Esra Kazancıbaşı

Esra Kazancıbaşı

Son dakika Esra Kazancıbaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esra Kazancıbaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esra Kazancıbaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Kazancıbaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra kazancıbaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 esra kazancıbaşı haberi bulunmuştur. Tüm esra kazancıbaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rasim Öztekin ölümünün birinci yılında unutulmadı!
Rasim Öztekin ölümünün birinci yılında unutulmadı! Usta sanatçı Rasim Öztekin, ölümünün birinci yıl dönümünde unutulmadı. Kalp krizi sonrası vefat eden oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı ve kızı Pelin Öztekin, sosyal medya hesaplarından duygulandıran paylaşımlarda bulundular.
8.03.2022 Magazin
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'ndan duygusal paylaşım!
Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'ndan duygusal paylaşım! Esra Kazancıbaşı, geçtiğimiz yıl 62 yaşında hayatını kaybeden eşi Rasim Öztekin'i andı. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Kazancıbaşı, "Bu hayatta beni en çok sevenleri kaybettim" ifadelerini kullandı. Kazancıbaşı, eşinden aylar sonra vefat eden köpeği Diego'yu da unutmadı.
31.12.2021 Magazin
Eşinden Rasim Öztekin'e duygusal mesaj! 'Alyansın parmağımda,sevdan kalbimde'
Eşinden Rasim Öztekin'e duygusal mesaj! 'Alyansın parmağımda,sevdan kalbimde' Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Usta oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı, Instagram hesabından duygusal bir mesajla evliliklerinin 16'ncı yılını kutladı.
6.09.2021 Magazin
Rasim Öztekin'in eşi her şeyi açıkladı! Acı gerçek...
Rasim Öztekin'in eşi her şeyi açıkladı! Acı gerçek... Usta sanatçı Rasim Öztekin, geçtiğimiz hafta kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Acı haber sonrası yakın arkadaşı Demet Akbağ, "Kalbi zaten problemliydi. Covid-19 sebebiyle olması gereken bir ameliyatı da galiba ihmal etmiş" açıklamasını yapmıştı. Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı, 'acı gerçek' olarak yorumlanan Demet Akbağ'ın bu sözlerine yanıt verdi.
15.03.2021 Magazin
Rasim Öztekin'in eşinden duygulandıran paylaşım
Rasim Öztekin'in eşinden duygulandıran paylaşım Geçtiğimiz günlerde 62 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, sosyal medya hesabından duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Öztekin paylaşımında "Hiç beklemeğim bir anda bırakıp gittin beni. Hastanede yoğun bakımda "Beni yalnız bırakma aşkım", "Ne olur gitme" diye kulağına fısıldayarak döktüğüm gözyaşlarına rağmen" ifadelerini kullandı
12.03.2021 Magazin
Rasim Öztekin'e veda!
Rasim Öztekin'e veda! Usta oyuncu Rasim Öztekin Ses Tiyatrosu'nda anıldı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Sınırlı sayıda kişinin katıldığı törende sahneye çıkan kızı Pelin Öztekin babasına, 'Ben burada büyüdüm. Bu sahneye böyle çıkmak istemezdim. Onu çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim.' sözleriyle veda etti.
10.03.2021 Magazin
Yönetim ibra edildi!
Yönetim ibra edildi! Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısı başladı.
30.05.2015 Fenerbahçe
"Florya'ya Aziz Yıldırım'ın heykelini dikecekler..."
"Florya'ya Aziz Yıldırım'ın heykelini dikecekler..." Fenerbahçee başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar, seçimli genel kurul öncesinde soruları yanıtladı.
2.11.2013 Futbol
Ekranlara veda etti
Ekranlara veda etti Gündüz kuşağının ödüllü programlarından biri ilginç bir gerekçeyle yayından kaldırıldı
31.05.2010 Televizyon
İşte Türk basınında Ufuk Güldemir yorumları
İşte Türk basınında Ufuk Güldemir yorumları Son saniyelerinde bile dimdikti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esra Kazancıbaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra kazancıbaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.