EYT emekli maaşı eylüle mi kaldı, EYT emekli maaşı ne zaman yatar? EYT emekli maaşında kesinti olur mu, emekli maaşları EYT’lilere ne zaman bağlanacak?
EYT emekli maaşı eylüle mi kaldı, EYT emekli maaşı ne zaman yatar? EYT emekli maaşında kesinti olur mu, emekli maaşları EYT’lilere ne zaman bağlanacak? EYT emekli maaşları ne zaman yatacak, EYT emekli maaşı eylüle mi kaldı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) maaşlarının ne zaman yatacağını sorgulamaya devam ediyor. Mart ayında SGK'ya dilekçe veren emekli adayları emekli maaşlarının hesaba yatma gününü sabırsızlıkla bekliyor. EYT yasasının Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından emekli olmaya hak kazanan vatandaşlar SGK ve e-Devlet üzerinden EYT başvurularını yaptı, şimdi emekli maaşlarının hesaplara yatmasını bekliyor. Peki, EYT emekli maaşı eylüle mi kaldı, EYT emekli maaşı ne zaman yatar? EYT emekli maaşında kesinti olur mu, emekli maaşı EYT’lilere ne zaman bağlanacak?
1.04.2023 Emekli
EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak?
EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak? EYT düzenlemesi yürürlüğe girdi. 3 Mart'tan itibaren emeklilik başvuruları alınmaya başlandı, başvuru sayısı 1,5 milyonu aşarken bir kısmının aylık bağlama işlemleri de tamamlandı. Başvurularını tamamlayan vatandaşlar emekli maaşlarının ne zaman yapılacağını merak ediliyor. Aylıklar, emeklilik dilekçesi verildikten sonraki aydan itibaren ödenecek. Peki, EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak?
31.03.2023 Emekli
2023 EYT emekli maaşı ne zaman yatacak, EYT maaşları eylüle mi kaldı, ertelendi mi? EYT’linin maaşı eylülde mi yatacak, ne zaman bağlanacak?
2023 EYT emekli maaşı ne zaman yatacak, EYT maaşları eylüle mi kaldı, ertelendi mi? EYT’linin maaşı eylülde mi yatacak, ne zaman bağlanacak? EYT maaşlarının ne zaman yatacağı merakla sorgulanıyor. Nisan ayına az bir süre kaldı, EYT başvurularını tamamlayan emekli adayları ilk maaşları için yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. SSK ve Bağ-kur'dan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası sayesinde emeklilik hakkı kazanan vatandaşlar emekli maaşı ödeme tarihlerini tahsis numarasına göre sorgulanabilecek. Peki, EYT emekli maaşları ne zaman yatacak? EYT maaşları gecikecek mi, EYT maaşları eylüle mi kaldı, ne zaman bağlanacak? EYT maaşları eylülde mi yatacak?
1.04.2023 Emekli