien rövanş maçı ne zaman? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Austria Wien rövanş maçı ne zaman? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçında Austria Wien'i deplasmanda 2-0 mağlup eden sarı-lacivertli takım rövanş maçı hazırlıklarına devam ediyor. İlk maçta moral depolayan Fenerbahçe gözünü rövanş maçına dikti. Deplesmanda aldığı net skorlu galibiyeti rövanş maçında da sürdürmek isteyen Fenerbahçe, takım başarısını sürdürmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Austria Wien rövanş maçı ne zaman? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Austria Wien UEFA maçı saati, kanalı ve canlı yayın bilgileri!
20.08.2022 Futbol
Fenerbahçe - Austria Wien maçında Jorge Jesus'tan sürpriz ilk 11! İlk kez forma giyecek...
Fenerbahçe - Austria Wien maçında Jorge Jesus'tan sürpriz ilk 11! İlk kez forma giyecek... Süper Lig'de 6-0'lık Kasımpaşa galibiyetiyle moral depolayan Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için Avusturya temsilcisi Austria Wien karşısına çıkacak. Sarı lacivertli temsilcimiz yurda avanjlı bir skorla dönmek için sahaya çıkacak. Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un sahaya nasıl bir ilk 11 süreceği merak konusu.
18.08.2022 Fenerbahçe
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe Austria Wien ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert yönetecek. Daniel Siebert'in yardımcılıklarını ise Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak. Futbolseverler, Fenerbahçe UEFA maçının detaylarını merak ediyor. Peki, Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman? Fenerbahçe Austria Wien maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Austria Wien maçı saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? İşte Fenerbahçe Austria Wien maçı canlı yayın bilgileri…
16.08.2022 Futbol