4 yaşındaki kızını camdan atarak öldürmüştü! Şoke eden rapor ortaya çıktı
4 yaşındaki kızını camdan atarak öldürmüştü! Şoke eden rapor ortaya çıktı Kan donduran olay Rize’de yaşandı. Annesi Emine Havuz tarafından altıncı kattaki evin penceresinden atılan 4 yaşındaki kızı Fatma Nur, hayatını kaybetti. Olay sonrası Havuz’un 4 yaşında ölen oğlu ile ilgili de dehşete düşüren gerçek ortaya çıktı. Yaklaşık 3 yıldır görülen dava sonrası Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan rapor ise şaşırttı. İşte detaylar...
27.10.2022 Yaşam
Fatma Nur, suya düşen terliğini almak isterken akıntıya kapılıp öldü
Fatma Nur, suya düşen terliğini almak isterken akıntıya kapılıp öldü Adana’da Küp Şelaleri’ne pikniğe gelen Fatma Nur Kayabaşı (13), suya düşen terliğini almak isterken akıntıya kapıldı. Kızını kurtarmak için suya giren ve kendisi de akıntıya kapılan Hasan Kayabaşı çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin sudan çıkardığı Fatma Nur hayatını kaybetti.
4.09.2022 Yaşam
2 çocuğu feci şekilde can veren baba: Annesi atmamıştır, kendi düşmüştür
2 çocuğu feci şekilde can veren baba: Annesi atmamıştır, kendi düşmüştür Rize'de, oğlunun ardından, 4 yıl sonra kızı Fatma Nur'u (4) da yüksekten düşme sonucu kaybeden Medet Havuz, olayda eşinin ihmali olduğu iddialarını reddetti. Havuz, "Kendimden şüphe ederim, eşimden etmem. Kesinlikle annesinin atmış olabileceği düşüncesini katılmıyorum. Çocuğum son dönemde çok hareketliydi, yerinde duramıyordu. Kendi düşmüştür" dedi.
15.11.2019 Yaşam
'Çocuklarım annesinin çığlıklarına koşunca...'
'Çocuklarım annesinin çığlıklarına koşunca...' ANTALYA’nın Konyaaltı İlçesi’nde 4...
16.06.2015 Yaşam