Seda Sayan şoka girdi!
Seda Sayan şoka girdi! Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen Evleneceksen Gel programında ilginç anlar yaşandı. Yılmaz'ın Esra'ya talip olmasına çıldıran Tülay ve Gülay kardeşler, adeta sinir krizi geçirdi. 'En çok acıları biz çektik. Benim hayatımı kimse yargılayamaz. İnsanların hayatına zorla girip 'Ben seninle evleneceğim' demeyin ya! Demeyin!' diyerek isyan ettiler. Seda Sayan'ın ve Uğur Arslan'ın büyük şoka girdiği olay an be an canlı yayına yansırken, stüdyo buz kesti.
5.01.2016 Sinema-Dizi
Damat adayı kartını fırlatıp gitti
Damat adayı kartını fırlatıp gitti İzdivaç programında gelin adayının kendisini kabul etmemesini gururuna yediremeyen genç, yaka kartını fırlatarak stüdyoyu terk etti.
5.05.2015 Sinema-Dizi
Canlı yayında büyük tehlike atlattı!
Canlı yayında büyük tehlike atlattı! Ayı ve çiçeği yerden alan Uğur Arslan’ın elinde kayarak düşen vazo parçalanınca büyük tehlike atlattı. İşte o anlar.
30.04.2015 Sinema-Dizi
2 buçuk milyar benim mazotuma yetmez
2 buçuk milyar benim mazotuma yetmez Show TV'de yayınlanan Evleneceksen Gel programına katılan gelin adayı, kendisine talip olan damat adayının maaşını duyunca inanılmaz tepkiler verdi. Farklı bir yaşantı tarzı olduğunu iddia eden ve 2 buçuk bin Lira'nın mazotuna yeteceğinden emin olamayan gelin adayı, kısa sürede bir internet fenomenine dönüştü.
16.04.2015 Sinema-Dizi
2 damat adayına da talip oldu
2 damat adayına da talip oldu Uğur Arslan ve Seda Sayan'ın sunduğu izdivaç programında Oğuz'a talip olan gelin adayı Merve'nin bir sonraki gün başka bir damat adayına talip olması herkesi şaşırttı.
8.04.2015 Sinema-Dizi
Damat adayı ortalığı fena karıştırdı
Damat adayı ortalığı fena karıştırdı Show Tv ekranlarında yayınlanan Evleneceksen Gel programının bugünkü bölümünde damat adayı Yılmaz Bey, gelin adayları ile gergin anlar yaşadı.
7.04.2015 Sinema-Dizi
Seda Sayan'da damat adayından çılgın rap
Seda Sayan'da damat adayından çılgın rap Evleneceksen Gel programına talip olarak gelen Mehmet Bey rap performansıyla izleyenleri güldürdü.
26.03.2015 Sinema-Dizi
Evleneceksen Gel'de pinti damat adayı herkesi güldürdü
Evleneceksen Gel'de pinti damat adayı herkesi güldürdü Evleneceksen Gel programında pinti damat adayı Hayrettin Bey Serap Hanım'ı 15 saat aç bırakarak eleştirilerin hedefi oldu.
24.03.2015 Sinema-Dizi
Gelin adayının babaannesi küfür etti
Gelin adayının babaannesi küfür etti Show TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ adlı izdivaç programında gelin adayı Halime’nin babaannesi stüdyoyu birbirine kattı. Gelin adayları Halime ve Tuğba tartışırken araya giren babaanne Tuğba ve Nehir’e sert eleştiriler yaptı.
27.02.2015 Sinema-Dizi
Evlilik programına güneş gözlüğüyle katıldı
Evlilik programına güneş gözlüğüyle katıldı Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programına katılan damat adayı taktığı güneş gözlüğü ile olay oldu.
25.02.2015 Sinema-Dizi
Evleneceksen Gel'de anne-kız gerilimi
Evleneceksen Gel'de anne-kız gerilimi Show Tv ekranlarında yayınlanan Evleneceksen Gel‘in bugün yayınlanan bölümünde Bahar ve Özer’in görüşmesi sırasında gergin anlar yaşandı.
24.02.2015 Sinema-Dizi
Evlenemeyen adamdan Apaçi dansı
Evlenemeyen adamdan Apaçi dansı Evleneceksen Gel'de damat adayı Mustafa, Apaçi dansı yaptı.
13.02.2015 Sinema-Dizi
Evleneceksen Gel programında kavga çıktı!
Evleneceksen Gel programında kavga çıktı! Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programında damat adayları birbirine girdi. Bahar için gelen Fatih ve damat adayı Derviş arasında çıkan kavga stüdyoyu birbirine kattı. İşte Evleneceksen Gel'de yaşanan olayın perde arkası.
5.02.2015 Sinema-Dizi
Damat adayı iki arada kaldı!
Damat adayı iki arada kaldı! Evleneceksen Gel'de Mustafa, Özlem ve "Bu iş imkansız" diyen annesi arasında kalınca ortalık karıştı.
3.02.2015 Sinema-Dizi
Seda Sayan'ın programında kıskançlık kavgası
Seda Sayan'ın programında kıskançlık kavgası 'Evleneceksen Gel' isimli izdivaç programında, kıskançlık yüzünden başlayan tartışmaya adayların yakınları da dahil olunca canlı yayında kavga çıktı.
29.01.2015 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri