Eser Yenerler

Eser Yenerler

Son dakika Eser Yenerler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eser Yenerler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eser Yenerler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eser Yenerler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eser yenerler gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 eser yenerler haberi bulunmuştur. Tüm eser yenerler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eser Yenenler'den Çok Güzel Hareketler 2 açıklaması!
Eser Yenenler'den Çok Güzel Hareketler 2 açıklaması! Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezonuyla Pazartesi 20.00 başlıyor!
10.09.2021 Televizyon
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov!
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov! Pop müziğin sevilen seslerinden Oğuzhan Koç, kariyerinin ilk Harbiye konserini önceki gün Poll Production organizasyonu ‘Paraf Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında gerçekleştirdi.
5.09.2019 Magazin
‘Eser taşıyıcı anne gibi’
‘Eser taşıyıcı anne gibi’ Ağustos ayında çekimlerine başlayacağı yeni filmi için gün sayan İbrahim Büyükak, önceki gün Bebek’te ayak sağlığı merkezine girerken görüntülendi.
3.07.2019 Magazin
Nusret  kış filmine
Nusret kış filmine Eser Yenerler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç önceki akşam Etiler’de bir araya geldi.
20.04.2018 Magazin
Eser’in yarım  milyonluk  oyuncağı
Eser’in yarım milyonluk oyuncağı Eser Yenerler, önceki gün 2015 Türkiye dördüncü güzeli sevgilisi Berfu Yıldız’la Bebek trafiğinde objektiflere takıldı.
8.03.2018 Magazin
Eser’e giderken korkuyorum
Eser’e giderken korkuyorum 1 milyon izleyiciyi aşan Yol Arkadaşım filminin oyuncusu İbrahim Büyükak, arkadaşı Eser Yenenler ile ilgili “Eser’in villasına arada gidiyorum. Tabii, biraz korkuyorum da” dedi
16.11.2017 Magazin
Eser yoksa izlerim
Eser yoksa izlerim Demet Akalın, “Onları hiç sevmiyorum” dediği “Üç Adam” programının sunucularından İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’a zeytin dalı uzattı.
8.10.2017 Magazin
Yılmaz Erdoğan müjdeyi verdi!
Yılmaz Erdoğan müjdeyi verdi! Yılmaz ve Mustafa Erdoğan, bayram sohbeti için bir kanala konuk oldu. Organize İşler’in devam filmi için tarih veren Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.
26.06.2017 Kültür Sanat
Organize İşler 2 geliyor
Organize İşler 2 geliyor Yılmaz ve Mustafa Erdoğan, bayram sohbeti için bir kanala konuk oldu. Organize İşler’in devam filmi için tarih veren Erdoğan, Eser Yenerler hakkında çıkan haberler içinse “Yaşadıklarınız, yaptıklarınızdan daha çok konuşulur hale gelirse ciddi bir sorunumuz var demektir” dedi
25.06.2017 Magazin
İbo ve Oğuzhan'dan Eser Yenenler açıklaması!
İbo ve Oğuzhan'dan Eser Yenenler açıklaması! Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Eser Yenerler’in 'İstanbul'dan taşınıp Çeşme'ye yerleşeceği' şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi.
24.05.2017 Magazin
Eser'e uyuz oluyorum
Eser'e uyuz oluyorum Şarkıcı Demet Akalın önceki gün kızı Hira ile birlikte Etiler Akmerkez’deydi.
12.05.2017 Magazin
Eser Yenerler'in villasıyla ilgili ilginç detay
Eser Yenerler'in villasıyla ilgili ilginç detay Magazin dünyası günlerdir Murat Boz'un evlilik hazırlığı yaptığı Aslı Enver'e ihanetini ve olaya sahne olan Eser Yenenler'in evini konuşuyor.
11.05.2017 Magazin
O yuvayı ben yıkmadım
O yuvayı ben yıkmadım Aslı Enver’in Murat Boz’u terk etmesinin ardından sosyal medyada topa tutulan Eser Yenerler(32) Instagram hesabından açıklama yaptı.
10.05.2017 Magazin
Skandaldan sonra yine gecelerdeler!
Skandaldan sonra yine gecelerdeler! Eser Yenerler ve Nihal-Bahar Candan kardeşlerin gergin gecesi...
8.05.2017 Magazin
Murat’ı görmedik
Murat’ı görmedik Bahar-Nihal Candan kardeşler önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
7.05.2017 Magazin
Bu ayrılık senin Eser’in
Bu ayrılık senin Eser’in Aslı Enver’in Murat Boz’u terk etmesinin faturası Eser Yenenler’e kesildi. Enver ve Boz fanları genç komedyeni sosyal medyada adeta topa tuttu
7.05.2017 Magazin
Tek başına gecelerde
Tek başına gecelerde Murat Dalkılıç önceki gece Karaköy Mitte’de eğlendi.
14.02.2017 Magazin
İşte Eser Yenenler'in model sevgilisi!
İşte Eser Yenenler'in model sevgilisi! '3 Adam'dan Eser Yenenler, modellik yapan yeni sevgilisi Dila Tarkan ile ilk kez görüntülendi.
20.10.2016 Magazin
Beyaz Show sezon finalinde hangi ünlü konukları ağırlıyor?
Beyaz Show sezon finalinde hangi ünlü konukları ağırlıyor? Kanal D ekranlarının vazgeçilmez şov programı Beyaz Show bu akşam sezon finali yapıyor. Görkemli bir finale imza atmak isteyen Beyaz Show ekibi birbirinden değerli isimleri konuk olarak alacak. Peki hangi ünlüler bu akşam Beyaz Show'un konuğu olacak? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Kaçamak cevap
Kaçamak cevap Eser Yenerler ve İbrahim Büyükak önceki akşam Yeniköy Arnavutköy Balıkçısı’nda akşam yemeği yedi...
26.05.2016 Magazin
Beyaz Show'un sezon finalinde konukları kimler olacak?
Beyaz Show'un sezon finalinde konukları kimler olacak? Kanal D ekranlarında yılların eskitemediği program Beyaz Show yine bomba gibi bir sezon finaliyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show yine çok renkli geçecek. Peki Beyaz Show'un sezon finalinde konukları hangi ünlü isimler olacak? İşte yanıtı...
26.05.2016 Magazin
Nikah şahidim Eser ve Oğuzhan
Nikah şahidim Eser ve Oğuzhan Eser Yenerler ve İbrahim Büyükak ikilisi, önceki akşam Karaköy’de bulunan bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği yedi...
21.05.2016 Magazin
3 Adam Dominik yolcusu
3 Adam Dominik yolcusu ‘3 Adam’ programının sunucuları Eser Yenerler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak önceki gün Amerika-Miami’ye uçtu...
16.04.2016 Magazin
Bizi sileni biz de sileriz
Bizi sileni biz de sileriz 25 Mart’ta ‘Küçük Esnaf’ ile seyirci karşısına çıkacak olan İbrahim Büyükak’a arkadaşları Eser Yenerler ve Oğuzhan Koç’tan tam destek geldi...
2.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eser Yenerler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eser yenerler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.