Ezequiel Lavezzi

Ezequiel Lavezzi

Son dakika Ezequiel Lavezzi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ezequiel Lavezzi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ezequiel Lavezzi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezequiel Lavezzi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezequiel lavezzi gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 ezequiel lavezzi haberi bulunmuştur. Tüm ezequiel lavezzi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir yıldız daha resmen Çin'e gitti!
Bir yıldız daha resmen Çin'e gitti! Arjantinli futbolcu Javier Mascherano, futbol hayatına Çin ekibi Hebei Fortune’da devam edecek.
24.01.2018 Futbol
Çin'den bir bomba daha!
Çin'den bir bomba daha! Çin kulübü Hebei China Fortune, Juventus'un Brezilyalı futbolcusu Hernanes'i 8 milyon avro karşılığında kadrosuna kattı.
9.02.2017 Futbol
Parayı kaliteye tercih ettiler
Parayı kaliteye tercih ettiler Kariyerine Avrupa'da devam edebilecek onlarca oyuncu, futbola ilgiyi arttırmak için astronomik maaşlar ödemekten kaçınmayan Çin ve ABD'de oynamayı tercih etti. Şanghay SIPG, Hulk için ödediği 55,8 milyondan sonra Oscar'ı da 60 milyon avroya kadrosuna katarak Alex Teixeira için ödediği 50 milyon avroyla Jiangsu Suning'e ait "Çin Süper Ligi transfer rekoru"nu 2 kez kırdı. Şanghay Shenhua'nın renklerine bağladığı Carlos Tevez, yıllık alacağı öne sürülen 38 milyon avroyla "futbol tarihinin en yüksek maaşını kazanan ismi" oldu
9.01.2017 Futbol
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti Çin Süper Ligi takımlarından Tianjin Quanjian, Rus kulübü Zenit'in Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel'i kadrosuna kattı.
23.09.2021 Futbol
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı!
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı! ABD'nin ardından dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olarak gösterilen Çin'de, futbolu sevdirme ve yayma politikalarına rağmen istenen başarı bir türlü gelmiyor.
11.11.2016 Futbol
Ersan Gülüm'ün yeni hocası belli oldu
Ersan Gülüm'ün yeni hocası belli oldu Manuel Pellegrini, Ersan Gülüm'ün de formasını giydiği Hebei China Fortuna'nın başına geçti.
27.08.2016 Futbol
6 oyuncu milli takımı bıraktı!
6 oyuncu milli takımı bıraktı! Arjantin'in Copa America finalinde Şili'ye kaybetmesi ve penaltı kaçıran Messi'nin milli takımını bıraktığını açıklamasının ardından ülkede artçı şoklar yaşanmaya devam ediyor.
28.06.2016 Futbol
Ezequiel Lavezzi'nin şanssız sakatlığı
Ezequiel Lavezzi'nin şanssız sakatlığı Arjantin Milli Takımı'nın başarılı futbolcusu Ezequiel Lavezzi, ABD maçında şanssız bir sakatlık yaşadı
23.06.2016 Futbol
Copa America'da ilk finalist: Arjantin
Copa America'da ilk finalist: Arjantin Copa America'da ilk finalist ABD'yi 4-0 mağlup eden Arjantin oldu.
22.06.2016 Futbol
Arjantin yarım saatte fişi çekti
Arjantin yarım saatte fişi çekti Gruptaki son maçında Bolivya engelini rahat geçen Arjantin, Copa America'da çeyrek finale yükseldi
15.06.2016 Futbol
Arjantin'de yıldız oyuncu kadroya alınmadı!
Arjantin'de yıldız oyuncu kadroya alınmadı! 2018 Dünya Kupası Elemeleri Grubu'nda çıkış arayan Arjantin'de küçük çaplı bir revizyon oldu.
8.03.2016 Futbol
Ersan sahne alıyor
Ersan sahne alıyor Futbolun dev isimlerini bünyesine katan; Jackson Martinez, Ezequiel Lavezzi, Gervinho, Alex Teixeira, Ramires gibi transferler ile tüm dünya futbol kamuoyunun dikkatini çeken Çin'de Süper Lig maçları yarın başlıyor.
3.03.2016 Futbol
Lavezzi de modaya uydu!
Lavezzi de modaya uydu! Çin Süper Lig'nin yeni takımlarından Hebei China Fortune, Fransa'nın Paris Saint-Germain takımından Arjantinli forvet Ezequiel Lavezzi'yi transfer etti
17.02.2016 Futbol
Çin'e bir yıldız daha kaydı!
Çin'e bir yıldız daha kaydı! Transfer dönemine damga vuran Çin Süper Lig ekiplerinden Hebei Fortune, Arjantinli yıldızı ikna etmeyi başardı.
11.02.2016 Futbol
Fener'in takibindeki yıldızlar!
Fener'in takibindeki yıldızlar! Yönetim, yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.
4.02.2016 Fenerbahçe
Kulüplere yolsuzluk operasyon!
Kulüplere yolsuzluk operasyon! İtalya'da mali polis tarafından kulüplere baskın yapılmaya başlandı.
26.01.2016 Futbol
F.Bahçe’nin transfer savaşı
F.Bahçe’nin transfer savaşı Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda PSG ile sözleşmesi bitecek olan Ezequiel Lavezzi için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
24.01.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe’de strateji değişikliği
F.Bahçe’de strateji değişikliği Fenerbahçe yönetimi transferdeki stratejisini tamamen değiştiriyor
17.01.2016 Fenerbahçe
Dev maçta kazanan yok!
Dev maçta kazanan yok! 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 3. maçında Arjantin ile Brezilya karşı karşıya geldi.
14.11.2015 Futbol
Transfere Arap Baharı geldi!
Transfere Arap Baharı geldi! Avrupa futbolunda 2015-2016 sezonu yaz transfer döneminde en pahalı 3 takviyeye Arap sermayeli kulüpler imza attı.
2.09.2015 Futbol
PSG arayı açmaya başladı
PSG arayı açmaya başladı Son 3 yılın şampiyonu PSG, Monaco karşılaşmasını 3-0 kazanarak liderliğini korudu.
31.08.2015 Futbol
Avrupa'da dev transfer!
Avrupa'da dev transfer! Transferin gözde ismi Paul Pogba için Juventus ile Paris Saint Germain'in (PSG) anlaştığı öne sürüldü. Juventus'un 80 milyon Euro'yu kabul ettiği iddia edildi.
30.04.2015 Futbol
PSG gol olup yağdı
PSG gol olup yağdı Fransa Ligi'nin 33. hafta maçında PSG ile Lille karşılaştı.
25.04.2015 Futbol
PSG finale kaldı
PSG finale kaldı Fransa Kupası yarı finalinde Saint-Etienne'i 4-1 yenen PSG, finalde Auxerre'in rakibi oldu.
9.04.2015 Futbol
PSG'de iki futbolcu kadro dışı!
PSG'de iki futbolcu kadro dışı! Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint-Germain'de Edinson Cavani ve Lavezzi futbolcu kadro dışı bırakıldı.
5.01.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ezequiel Lavezzi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezequiel lavezzi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.