Eva Longoria

Eva Longoria

Son dakika Eva Longoria haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eva Longoria ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eva Longoria haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eva Longoria

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eva longoria gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 eva longoria haberi bulunmuştur. Tüm eva longoria haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalabalığa aldırmadan birbirlerini öpücüklere boğdular!
Kalabalığa aldırmadan birbirlerini öpücüklere boğdular! Üçüncü evliliğinde mutluluğu bulan Eva Longoria, kocası Jose Baston ile tatil yapıyor. Göz önünde olan çift bir ara birbirlerini öpücüklere boğdu. O anlar objektiflere yansıdı.
24.07.2023 Magazin
Eva Longoria mutlu evliliğinin sırrını verdi!
Eva Longoria mutlu evliliğinin sırrını verdi! Dünyaca ünlü oyuncu Eva Longoria, mutlu bir evliliğin sırrını verdi.
10.05.2022 Magazin
Hamile Rachel Araz yıldızlarla podyuma çıktı
Hamile Rachel Araz yıldızlarla podyuma çıktı 7 aylık hamile olan stil danışmanı Rachel Araz, Fransa'da katıldığı defilede ünlü mankenlerle aynı podyumda yürüdü
30.09.2019 Magazin
Anneye set ziyareti
Anneye set ziyareti Oğlu Santiago’yu haziranda dünyaya getiren Eva Longoria (43), 2 ay içinde setlere geri döndü.
30.08.2018 Magazin
Annelik heyecanı dinmiyor
Annelik heyecanı dinmiyor Geçtiğimiz hafta ilk çocuğu Santiago Enrique Bastón’ı dünyaya getiren Eva Longoria (43), mutluluğunu sık sık takipçileriyle paylaşıyor.
26.06.2018 Magazin
‘Umutsuz’ Eva muradına erdi
‘Umutsuz’ Eva muradına erdi Umutsuz Ev Kadınları dizisinin unutulmaz karakteri Eva Longoria, 43 yaşında ilk kez anne olmanın sevincini yaşadı.
20.06.2018 Magazin
Kırmızı halıda şıklık yarışı
Kırmızı halıda şıklık yarışı 2018 Yapımcılar Birliği ödül töreni önceki gün Beverly Hills’de gerçekleşti.
21.01.2018 Magazin
Furkan Andıç kimdir? Dilan Deniz Çiçek ile sevgililer mi?
Furkan Andıç kimdir? Dilan Deniz Çiçek ile sevgililer mi? Furkan Andıç kimdir? Sorusu gündemde sıklıkla araştırılmaya başladı. Dilan Deniz Çiçek'in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Furkan Andıç'ın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Dilan Deniz Çiçek ile Furkan Andıç gerçekten sevgililer mi? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Hamile olduğunu açıkladı!
Hamile olduğunu açıkladı! Rol aldığı ‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisiyle tanınan oyuncu Eva Longoria ve eşi Jose Baston bebek beklediklerini duyurdu.
20.12.2017 Magazin
Düğün fotoğrafları yayınlandı
Düğün fotoğrafları yayınlandı Eylül ayında kızı Alexis Olympia’yı kucağına alan Serena Williams ile nişanlısı Alexis Ohanian, ABD’nin New Orleans eyaletinde düzenlenen bir törenle dünyaevine girmişti.
18.11.2017 Magazin
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi!
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi! ABD'li tenisçi Serena Williams, sosyal haber sitesi Reddit'in kurucularından Alexis Ohanian ile dünya evine girdi.
17.11.2017 Magazin
Her şeye sahip olabilirsiniz!
Her şeye sahip olabilirsiniz! Altın Küre Ödüllü ABD’li oyuncu Eva Longoria (42) Haute Living dergisi için objektif karşısına geçti.
9.09.2017 Magazin
Serena Williams'tan 50'ler temalı baby shower
Serena Williams'tan 50'ler temalı baby shower Hamile olduğunu ocak ayında öğrenen ABD'li tenis efsanesi Serena Williams, doğuma bir ay kala baby shower düzenledi.
9.08.2017 Magazin
Plajın sevimli konukları
Plajın sevimli konukları Oyuncu Eva Longoria, milyarder eşi Jose Baston ile beraber Miami'de tatil yapıyor.
9.08.2017 Magazin
Williams usulü baby shower
Williams usulü baby shower Dünyaca ünlü ABD’li tenisçi Serena Williams, bebeği için ‘50’li yıllar’ konseptli bir baby shower düzenledi
7.08.2017 Magazin
Umutlu ev kadını
Umutlu ev kadını Eva Longoria (42), geçen yıl evlendiği Jose Baston ile Ibiza’da denizin ve güneşin tadını çıkartıyor.
22.07.2017 Magazin
Eva Longoria artık Longoria- Baston!
Eva Longoria artık Longoria- Baston! Eva Longoria, ABD’deki Knox Üniversitesi tarafından fahri doktoraya layık görüldü.
5.06.2017 Magazin
Eva’nın zor anları
Eva’nın zor anları Cannes’da düzenlenen etkinliklerden biri de önceki akşam yapılan L’Oreal Sinema Kulübü’nün düzenlediği partiydi.
25.05.2017 Magazin
Geri geliyorlar
Geri geliyorlar 2004-2012 yılları arasında yayınlanan ‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisi Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman ve Marcia Cross ile yine aynı kadroyla yeniden çekilecek.
19.05.2017 Magazin
Egzersiz yapmayı sevmiyorum
Egzersiz yapmayı sevmiyorum ‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisiyle ünlenen Eva Longoria, Health dergisinin haziran sayısına kapak oldu.
13.05.2017 Magazin
Eva Longoria'dan ilginç paylaşım!
Eva Longoria'dan ilginç paylaşım! Dünyaca ünlü aktris Eva Longoria, İspanya tatilinde büyük bir sürprizle karşılaştı.
8.04.2017 Magazin
Empire’de sürpriz isim
Empire’de sürpriz isim ‘Desperate Housewives’ta canlandırdığı Gabrielle Solis karakteri ile kendine geniş bir hayran kitlesi edinen Eva Longoria’nın yeni projesi belli oldu.
31.01.2017 Magazin
Seedorf: 'Riekerink'i tanımıyorum'
Seedorf: 'Riekerink'i tanımıyorum' Hollandalı eski futbolcu Seedorf, Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı.
23.09.2021 Futbol
Efsaneyle aynı sahnede
Efsaneyle aynı sahnede Oyuncu Eva Longoria, FIFA'nın futbol dünyasında yılın en iyilerini belirlediği ödül töreninin sunuculuğunu üstlendi.
11.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eva Longoria ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eva longoria haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.