Gazete Vatan Logo

Adanaspor’da 6. Kemal Kılıç dönemi

Adanaspor'da 6. Kemal Kılıç dönemi resmen başladı.. Sezon başında görevi bırakan Kılıç, tam 189 gün sonra yeniden Toros Kaplanı'nın başına geçti.. Deneyimli teknik adamla 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalanacağı açıklandı.. Kulüpten resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Adanaspor’da 6. Kemal Kılıç dönemi

 Adanaspor’da ‘bumerang etkisi’ yaşanıyor.. Sezonun başlamasına sadece sayılı günler kala görevi bırakıp, 2. Lig ekibi Diyarbekirspor’un başına geçen Kemal Kılıç, tam 189 gün sonra Adana’ya geri döndü.

Soner Kan'ın haberine göre; Kemal Kılıç’ın görevi bırakmasının ardından Özhan Pulat’ı takımın başına getiren turuncu-beyazlı yönetim, genç teknik adamın beklentilerin altında kalmasıyla onunla da yolları ayırdı ve takımı geçici olarak Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın’a devretti..

Transfer çalışmaları kapsamında Toros Kaplanı, bu kez takımın başına Mustafa Kaplan’ı getirdi, ancak Kaplan’ın da görev süresi kısa oldu; bir kez daha göreve Eyüp Arın getirildi.. Arayışlarına hız veren yönetim, bu kez tanıdık bir ismi tekrar takımın başına getirdi ve Adanaspor’da bir ‘bumerang etkisi’ yaşandı.

67 yaşındaki Kemal Kılıç, yönetimin teklifini kabul etti ve Adanaspor’da 6. Kılıç dönemi de resmen başlamış oldu.. 25 Temmuz 2023 tarihinde görevi bırakan Kılıç, tam 189 gün sonra; 29 Ocak 2024’de yeniden işbaşı yapmış oldu.. 1.5 yıllık resmi sözleşmenin imzalandığı öğrenilen Kılıç, takımla birlikte çalışmalara da başladı..

Haberin Devamı