Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz?
Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz? Esenyurt'ta bir tekel bayiinde meydana gelen vahşette yeni gelişmeler yaşandı. Çifte cinayetle ilgili soruşturmada, daha önce meydana gelen bir olayın da dosyası açıldı. Baskında ölen Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen, büyük oğlu Mehmet Erzen’e Murat Özer’i ayağından vurdurduğu gerekçesiyle savcılıkta ifade verdi. Tekel bayi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Tarık Özer, oğlu Azat Özer, Samet Özer ve onlara yardım eden 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
3.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem
Esenyurt'ta katliam:5 ölü!
Esenyurt'ta katliam:5 ölü! İstatnbul'da bir süre önce cezaevinde çıkan Şinasi Gürkan, 3 farkı adreste 2'si öz oğlu olmak üzere 5 kişiyi öldürdü. Polis tarafından kısa sürede yakalanan Gürkan'ın kan dondurucu cinayetleri miras yüzünden işlediği öğrenildi.
7.03.2019 Yaşam