Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Gökhan karanlıktan aydınlığa çıkıyor!

Gökhan karanlıktan aydınlığa çıkıyor!

Siyah-beyazlıların sağlık ekibinin tedavisinden sonuç alamayan Gökhan Töre, çareyi Karanlık’ta arıyor.

Gökhan karanlıktan aydınlığa çıkıyor!

ZİRAAT Türkiye Kupa-sı’nda Torku Konyaspor ile 3 Mart’ta oynanan maçtan beri sahalardan uzak olan Gökhan Töre, formasına yeniden kavuşmak için her yolu deniyor... 24 yaşındaki yıldız, siyah-beyazlıların eski doktoru, dünyaca ünlü osteopat ve doktor Ertuğrul Karanlık’a tedavi olmaya başladı.

5 MART’TA AÇIKLANDI

HATIRLANACAĞI gibi 5 Mart’ta Beşiktaş’ın internet sitesinden Gökhan’ın sağlık durumuyla ilgili olarak “Sağ ayak bileğindeki damarında son iki maçta aldığı darbeler nedeniyle ödem ve travma sonucu spazm oluştu” açıklaması yapılmıştı ve genç oyuncunun 8 Mart Salı günü takımla çalışmalara başlatılmasının planlandığı ifade edilmişti.

‘BİR TÜRLÜ GEÇMİYOR’

ANCAK Gökhan, Sarper Çetinkaya başkanlığındaki Beşiktaş Sağlık Heyeti’nin uyguladığı tedaviden sonuç alamadı. Bunun üzerine Ertuğrul Karanlık’a tedavi olmayı düşünen Gökhan, teknik direktör Şenol Güneş’le görüştü ve “Burada uygulanan tedaviyle iyileşemiyorum. Takıma katkı yapmak istiyorum ama bir türlü sakatlığım geçmiyor. Kendi doktorumu ve tedavi yöntemini seçmek istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

İĞNELERİYLE MEŞHUR!

TECRÜBELİ hoca, Gök-han’a “Doktorun ile sağlık heyetimiz bir araya gelsin” yanıtını verince iğneyle yaptığı tedavilerle tanınan Karanlık, Üm-raniye’ye davet edildi. 18 Mart’ta Karanlık geldi, Güneş kulübün doktoru Murat Çevik ve Gökhan’la toplantı yaptı. Sonrasında da Töre’yi Almanya’ya götüren Karanlık dün de bir operasyonyapılmasını sağladı..