EYT'lilere emekli ikramiyesi müjdesi! Hesaplara yatıyor
EYT'lilere emekli ikramiyesi müjdesi! Hesaplara yatıyor Emekli ikramiyesiyle ilgili flaş açıklama geldi. EYT'lilerin emekli ikramiyeleri hesaplara yatıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli maaşı bağlama işlemleri nisan ayında tamamlanan ve Ramazan Bayramı ikramiyesi alamayanlara müjdeyi verdi. Nisanda gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan, aylık başlangıç tarihi 30 Nisan'dan önce olanların bayram ikramiyeleri yarın ödenecek. Kurban Bayramı ikramiyeleri de bayramın başlayacağı 28 Haziran tarihinden önce yatacak. İşte EYT'li milyonları ilgilendiren detaylar...
8.05.2023 Emekli
EYT'liler çalışmaya devam ederse işverene avantajı 638 lira!
EYT'liler çalışmaya devam ederse işverene avantajı 638 lira! EYT'lileri ilk maaş heyecanı sardı. Düzenleme kapsamında emekli olan EYT'liler bu ay itibarıyla ilk maaşlarını alabilecek. Birçok EYT’li ise hem emekli oldu hem iş yerinde çalışmaya devam edecek. Peki çalışan EYT'lilerin avantajları ne? Merak edilenleri SGK Uzmanı Özgür Kaya CNN Türk'te yanıtladı.
11.04.2023 Emekli
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı...
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı... EYT'lilere ilk maaş, ikramiye ve asgari ücrete ara zam. Çalışan milyonların merak ettiği soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında açıkladı. Bakan Bilgin, mart ayı içinde EYT'ye başvuran ve hak kazanan herkesin nisan ayı içinde maaşını alacağını belirtti.
31.03.2023 Emekli