Geçen sezon Kadıköy'de Vitor Pereira'yı perişan etti Jorge Jesus 'bana hemen onu alın' dedi!
Geçen sezon Kadıköy'de Vitor Pereira'yı perişan etti Jorge Jesus 'bana hemen onu alın' dedi! Serdar Dursun, Enner Valencia, Diego Rossi gibi alternatifleri olmasına rağmen önümüzdeki sezon golcü sıkıntısı yaşamak istemeyen Fenerbahçe aradığı golcüyü 'Komşuda' buldu. Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan maçta Vitor Pereira'yı deviren tecrübeli forvetin Jorge Jesus tarafından istendiği belirtildi.
8.06.2022 Fenerbahçe
İsmail Kartal bu senaryoyu 2014'te yaşamıştı! Fenerbahçe'de büyük kriz! Ali Koç...
İsmail Kartal bu senaryoyu 2014'te yaşamıştı! Fenerbahçe'de büyük kriz! Ali Koç... 2014'te Aziz Yıldırım başkanlığında yine Fenerbahçe'yi çalıştıran ve devre arasında ısrarla golcü istemesine rağmen bu talebi gerçekleşmeyen İsmail Kartal o dönem şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmıştı. Yaklaşık 8 yıl sonra yeniden sarı lacivertli kulübün başına geçen Kartal yine aynı sorunla baş başa kaldı.
1.02.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den forvet bombası! Ali Koç 'küstah başkanla' masaya oturdu! 'Kiralık değil bonservisiyle...'
Fenerbahçe'den forvet bombası! Ali Koç 'küstah başkanla' masaya oturdu! 'Kiralık değil bonservisiyle...' Serdar Dursun - Rossi ve Berisha'dan tam olarak istediğini alamayan Fenerbahçe, Brezilyalı golcü için atağa geçti. Kadıköy'de Olympiakos mağlubiyetinden sonra yaptığı açıklamalarla 'küstah başkan' manşetleri atılan Evangelos Marinakis'le masaya oturan Ali Koç'a 'kiralama değil bonservisiyle verebiliriz' yanıtı veren Yunanlı yöneticinin sarı lacivertli kulüpten haber beklediği ifade edildi.
25.01.2022 Fenerbahçe