Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi
Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan, aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada, karar çıkmadı. Mahkeme, Söylemez kardeşlere ve avukatlara 'son kez' uyarısında bulunarak süre verdi.
22.12.2023 Gündem
Halil Falyalı cinayetinde tetikçiler konuştu: Mustafa Söylemez de tetiği çekti...
Halil Falyalı cinayetinde tetikçiler konuştu: Mustafa Söylemez de tetiği çekti... KKTC’de otel ve kumarhane işleten Halil Falyalı, geçen hafta Girne’de aracındayken çapraz ateşe tutuldu. Saldırıda Falyalı ile şoförü Murat Demirtaş öldü. Ada’yı sarsan cinayetin ardından saldırıdaki kiralık araçlardan birini kullandığı tespit edilen Ömer Tunç yakalandı. Soruşturma İstanbul’a da uzandı. İstanbul polisi, ‘üniformalı çete’ olarak bilinen ‘Söylemez Kardeşler Çetesi’nin liderlerinden Mustafa Söylemez ile 2 adamını gözaltına aldı. Daha sonra çetenin kilit isimlerinden Fena Söylemez ve 2 kişi daha yakalandı.
17.02.2022 Gündem
KKTC’yi sarsan Halil Falyalı suikastinde ‘Söylemez kardeşler’ çıktı
KKTC’yi sarsan Halil Falyalı suikastinde ‘Söylemez kardeşler’ çıktı KKTC’de otel ve kumarhane işleten Halil Falyalı (53) suikastinin ‘izi’ İstanbul’a uzandı. Falyalı suikastinin perde arkasından adı Susurluk Raporu’na da giren ‘Söylemez kardeşler’ çıktı. Çete lideri Mustafa Söylemez ile tetikçi oldukları belirtilen iki kişi İstanbul’da yakalandı. Söylemez’in suikast öncesi Falyalı ile yoğun telefon görüşmesi yaptığı saptandı.
11.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri