Fanatik

Fanatik

Son dakika fanatik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fanatik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fanatik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fanatik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fanatik gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.258 fanatik haberi bulunmuştur. Tüm fanatik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Beşiktaş
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos'un tazminatı ortaya çıktı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayı belli oldu.
14.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken yabancı hakem talebinde bulundu.
9.04.2024 Şampiy10
Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu
Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuya dair düşüncesinin değiştiği aktarıldı.
7.04.2024 Şampiy10
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir EURO 2024 öncesi iki hazırlık maçına çıkan A Milli Takımımız iyi bir sınav veremedi. A Milli Takımımız Macaristan maçından sonra Avusturya karşısında şok bir yenilgi almış ve sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Fanatik yazarları Cem Dizdar, Serkan Akcan ve Erman Özgür de EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı’nın röntgenini çekti.
28.03.2024 Futbol
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi!
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı!
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı! Fenerbahçe U19 ile Panathinaikos U19, özel maçta karşı karşıya geldi. Teknik direktörlüğünü Semih Şentürk'ün yaptığı Fenerbahçe U19, karşılaşmadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim de müsabakayı izleyenler arasında yer aldı. Terim'in sarı - lacivertli bir futbolcuyu beğendiği ve takibe aldığı iddia edildi. İşte detaylar...
26.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım sonrası Ali Şen bu sözlerle Ali Koç'a seslendi: Kavgayla bu işleri çözemesin
Aziz Yıldırım sonrası Ali Şen bu sözlerle Ali Koç'a seslendi: Kavgayla bu işleri çözemesin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Pazar akşamı Trabzon’da oynanan maçın sonunda sahaya giren taraftarlar Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Şok olay ülke gündemine otururken Fanatik yazarı Faik Çetiner bugün kaleme aldığı yazısında Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen ile yaptığı görüşmeyi aktardı. İşte haberin detayları...
21.03.2024 Fenerbahçe
Ne Fred ne de İrfan Can Kahveci! Dün gece maçta o olmasa her şey kabusa dönerdi
Ne Fred ne de İrfan Can Kahveci! Dün gece maçta o olmasa her şey kabusa dönerdi Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Union Saint Gilloise eşleşmesinde tur atlayan taraf oldu. Belçika'daki ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, Kadıköy'de 1-0 kaybetmesine rağmen çeyrek finale çıkan taraf oldu. Fanatik yazarları da Sarı-Lacivertli temsilcimizin müthiş başarısını köşe yazılarında değerlendirdi.
15.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray'da sezon sonunda yapılacak başkanlık ve yönetim kurulu seçiminin tarihi belli oldu.
12.03.2024 Futbol
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan patlaması: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim!
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan patlaması: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim! Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor'u 4-1 yenerek nefes kesen şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız kapadı. 14 sarı kart ve 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Hakem Kadir Sağlam ve VAR Alper Çetin'in kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Kırmızı kart gören teknik direktör İbrahim Üzülmez, Mert Hakan'ın hareketine ve teknik direktör İsmail Kartal'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde ıslıklanmasının ardından takım arkadaşlarına dert yandı. Kamerunlu golcünün sözleri sonrası Samet Aybaba da harekete geçti.
7.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor!
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor! Bonservisi Eyüpspor'da olan ve bu sezon Süper Lig'de Pendikspor formasıyla yıldızlaşan Erencan Yardımcı'yı transfer etmek için Süper Lig devi harekete geçti.
2.03.2024 Trabzonspor
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları Türkiye, geçen yıl 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acısıyla sarsıldı. 53 bin 537 vatandaşımızı kaybettiğimiz büyük felaketin yıl dönümünde spor dünyası anma mesajları yayımladı.
6.02.2024 Süper Lig
Beşiktaş-Trabzonspor maçına damga vuran Semih Kılıçsoy 21 yıl sonra bir ilke imza attı: Süper Semih! Arda Güler misali!
Beşiktaş-Trabzonspor maçına damga vuran Semih Kılıçsoy 21 yıl sonra bir ilke imza attı: Süper Semih! Arda Güler misali! Semih Kılıçsoy zorlu Trabzonspor maçında Beşiktaş'ı zafere taşıdı. Süper Lig'in 24'üncü haftasında Beşiktaş, Dolmabahçe'de güçlü rakibi Trabzonspor'u ağırladı. Maçı genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un iki golüyle kazanan Beşiktaş, 3 puanın sahibi oldu. Fanatik yazarları da iki dev takım arasındaki nefes kesen maçı köşe yazılarında değerlendirdi.
5.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen sonrasında ise Bakambu ile de yollarını ayıran Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte bir ayrılık daha yaşanabilir.
4.02.2024 Şampiy10
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için alınan radikal kararları açıkladı. Buna göre VAR kayıtları kamuoyuyla paylaşılacak.
31.01.2024 Süper Lig
Süper Lig devinden Yusuf Sarı girişimi! Transferin detayları ortaya çıktı
Süper Lig devinden Yusuf Sarı girişimi! Transferin detayları ortaya çıktı Adana Demirspor'da performansıyla parlayan milli oyuncu Yusuf Sarı, Süper Lig devinin radarına girdi. Yusuf'un transferi ise şarta bağladı.
23.01.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fanatik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fanatik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.