Emine Bulut'u öldüren Fedai Varan'ın müebbet hapis cezası onandı!
Emine Bulut'u öldüren Fedai Varan'ın müebbet hapis cezası onandı! Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u (38), 10 yaşındaki kızları F.B.V.'nin gözü önünde boynundan bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'a (43) verilen müebbet hapis cezasını istinaf mahkemesi onadı. Aile avukatları aracılığıyla, cinayetin canavarca hisle ve tasarlayarak işlendiği gerekçesiyle Yargıtay'a temyiz başvurusu yaptı. Emine Bulut'un babası Ahmet Bulut, "Biz bu cezayı kabul etmiyoruz. En azından ağırlaştırılmış müebbet olması gerekiyor" dedi.
1.04.2021 Gündem
Emine Bulut davasında gerekçeli karar açıklandı
Emine Bulut davasında gerekçeli karar açıklandı Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u (38), 10 yaşındaki kızının gözü önünde öldüren Fedai Varan'a (43) verilen müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kırıkkale 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararında Fedai Varan'ın eyleminin, 'kasten öldürme' suçu kapsamında kaldığı belirtildi. Kararda, "Her ne kadar sanık Fedai Varan hakkında, eski eşi Emine Bulut'a yönelik 'tasarlayarak ve canavarca hisle adam öldürme' suçundan dava açılmış ise de yapılan yargılama ve tüm dosya kapsamına göre eylemin kasten öldürme suçu kapsamında kaldığı anlaşılmakla birlikte müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.
27.10.2019 Gündem
Emine Bulut davasında karar çıktı!
Emine Bulut davasında karar çıktı! Kırıkkale’de eski eşi Emine Bulut’u bıçaklayarak öldürmek suçundan tutuklu yargılanan Fedai Varan, ’kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı, indirim uygulanmadı.
21.10.2019 Gündem