Fed Başkanı

Fed Başkanı

Son dakika FED Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FED Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FED Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fed Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fed başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.520 fed başkanı haberi bulunmuştur. Tüm fed başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolar neden geriliyor? Nedeni belli oldu
Dolar neden geriliyor? Nedeni belli oldu Altın fiyatları çarşamba günü Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları sonrası hareketlendi. Ons altın 2300 doları aşarken, gram altın 2367 lirayı test etti. Son zamanlarda altında rekor üstüne rekor kırılmasının nedenleri neler? Dolar neden düşüyor? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik  İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar İle Sahur Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum “Yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Başka evlatlarımızı, yavrularımızı toprağa vermek istemiyoruz. İstanbul’a hizmet etmek için yola çıktığımız ilk günden itibaren şunu söyledik; 'İstanbul’u depreme hazırlıklı hale getirmek zorundayız'” dedi.
24.03.2024 Gündem
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı aldı. Fed, 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti. Fed Başkanı Jerome Powell "Arz ve talep daha iyi dengeye geliyor. Bu dengelenme ile birlikte enflasyona olan katkının aşağı gelmesini bekliyoruz" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Altın, dolar, borsa, faizde çarpıcı gelişme! İşte hedefler ve tahminler
Altın, dolar, borsa, faizde çarpıcı gelişme! İşte hedefler ve tahminler Küresel piyasalarda dengeler faiz, enflasyon, istihdam verileriyle yön bulurken iç piyasada da bu gelişmelerin yankıları gözlemleniyor. Döviz kurları, altın fiyatları, borsa hareketleri gibi piyasanın ana dinamikleri yatırımcıların tercihlerinde değişiklikler ortaya çıkarıyor. Merkez bankalarının faiz kararı haftasında piyasalarda beklentiler satın alınmaya başlandı. Fed’in faizi sabit tutması beklenirken faiz kararı sonrası Fed Başkanı Jerome Powell’ın şahin ya da güvercin açıklamaları önemle takip edilecek. Uzmanlar Borsa İstanbul’da 11 bin puanı işaret ederken döviz kurları için de tahminlerini açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de Şubat ayında enflasyon yüzde 3.2 oranında gerçekleşti. Beklenti yüzde 3.1 seviyesindeydi.
12.03.2024 Ekonomi
Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı: Uygun olacağını beklemiyoruz
Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı: Uygun olacağını beklemiyoruz Fed Başkanı Jerome Powell, enflasyonun sürdürülebilir şekilde yüzde 2'ye doğru hareket ettiğinden emin olmadan faiz indirimine gitmeyeceklerini söyledi.
6.03.2024 Ekonomi
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı Boston Fed Başkanı Collins, "beklentiler karşılanır ise" bu yıl içinde faiz oranları düşürülebileceğini söyledi. Richmond Fed Başkanı Barkin, "Faiz indirimleri konusunda sabırlı olmak mantıklı" dedi. Fed Yönetim Kurulu üyesi Kugler ise "Şu andan itibaren yıl sonuna kadar ve ileriye dönük her toplantı canlı olacak" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatları Fed kararı sonrası uçuşa geçti! Altında 2024 yılı rekor tahmini güncellendi
Altın fiyatları Fed kararı sonrası uçuşa geçti! Altında 2024 yılı rekor tahmini güncellendi Altın fiyatları Fed kararı sonrası uçuşa geçti. Altın fiyatları, Fed'in faizi düşürme sinyalini net olarak vermemesinden dolayı dalgalı seyrediyor. Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşması esnasında ons altın fiyatı bir aşağı bir yukarı hareket gösterdi. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili 2024 yılı yeni rekor tahmini açıklandı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
1.02.2024 Ekonomi
2024 Ocak ayı FED faiz kararı ne zaman açıklanıyor? Yılın ilk FED faiz kararı tahmini nedir?
2024 Ocak ayı FED faiz kararı ne zaman açıklanıyor? Yılın ilk FED faiz kararı tahmini nedir? 2024 yılının ilk FED faiz kararı, ABD Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısının ardından Fed Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanacak. Piyasalara yön verecek olan Ocak ayı FED faiz kararının sabit bırakılmasına kesin gözüyle bakılıyor. "2024 Ocak FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? FED faiz beklentisi ne yönde?"
31.01.2024 Ekonomi
Fed yöneticisinden sıkı faiz duruşu mesajı! İndirim gelecek mi?
Fed yöneticisinden sıkı faiz duruşu mesajı! İndirim gelecek mi? New York Fed Başkanı John Williams "Bir süre daha kısıtlayıcı politika duruşunu sürdürmemiz gerekeceğini tahmin ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
11.01.2024 Gündem
Fed'den faiz mesajı: Bir süre daha sürdürmemiz gerekiyor
Fed'den faiz mesajı: Bir süre daha sürdürmemiz gerekiyor New York Fed Başkanı John Williams "Bir süre daha kısıtlayıcı politika duruşunu sürdürmemiz gerekeceğini tahmin ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
11.01.2024 Ekonomi
FED faiz kararını açıkladı
FED faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed, faizi yüzde 5.50'de sabit tuttu. Piyasalar Fed'in Mayıs ayında faiz indirimine gitmesi olasılığını yüzde 90 olarak fiyatlıyor, Fed kararı öncesi bu oran yüzde 80 seviyesindeydi. Fed Başkanı Jerome Powell basın toplantısında enflasyon için zafer ilan etmenin erken olduğunu, bu toplantıda faiz indiriminin ne zaman olacağına yönelik soruların sorulduğunu söyledi. Powell, enflasyonun yüzde 2 hedefine gerilemesinin zaman alacağını da belirtti.
13.12.2023 Ekonomi
Parası olan milyonlar saat 22:00'ye odaklandı! İşte beklenen kritik karar
Parası olan milyonlar saat 22:00'ye odaklandı! İşte beklenen kritik karar ABD Merkez Bankası Fed bu gece faiz kararını açıklayacak. Fed'in faizi sabit tutması beklenirken faiz indirme politikasına yönelik Fed Başkanı Jerome Powell'ın vereceği mesajlar merakla takip edilecek. Fed'in faiz kararı öncesinde altın fiyatları da düşüşe geçti.
13.12.2023 Ekonomi
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023 FED Aralık ayı faiz kararı için sorgulamalar arttı. Analistler FED'in faiz değişikliğine gitmeyeceğini düşünürken, gözler FED Başkanı Jarome Powell’in faiz kararı açıklamasına çevrildi. Peki, FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
12.12.2023 Ekonomi
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir"
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir" Dolar endeksi Fed'in son açıklamalarının faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve gelecek yıl faiz indirimine başlayabileceği yönündeki görüşleri güçlendirmesiyle üç aydan uzun bir sürenin en düşük seviyelerinde seyrediyor. Ancak JPMorgan, gerileyen doların ABD seçimlerine bağlı olarak yükselebileceğini öngördü.
29.11.2023 Ekonomi
Altın ve döviz FED'in faiz kararını bekliyor!
Altın ve döviz FED'in faiz kararını bekliyor! ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarını tüm dünya merakla bekliyor. Powell'ın Fed'in faiz politikasına ilişkin ipuçları vermesi bekleniyor.
8.11.2023 Ekonomi
Borsa, mevduat, fon, dolar ve euro için çarpıcı analiz! Önemli tavsiye geldi
Borsa, mevduat, fon, dolar ve euro için çarpıcı analiz! Önemli tavsiye geldi Dolar, euro, borsa ve mevduat ile ilgili çarpıcı analiz geldi. Ekonomiye yönelik atılan önemli adımların sonrasında borsa, mevduat, altın, fon ve döviz tarafında hareketlilik görülmeye başlandı. Mevduat faizleri yükselirken kurlarda da yukarı yönlü hareket etkili olmaya başladı. Altın fiyatları ise Fed'in faiz artırım hamlesiyle ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın yönlendirmesi nedeniyle sınırlı hareket alanında seyrediyor. Uzmanlar piyasa enstrümanlarını genel hatlarıyla yorumlayarak önemli tavsiyelerde bulundu.
2.10.2023 Ekonomi
Merkez Bankası piyasaların beklediği kararı bugün açıklıyor! Faiz oranı için dikkat çeken tahmin
Merkez Bankası piyasaların beklediği kararı bugün açıklıyor! Faiz oranı için dikkat çeken tahmin Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi. Para Politikası Kurulu bugün saat 14.00'te faiz kararını açıklayacak. Peki piyasanın beklentisi ne yönde?
24.08.2023 Ekonomi
Doların kaderi belirlenecek! Fed'in yeni dönemi şekilleniyor
Doların kaderi belirlenecek! Fed'in yeni dönemi şekilleniyor Fed'in Jackson Hole Ekonomi Sempozyumu Perşembe günü başlayacak ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın Cuma günü yapacağı konuşma etkinliğin ana konusu olacak. Powell'ın faiz oranlarının gidişatı, ekonominin genel durumu ve enflasyon baskılarının Fed'in mevcut hedeflerini yeniden düşünmeye sevk ettiği yönündeki yorumları odakta olacak.
21.08.2023 Ekonomi
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak!
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak! ABD Merkez Bankası (FED) bugün faiz kararını açıklayacak. Bankalar faiz kararının yüzde 25 baz puan artırılacağını belirtiyor. Yatırımcılar, dolar, altın ve borsa yatırımlarını güvenli bir şekilde yapabilmek için bugün açıklanacak FED kararını merakla beklemeye başladı.
26.07.2023 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5,25'te sabit tuttu. Böylece Fed beklentilere paralel faizi sabit bıraktı.
14.06.2023 Ekonomi
Fed faiz kararı son dakika! Dolar, euro ve altını olanlar dikkat
Fed faiz kararı son dakika! Dolar, euro ve altını olanlar dikkat Fed'in faiz kararı piyasalar tarafından merakla beklenmeye başladı. Yatırımcılar faiz kararına saatler kala altın, dolar ve euro tarafında neler olacağını tahmin etmeye çalışıyor.
14.06.2023 Ekonomi
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmedi
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmedi IMF, yeni bir raporda ABD'nin bu yıl bir resesyondan kaçınabileceğini belirterek Fed'in faiz oranlarını tekrar yükselterek gelecek yılın sonlarına kadar orada tutması gerektiğini söyledi.
27.05.2023 Ekonomi
Powell konuşması kaçta? FED Başkanı Powell konuşması ne zaman, saat kaçta?
Powell konuşması kaçta? FED Başkanı Powell konuşması ne zaman, saat kaçta? FED Başkanı Jerome Powell ne zaman, saat kaçta konuşacak? Powell konuşması piyasalar tarafından merakla bekleniyor. FED Başkanı Jerome Powell'ın 19 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Thomas Laubach Araştırma Konferansı'ndaki kritik mesajlar verilecek. Peki, Powell ne zaman konuşacak?
19.05.2023 Dünya
Altın fiyatları uçuşa geçti! Uzman isimden çarpıcı altın uyarısı geldi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Uzman isimden çarpıcı altın uyarısı geldi ABD Merkez Bankası'nın(Fed) 25 baz puanlık faiz artışı altın fiyatlarını uçurdu. Ons ve gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Ons fiyatı karar sonrası uluslararası piyasalarda 2 bin 70 dolarla tüm zamanların en yükseğini gördü. İç piyasada gram altın ise 1394 lira seviyesine çıkarak rekor tazeledi. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise yatırımcıya kritik uyarıda bulunarak önümüzdeki süreçte yatırımcıyı nelerin beklediğine dikkat çekti.
7.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fed Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fed başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.