Eylem Gülçin Kanık

Eylem Gülçin Kanık

Son dakika eylem gülçin kanık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eylem gülçin kanık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eylem gülçin kanık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eylem Gülçin Kanık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eylem gülçin kanık gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 eylem gülçin kanık haberi bulunmuştur. Tüm eylem gülçin kanık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaptığı plan sonu oldu! Çıplak ve yanmış halde...
Yaptığı plan sonu oldu! Çıplak ve yanmış halde... Aydın'ın Didim ilçesinde, 2 yıl önce öldürüldükten sonra cesedinin büyük bir bölümü yakılarak makilik alana atılan Eylem Gülçin Kanık (37) cinayetiyle ilgili 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Sanıklardan 2'si ağırlaştırılmış müebbet, 1'isi ise 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer 3 sanık ise beraat etti.
1.11.2019 Gündem
6 kişi vahşice öldürmüştü! Cezaları belli oldu
6 kişi vahşice öldürmüştü! Cezaları belli oldu Aydın'ın Didim ilçesinde, 2 yıl önce Eylem Gülçin Kanık'a ait yanmış haldeki cesedin bulunmasına ilişkin davada yargılanan 4 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet, 2 sanığa da 23 yıldan 40 yıla kadar hapis cezası istendi.
30.07.2019 Gündem
Eylem Gülçin Kanık'la ilgili flaş gelişme!
Eylem Gülçin Kanık'la ilgili flaş gelişme! Aydın’ın Didim ilçesinde, 2 hafta önce makilik bir alanda boğulduktan sonra yakılarak feci şekilde öldürülen Eylem Gülçin Kanık'ın 18 gündür İzmir Adli Tıp Kurumu'nda bulunan cenazesini annesi aldı. Eylem Gülçin Kanıkın cenazesini almaya annesi geldi
25.10.2017 Yaşam
Cenazesini alan olmadı
Cenazesini alan olmadı Aydın’ın Didim İlçesi’nde öldürüldükten sonra cesedi yakılarak makilik alana atılan 37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık’ın cenazesi, halen İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan alınmadı.
24.10.2017 Yaşam
Cenazesini kimse almıyor!
Cenazesini kimse almıyor! Boğulduktan sonra yakılarak feci şekilde öldürülmüştü. Cenazesini almaya kimse gelmedi. Cenazeyi alan olmazsa kimsesizler mezarlığına defnedilecek.
24.10.2017 Yaşam
Eylem öldü zanlı sevgilisine bu mesajı attı: Paket yerine ulaştı
Eylem öldü zanlı sevgilisine bu mesajı attı: Paket yerine ulaştı Didim’de dolandırıcılıktan arandığı için Kıbrıs’a kaçmak isteyen Eylem Gülçin Kanık’ı boğup cesedini yakan cani, diğer sanığı suçladı. Ancak vahşetten sonra Eylem’i merak eden sevgilisine “Denizleri aşmış kara görünmüş. Paket yerine ulaştı” mesajı attığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Yakılarak öldürülen Eylem'i anlattılar!
Yakılarak öldürülen Eylem'i anlattılar! Aydın’da öldürüldükten sonra cesedi yakılarak ormana atılan Kanık’ın hayat hikâyesini arkadaşları anlattı
21.10.2017 Yaşam
Vahşi cinayette flaş gelişme
Vahşi cinayette flaş gelişme Aydın’ın Didim ilçesinde, yanmış cesedi bulunan 37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık cinayetiyle ilgili polis, 5 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların Eylem Gülçin Kanık’ı para karşılığı yasa dışı yollardan Yunanistan’a geçirmek için anlaştıkları ve kadının parasını aldıktan sonra yakarak öldürdükleri öğrenildi.
18.10.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eylem Gülçin Kanık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eylem gülçin kanık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.