Survivor Ersin’in sanat aşkı!
Survivor Ersin’in sanat aşkı! 'Survivor 2020'de ünlüler takımı adına mücadele eden Ersin Korkut, adada tuvaline kavuştu. Bu vesileyle ünlü fotoğrafçı Ara Güler ile ressam Ahmet Güneştekin'i anmayı da ihmal etmedi.
28.04.2020 Magazin
Survivor'da şok ! Acun Ilıcalı açıkladı! İstemediğimiz şeyler oldu, diskalifiye...
Survivor'da şok ! Acun Ilıcalı açıkladı! İstemediğimiz şeyler oldu, diskalifiye... Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan' Survivor Panorama' programına bağlanıp önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, "Oyunda istemediğimiz şeyler oldu" dedi. İşte o şok açıklamalar... Survivor 2020'de bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler - Gönüllüler takımlarının mücadele ettiği Survivor'da hangi takım kazandı? merak konusu oldu. TV8 kanalında ekrana gelen Survivor'da bu akşam gerginlik yaşandı. Acun Ilıcalı, yarışmacılara büyük uyarıda bulundu. Peki Survivor'da neden kavga oldu, Acun Ilıcalı kime bağırdı? İşte Survivor'da bu akşam yaşananlar...
19.04.2020 Magazin
İşte Benim Stilim 14 Şubat eleme gecesinde kim elendi?
İşte Benim Stilim 14 Şubat eleme gecesinde kim elendi? TV8 ekranında dün akşam yayınlanan İşte Benim Stilim'de eleme gecesi heyecanı vardı. Tv8'in sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim’den bu hafta elenen isim belli oldu.
15.02.2015 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye’de yılbaşı özelde muhteşem isimler
O Ses Türkiye’de yılbaşı özelde muhteşem isimler Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’de yıldız isimler sahne alıyor. İşte çok severek izlediğiniz o isimler: Arda Turan, Mete Horozoğlu, Şafak Sezer, İvana Sert, Murat Yıldırım, Gupse Özay, Sarp Apak, Tuba Ünsal, Saba Tümer, İbrahim Büyükak, Buğra Gülsoy, Derya-Ferhan Şensoy, Gazme Özçelik, Selin Şekerci, Ersin Korkut, Atalay Demirci.
31.12.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri