F.Bahçe Transfer

F.Bahçe Transfer

Son dakika f.bahçe transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan f.bahçe transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını f.bahçe transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

F.Bahçe Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan f.bahçe transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 f.bahçe transfer haberi bulunmuştur. Tüm f.bahçe transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kocaman 4. golcüyü istiyor
Kocaman 4. golcüyü istiyor Aykut Hoca, ileri uca takviye konusunda yönetimi ikna etti.
3.09.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den transfer bombası
Fenerbahçe'den transfer bombası GEÇTİĞİMİZ sezon taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan, ligde, kupada ve Avrupa'da istediğini alamayan Fenerbahçe, yeni sezonda iddialı olmak istiyor. Teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman'ı getiren sarı-lacivertli ekip, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar'ı kadrosuna katarken, yeni isimler için de girişimlerini sürdürüyor.
23.06.2017 Fenerbahçe
Forvet hattı sil baştan!
Forvet hattı sil baştan! F.Bahçe'nin 4 golcüsünün de gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor...
22.06.2017 Fenerbahçe
2 saatlik zirveden 5 transfer çıktı!
2 saatlik zirveden 5 transfer çıktı! Yönetim, kaleci, sağ ile sol bek, orta saha ve forvet takviyesi için Kocaman’a söz verdi.
17.06.2017 Fenerbahçe
Nabil Dirar an meselesi
Nabil Dirar an meselesi F.Bahçe’nin son bombası Nabil Dirar imza için ülkemize geliyor.
14.06.2017 Fenerbahçe
Kanarya'nın yeni Lens'i Dirar!
Kanarya'nın yeni Lens'i Dirar! F.Bahçe, Faslı ile anlaşırsa Hollandalı için herhangi bir girişimde bulunmayacak.
7.06.2017 Fenerbahçe
Taison transferi an meselesi
Taison transferi an meselesi Yaz döneminde hücum hattını zenginleştirmesi beklenen F.Bahçe, Shakhtar Donetsk’le olan kontratı 2017’nin aralık ayında bitecek Taison’da mutlu sona çok yaklaştı.
16.05.2017 Fenerbahçe
Yine yeniden Sosa!
Yine yeniden Sosa! F.Bahçe yönetimi ocak ayında kadrosuna katamadığı Arjantinli için bir kez daha İtalya'ya çıkarma yaptı.
12.05.2017 Fenerbahçe
5.5 milyon Euro bile veremeyiz!
5.5 milyon Euro bile veremeyiz! Sunderland, Lens'in bonservisinde indirime gitti; fakat F.Bahçe yönetimi, istenilen rakamı yine çok buldu.
11.05.2017 Fenerbahçe
Ekici’ye Aatif engeli
Ekici’ye Aatif engeli Faslı oyuncunun Antalya’ya gitmek istemesi transferin önünü tıkıyor
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

F.Bahçe Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki f.bahçe transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.