Esteban Alvarado

Esteban Alvarado

Son dakika Esteban Alvarado haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esteban Alvarado ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esteban Alvarado haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esteban Alvarado

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esteban alvarado gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 esteban alvarado haberi bulunmuştur. Tüm esteban alvarado haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor 16 yaşındaki kaleciye imza attırdı
Trabzonspor 16 yaşındaki kaleciye imza attırdı Trabzonspor Kulübü, altyapısından yetişen 16 yaşındaki kaleci Kağan Moradaoğlu ile profesyonel sözleşme imzaladı.
5.02.2019 Trabzonspor
Trabzonspor'da Zeki Yavru'nun sözleşmesi feshedildi!
Trabzonspor'da Zeki Yavru'nun sözleşmesi feshedildi! Trabzonspor, kamp kadrosuna alınmayan Zeki Yavru'nun sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.
3.01.2019 Trabzonspor
Esteban Alvarado, LDA ile sözleşme imzaladı
Esteban Alvarado, LDA ile sözleşme imzaladı Trabzonspor ile yollarını ayıran Kosta Rikalı Esteban Alvarado, ülkesinin takımlarından LDA ile sözleşme imzaladı.
1.01.2019 Trabzonspor
Fesih için anlaşma sağlandı!
Fesih için anlaşma sağlandı! Bordo-mavili kulüp, sözleşmesini tek taraflı feshedip ayrılan kaleci Esteban'ın menajeri ile fesih konusunda anlaşma sağladı.
30.12.2018 Trabzonspor
12 milyonluk hamle! Burak Yılmaz ve 5 yıldız...
12 milyonluk hamle! Burak Yılmaz ve 5 yıldız... Ekonomik olarak yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor'da yönetim; Onur Kıvrak, Burak Yılmaz, Juraj Kucka, Luis Ibanez, Olcay Şahan ve Esteban Alvarado gibi yüksek maliyetli oyuncularla yollarını ayırıp rahat bir nefes alma planı içinde. Hedef takımın kadro maliyetini 13-14 milyon euro seviyelerine indirmek.
21.12.2018 Trabzonspor
Esteban Alvarado, Trabzonspor'la olan sözleşmesini feshetti!
Esteban Alvarado, Trabzonspor'la olan sözleşmesini feshetti! Trabzonsporlu Esteban Alvarado, kulübüyle olan sözleşmesini tek taraflı feshetti.
19.12.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'a imza attığını açıkladı!
Trabzonspor'a imza attığını açıkladı! Trabzonspor, Esteban Alvarado'nun şehri terk etmesinin ardından altyapı kalecilerinden Muzaffer Cem Kaplan ile sözleşme imzaladı.
19.12.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da Esteban kenti terk etti
Trabzonspor'da Esteban kenti terk etti Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado'nun, Trabzon'u terk ettiği bildirildi.
18.12.2018 Trabzonspor
Trabzonspor Beşiktaş maçı için İstanbul'a gitti
Trabzonspor Beşiktaş maçı için İstanbul'a gitti Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor kafilesi özel uçakla İstanbul’a gitti.
15.12.2018 Trabzonspor
Burak ve Onur'dan sonra bir ayrılık daha!
Burak ve Onur'dan sonra bir ayrılık daha! Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın kadro dışı kalmasına rağmen kaleyi devralamayan ve Uğurcan'ın da arkasında kalan Esteban, ayrılmak istediğini açıkladı.
12.12.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'un 8 yıllık galibiyet hasreti sona erdi!
Trabzonspor'un 8 yıllık galibiyet hasreti sona erdi! Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.
25.11.2018 Fenerbahçe
CANLI | Trabzonspor - Fenerbahçe
CANLI | Trabzonspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor.
25.11.2018 Fenerbahçe
Trabzonspor, 8 eksikle çalıştı
Trabzonspor, 8 eksikle çalıştı Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.
20.11.2018 Trabzonspor
Trabzonsporlu Esteban: "Ben hazırım"
Trabzonsporlu Esteban: "Ben hazırım" Trabzonsporlu Esteban, Kosta Rika formasıyla Şili ile oynanan maçta devleşti. Bir de penaltı kurtararak formda olduğunu hocası Ünal Karaman'a gösteren tecrübeli kaleci, 'Ben hazırım' mesajı verdi.
18.11.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da sakatlık şoku
Trabzonspor'da sakatlık şoku Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 9’uncu haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün saat 16.00'da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda sakatlanan Mustafa Akbaş'ın 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
16.10.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da Kucka kadroya alınmadı!
Trabzonspor'da Kucka kadroya alınmadı! Trabzonspor'da Juraj Kucka, sürpriz bir şekilde Akhisarspor maçının kadrosunda yer almadı.
6.10.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da ideal 11 sorunu!
Trabzonspor'da ideal 11 sorunu! Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 6 haftalık bölümde sakatlıklar ve oyuncuların form durumları nedeniyle sadece Demir Grup Sivasspor ile MKE Ankaragücü maçlarına aynı 11'ler ile çıkan, ideal 11'ini yakalayamayan Trabzonspor'da, hafta sonu oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında da kadroda değişiklikler olacak.
27.09.2018 Trabzonspor
Burak Yılmaz kadroda yer almadı!
Burak Yılmaz kadroda yer almadı! Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacağı maçı için Alanya'ya gitti. Bordo-mavili takımda Burak Yılmaz, Mejad Hosseini, Abdulkadir Parmak ve Kamil Ahmet Çörekçi kafilede yer almadı.
16.09.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı korkuttu!
Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı korkuttu! Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5inci haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 10.30'da yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda sakatlık yaşayan Mustafa Akbaş ile Yusuf Yazıcı çalışmayı yarıda bıraktılar.
12.09.2018 Trabzonspor
Trabzonspor taraftarı, Burak Yılmaz'a destek çıktı
Trabzonspor taraftarı, Burak Yılmaz'a destek çıktı Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5inci haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün saat 16.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
11.09.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da Burak Yılmaz sürprizi
Trabzonspor'da Burak Yılmaz sürprizi Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5’inci haftasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına bir günlük izinin ardından bugün saat 17.00’de yaptığı antrenmanla başladı. Bir süredir takımdan ayrı çalışan Burak Yılmaz da takımla birlikte çalışmalara katıldı.
10.09.2018 Trabzonspor
Abdülkadir Ömür, takımla çalışmalara başladı
Abdülkadir Ömür, takımla çalışmalara başladı Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
7.09.2018 Trabzonspor
Trabzonspor, Alanyaspor hazırlıklarına 15 eksikle başladı
Trabzonspor, Alanyaspor hazırlıklarına 15 eksikle başladı Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, üç günlük iznin ardından hazırlıklarına bugün saat 17.30'da yaptığı antrenmanla başladı.
5.09.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'un yabancı oyuncularına milli davet
Trabzonspor'un yabancı oyuncularına milli davet Trabzonspor Kulübü, bazı yabancı futbolcularının ülkelerinin milli takımlarına davet edildiğini bildirdi.
2.09.2018 Trabzonspor
Burak Yılmaz kadroya alınmadı!
Burak Yılmaz kadroya alınmadı! Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu.
23.08.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Esteban Alvarado ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esteban alvarado haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.