Diyarbakır'da eşyalar binalardan çıkarılıyor, taşıma ücretleri sabitlendi
Diyarbakır'da eşyalar binalardan çıkarılıyor, taşıma ücretleri sabitlendi Diyarbakır'da depremzedeler, hasarlı evlerinden eşyalarını tahliyeye başladı. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, fahiş fiyatların engellenmesi için taşıma ücretlerinin sabitlendiğini açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Diana'nın eşyaları ölümünün 20. yılında sergilenecek
Diana'nın eşyaları ölümünün 20. yılında sergilenecek Prenses Diana'nın müzik kasetleri ve bale ayakkabıları gibi onlarca kişisel eşyası, ölümünün 20. yılında Buckingham Sarayı'nda sergilenecek.
21.07.2017 Dünya
Reina'dan flaş karar! İddianame bitince...
Reina'dan flaş karar! İddianame bitince... Yılbaşı gecesi İstanbul Ortaköy'deki eğlence mekânı Reina'da yaşanan terör saldırısının izleri halen silinmedi. Mermi izleri ve delik deşik eşyalar, 39 kişinin hayatını kaybettiği saldırının dehşetini ortaya koyarken, kurbanlardan kalan eşyalar da yakınları tarafından alınıyor. Ayrıca Reina'nın savcılık iddianameyi hazırladıktan sonra açılacağı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Ata’nın eşyalarına devlet sahip çıktı!
Ata’nın eşyalarına devlet sahip çıktı! Pera Palas’ta bulunan Atatürk’ün 42 şahsi eşyasının iadesi için davalık olan otelin eski ve yeni sahipleri arasındaki davaya müdahil olan Kültür ve Turizm Bakanlığı yadigara sahip çıktı...
30.01.2014 Yaşam