Eyüp Arın

Eyüp Arın

Son dakika Eyüp Arın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eyüp Arın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eyüp Arın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyüp Arın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyüp arın gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 eyüp arın haberi bulunmuştur. Tüm eyüp arın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanaspor’da 6. Kemal Kılıç dönemi
Adanaspor’da 6. Kemal Kılıç dönemi Adanaspor'da 6. Kemal Kılıç dönemi resmen başladı.. Sezon başında görevi bırakan Kılıç, tam 189 gün sonra yeniden Toros Kaplanı'nın başına geçti.. Deneyimli teknik adamla 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalanacağı açıklandı.. Kulüpten resmi açıklama yapılması bekleniyor.
30.01.2024 Adana
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardı
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardı Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Türkiye Kupası şampiyonluğuyla tamamlanan sezonun ardından Fenerbahçe Televizyonu’nda ‘Günün Röportajı’ programının konuğu oldu.
14.06.2023 Fenerbahçe
Mehmet Ekici'nin cezası belli oldu!
Mehmet Ekici'nin cezası belli oldu! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Ekici'ye 3 maç ceza verdi.
11.04.2019 Fenerbahçe
Mehmet Ekici, PFDK'ya sevk edildi
Mehmet Ekici, PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü ile oynadığı müsabakada çıkan arbedenin ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Mehmet Ekici ve Hector Canteros, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
10.04.2019 Fenerbahçe
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor Spor Toto 1. Lig'de 20. hafta maçlarının ardından sezon başından bu yana teknik direktör değişikliği yapan takım sayısı 14'e yükseldi.
7.02.2018 TFF 1.Lig
Şansal Büyüka: Bunların hepsini kovun!
Şansal Büyüka: Bunların hepsini kovun! Beşiktaş son 3 haftada zaten 2 puan önde... Fikstür avantajı da Beşiktaş’ta... Bütün bunları görünce, yarışın siyah-beyaz biteceği çok net görünüyor. Ayrıca Başakşehir 2. sırada kalsa bile, bu sıralama kendileri ve Türk futbolu için şampiyonluk kadar değerli.
18.05.2017 Galatasaray
Arın: "Önemli olan bu yaşanmışlıklardan ders almak"
Arın: "Önemli olan bu yaşanmışlıklardan ders almak" Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan ve bir alt lige düşmesi kesinleşen Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, "Önemli olan bu yaşanmışlıklardan ders almak. Eski başarıyı yakalamak istiyoruz." dedi.
13.05.2017 Futbol
Adanaspor pas çalıştı
Adanaspor pas çalıştı ADANASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
10.05.2017 Futbol
Eyüp Arın: "Oyunu çirkinleştirmedik"
Eyüp Arın: "Oyunu çirkinleştirmedik" Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'a 3-2 yenildikleri karşılaşmada iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını söyledi.
24.04.2017 Futbol
Adanaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu
Adanaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu Levent Şahin'in istifa ettiği Adanaspor'da teknik direktörlük koltuğuna Eyüp Arın getirildi.
10.04.2017 Futbol
Adanaspor, Medipol Başakşehir maçına hazır
Adanaspor, Medipol Başakşehir maçına hazır Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
23.12.2016 Futbol
Adanaspor'da hazırlıklar son aşamaya geldi
Adanaspor'da hazırlıklar son aşamaya geldi Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan Adanaspor, hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
24.09.2021 Başakşehir
PFDK, Fenerbahçe'ye ceza yağdırdı
PFDK, Fenerbahçe'ye ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Disiplin Kurulu verdiği cezaları açıkladı. Kurul Fenerbahçe Kulubü'ne ve yönetici Mehmet Selim Kosif'e ceza yağdırdı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi!
Beşiktaş ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi! Beşiktaş ve Fenerbahçe saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürattan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFKD) sevk edildi. Ayrıca Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Mehmet Selim Kosif'in, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.
13.12.2016 Fenerbahçe
Eyüp Arın: Özgür Yankaya'nın ne olduğu bellidir
Eyüp Arın: Özgür Yankaya'nın ne olduğu bellidir Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, Trabzonspor yenilgisinin ardından çok sert açıklamalar yaptı.
9.12.2016 Futbol
Adanaspor'da Jurcic ile yollar ayrıldı
Adanaspor'da Jurcic ile yollar ayrıldı Adanaspor teknik direktör Krunoslav Jurcic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı
5.12.2016 Futbol
Eyüp Arın: Lige damga vuracağız
Eyüp Arın: Lige damga vuracağız SPOR Toto Süper Lig ekibi Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, "Takımımın oynadıkça bu lige damga vuracağına inanıyorum" dedi.
23.08.2016 Futbol
Adanaspor, Eyüp Arın yönetiminde sahaya çıkacak
Adanaspor, Eyüp Arın yönetiminde sahaya çıkacak Engin İpekoğlu ile yollarını ayıran Adanaspor, sahasında oynayacağı Bursaspor maçına Eyüp Arın yönetiminde çıkacak.
19.08.2016 Futbol
PTT 1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor
PTT 1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor PTT 1. Lig'de, Göztepe'nin teknik direktör Metin Diyadin'le yollarını ayırmasının ardından, sezon başından bu yana teknik heyetinde değişiklik yapmayan ekipler Altınordu ile Adana Demirspor kaldı.
10.02.2016 TFF 1.Lig
Adanaspor'da Engin İpekoğlu dönemi
Adanaspor'da Engin İpekoğlu dönemi PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, teknik direktörlük görevine Engin İpekoğlu getirildi.
13.11.2015 TFF 1.Lig
Eyüp Arın isitifa etti
Eyüp Arın isitifa etti PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın görevini bıraktı.
9.11.2015 TFF 1.Lig
"Her şey istediğimiz gibi gidiyor"
"Her şey istediğimiz gibi gidiyor" PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor'u 2-1 mağlup eden Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Şimdilik her şey istediğimiz gibi gidiyor" dedi.
7.11.2015 TFF 1.Lig
Samsunspor liderliği geri aldı
Samsunspor liderliği geri aldı PTT 1. Lig'de en son 7. haftayı lider geçen Samsunspor, 3 hafta sonra tekrar liderliğe yükseldi.
31.10.2015 TFF 1.Lig
Hayrullah'ın milli sevinci
Hayrullah'ın milli sevinci PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, kaleci Hayrullah Mert Akyüz, A Milli Takım formasını giymenin büyük bir gurur olduğunu belirtti.
15.10.2015 TFF 1.Lig
Adanaspor'da Eyüp Arın dönemi
Adanaspor'da Eyüp Arın dönemi PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Başkanı Bayram Akgül, teknik direktör Eyüp Arın ve Brezilyalı 3 yabancı futbolcu ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.
15.06.2015 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Eyüp Arın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyüp arın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.