Fenerbahçe'den forvet bombası! Ali Koç 'küstah başkanla' masaya oturdu! 'Kiralık değil bonservisiyle...'
Fenerbahçe'den forvet bombası! Ali Koç 'küstah başkanla' masaya oturdu! 'Kiralık değil bonservisiyle...' Serdar Dursun - Rossi ve Berisha'dan tam olarak istediğini alamayan Fenerbahçe, Brezilyalı golcü için atağa geçti. Kadıköy'de Olympiakos mağlubiyetinden sonra yaptığı açıklamalarla 'küstah başkan' manşetleri atılan Evangelos Marinakis'le masaya oturan Ali Koç'a 'kiralama değil bonservisiyle verebiliriz' yanıtı veren Yunanlı yöneticinin sarı lacivertli kulüpten haber beklediği ifade edildi.
25.01.2022 Fenerbahçe
İlk maçtan sonra İstanbul için 'Şehrimiz' demişti! Yunanlı küstah başkandan Olympiakos - Fenerbahçe maçı öncesi flaş karar! Söz verdi...
İlk maçtan sonra İstanbul için 'Şehrimiz' demişti! Yunanlı küstah başkandan Olympiakos - Fenerbahçe maçı öncesi flaş karar! Söz verdi... Fenerbahçe - Olympiakos maçından sonra İstanbul için 'Şehrimizde kazanmak güzeldi' açıklamalarıyla gündem yaratan Yunanlı Başkan Evangelos Marinakis yarın ki kritik mücadele öncesi flaş bir hamlede bulundu.
24.11.2021 Fenerbahçe
Olympiakos'un sahibi, Nottingham Forest'ın hisselerini aldı
Olympiakos'un sahibi, Nottingham Forest'ın hisselerini aldı Yunan iş adamı Evangelos Marinakis, İngiltere'nin köklü futbol kulüplerinden Championship temsilcisi Nottingham Forest'ın hisselerini satın aldı.
18.05.2017 Futbol
'Hoca arıyordun değil mi?'
'Hoca arıyordun değil mi?' Prandelli’nin, Başkan Ünal Aysal’a yakın dostu olan Olympiakos Başkanı tarafından önerildiği ortaya çıktı.
24.10.2014 Galatasaray