Ertuğrul Karanlık

Ertuğrul Karanlık

Son dakika Ertuğrul Karanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ertuğrul Karanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ertuğrul Karanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertuğrul Karanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertuğrul karanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 ertuğrul karanlık haberi bulunmuştur. Tüm ertuğrul karanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den sürpriz takviye
Fenerbahçe'den sürpriz takviye Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Şampiy10
Sakatlıklar sonrası Fenerbahçe kulüp doktoru için son kararını verdi
Sakatlıklar sonrası Fenerbahçe kulüp doktoru için son kararını verdi Fenerbahçe'de artan sakatlıklar ve futbolcuların iyileşme sürelerinin uzun olması sonrası kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tepkilerin merkezine oturmuştu. Sarı-lacivertli kulüp sakatlıkların ardından yapılan spekülasyonlar üzerine resmi internet sitesinden açıklama yayımladı.
6.12.2023 Fenerbahçe
Gökhan Töre sezonu kapattı
Gökhan Töre sezonu kapattı Sezon başında West Ham United'a kiralanan ve yüksek bir bonservise satılması beklenen Gökhan Töre, dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapattı.
24.09.2021 Beşiktaş
Gökhan Töre'den zorunlu dönüş
Gökhan Töre'den zorunlu dönüş Sezon başında West Ham United’a kiralanan Gökhan Töre’nin, İngiltere macerası 8 maç sürdü. Dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle ameliyat masasına yatan 24 yaşındaki futbolcu, sezonu kapattı. Bu gelişmenin ardından Ada ekibinin Töre’nin sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanmayacağı ve oyuncunun Kartal’a döneceği öğrenildi.
24.09.2021 Beşiktaş
Töre raporları Karanlık'ta bıraktı
Töre raporları Karanlık'ta bıraktı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Gökhan Töre'ye kızmasının asıl nedenini VATAN açıklıyor!
27.03.2016 Beşiktaş
Gökhan’ın gözü Aslan’da!
Gökhan’ın gözü Aslan’da! Almanya’da operasyon geçiren Beşiktaş’ın gurbetçi yıldızı, yaklaşık 4 hafta sonra idmanlara çıkabilecek.
25.03.2016 Beşiktaş
Gökhan karanlıktan aydınlığa çıkıyor!
Gökhan karanlıktan aydınlığa çıkıyor! Siyah-beyazlıların sağlık ekibinin tedavisinden sonuç alamayan Gökhan Töre, çareyi Karanlık’ta arıyor.
23.03.2016 Beşiktaş
'Doktor değil baytardı...'
'Doktor değil baytardı...' Tomas Sivok Beşiktaş doktorunun, kendisinin futbol hayatını tehlikeye attığını belirtti, ağır sözlerle yüklendi.
2.09.2015 Beşiktaş
Tolga Zengin cevap verdi
Tolga Zengin cevap verdi Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın kendisi ile igili yaptığı açıklamalara cevap verdi.
13.07.2015 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Karanlık'a tepki!
Beşiktaş'tan Karanlık'a tepki! Beşiktaş Kulübü, futbol takımın eski doktoru Ertuğrul Karanlık'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
13.07.2015 Beşiktaş
Veli'de korkunç iddia!
Veli'de korkunç iddia! Tecrübeli futbolcunun kariyerinin bazı tedavi yöntemleri yüzünden az kalsın biteceği ortaya çıktı.
7.07.2015 Beşiktaş
Karanlık dönem bitti
Karanlık dönem bitti Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesi sağlık ekibinde radikal bir değişikliğe gitti.
23.06.2015 Beşiktaş
Ekibini Kartal’dan ‘Özen’le seçiyor!
Ekibini Kartal’dan ‘Özen’le seçiyor! Önder Özen, Beşiktaş teknik heyetinin önemli isimlerini Kasımpaşa’ya getirmek için düğmeye bastı
8.06.2015 Beşiktaş
Fikret Orman'a şok Töre cevabı
Fikret Orman'a şok Töre cevabı Gökhan Töre'yi Ankara'ya götürmeyen Slaven Bilic'e, Başkan Fikret Orman'ın Oğuzhan, Ersan ve Gökhan'ın durumlarını sorduğu öğrenildi.
20.05.2015 Beşiktaş
'Şikeyi G.Saray getirmiştir'
'Şikeyi G.Saray getirmiştir' Beşiktaş Kulübü eski Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kolot, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.04.2015 Beşiktaş
Yok artık! Masörün bile adalesi yırtıldı
Yok artık! Masörün bile adalesi yırtıldı Beşiktaş’ta oyunculardan sonra kulüp personeli de sakatlanır oldu. Masör Cemil Karataş’ın sağ alt adalesinde 2. dereceden yırtık var
29.03.2015 Beşiktaş
Beşiktaş'ta gündem Karanlık
Beşiktaş'ta gündem Karanlık Tomas Sivok ile futbol takımı doktoru Ertuğrul Karanlık arasındaki kriz yeni bir boyut kazandı.
27.03.2015 Beşiktaş
Tolga'nın sakatlığı 1000'de 1 ihtimal
Tolga'nın sakatlığı 1000'de 1 ihtimal Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi, futbolcularda çok nadir görülen bir problemle karşılaştı
26.03.2015 Beşiktaş
'Sosa'yı tamamen hazır istiyorum'
'Sosa'yı tamamen hazır istiyorum' Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç’ten doktor Ertuğrul Karanlık’a özel talep
14.03.2015 Beşiktaş
Beşiktaş'ta vahim tablo!
Beşiktaş'ta vahim tablo! Beşiktaş'ta bu sezon 26 ismin 11'i toplamda 15 kere bağlarından sakatlık yaşadı.
10.03.2015 Beşiktaş
Demba Ba ve Gökhan ilk 11'de
Demba Ba ve Gökhan ilk 11'de Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Demba Ba ve Gökhan Töre, Liverpool'a karşı sahada olacak.
25.02.2015 Beşiktaş
Kartal'a Ba ve Töre'den kötü haber
Kartal'a Ba ve Töre'den kötü haber Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Demba Ba ve Gökhan Töre'den can sıkan haberler var.
23.02.2015 Beşiktaş
Tolga'nın dizi dönmüş
Tolga'nın dizi dönmüş Beşiktaş Takım Doktoru Karanlık, Tolga'nın son durumuyla ilgili bilgi verdi.
16.02.2015 Beşiktaş
Beşiktaş'ta tam 8 sakatlık açıklaması!
Beşiktaş'ta tam 8 sakatlık açıklaması! Beşiktaş A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakat oyuncuların durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.
10.02.2015 Beşiktaş
Tolgay, Beşiktaş için Arsenal'ı reddetmiş!
Tolgay, Beşiktaş için Arsenal'ı reddetmiş! Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları Tolgay Arslan transferinde yaşanan süreci anlattı. Ayrıca Tolgay ilk idmanına da çıktı.
28.01.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Karanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertuğrul karanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.