Erol Bedir

Erol Bedir

Son dakika erol bedir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erol bedir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erol bedir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erol Bedir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erol bedir gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 erol bedir haberi bulunmuştur. Tüm erol bedir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ç.Rizespor Sumudica ile resmen anlaştı!
Ç.Rizespor Sumudica ile resmen anlaştı! Ç.Rizespor, Rumen teknik adam Sumudica ile 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.
26.01.2021 Rizespor
Dikkat çeken Erol Bulut yorumu! 'Hataları var...'
Dikkat çeken Erol Bulut yorumu! 'Hataları var...' Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman; Sergen Yalçın, Erol Bulut ve futbol gündemi hakkında özel açıklamalarda bulundu.
29.12.2020 Süper Lig
Berna Gözbaşı başkan seçildi!
Berna Gözbaşı başkan seçildi! İstikbal Mobilya Kayserispor'da yapılan seçimli Olağanüstü Genel Kurulda Berna Gözbaşı başkanlığa seçildi
7.12.2019 Kayseri Spor
Süper Lig tarihinde bir ilk! Kadın kulüp başkanı...
Süper Lig tarihinde bir ilk! Kadın kulüp başkanı... Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor'da Berna Gözbaşı, 30 Kasım'da gerçekleştirilecek genel kurulda başkan adayı oldu.
22.11.2019 Kayseri Spor
Kayserispor'da teknik direktörlüğe 4 aday
Kayserispor'da teknik direktörlüğe 4 aday Kayserispor'da Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışları başladı. Karaman’ın koltuğuna 1 numaralı aday Tayfur Havutçu.
8.10.2019 Kayseri Spor
Süper Lig'de peş peşe istifalar!
Süper Lig'de peş peşe istifalar! Kayserispor Başkanı Erol Bedir istifa ettiğini açıkladı! Bedir'in ardından teknik Direktör Hikmet Karaman ve Sportif Direktör Erdem Kemaloğlu da istifa etti.
6.10.2019 Futbol
Fikret Orman sonrası Kulüpler Birliği Başkanı kim olacak?
Fikret Orman sonrası Kulüpler Birliği Başkanı kim olacak? Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın görevi bırakmasının ardından yeni Kulüpler Birliği Başkanı kim olacak?
24.09.2019 Futbol
Fenerbahçe, Deniz Türüç ile anlaştı
Fenerbahçe, Deniz Türüç ile anlaştı İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç için Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı. Açıklamadan kısa süre sonra Fenerbahçe kulübü de Deniz Türüç'ü resmen duyurdu.
2.08.2019 Fenerbahçe
Deniz Türüç Fenerbahçe'yi seçti!
Deniz Türüç Fenerbahçe'yi seçti! İstikbal Mobilya Kayserispor kaptanı Deniz Türüç, Fenerbahçe ile anlaştı.
1.08.2019 Fenerbahçe
Detaylar belli oldu! Deniz Türüç...
Detaylar belli oldu! Deniz Türüç... Aslan’ın, uzun uğraşlar sonucunda anlaşmaya vardığı Deniz Türüç’te sözleşme detayları belli oldu.
29.07.2019 Galatasaray
Deniz Türüç için kritik görüşme!
Deniz Türüç için kritik görüşme! Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy’un Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile yarın bir kez daha görüşmesi bekleniyor. Hedef; Deniz Türüç transferini bu kez bitirmek.
23.07.2019 Fenerbahçe
Kayserispor Jackson Martinez'le anlaştı!
Kayserispor Jackson Martinez'le anlaştı! Kadrosunu genç oyuncularla takviye eden Kayserispor, forvet için ise taraftarını heyecanlandıracak bir ismin peşine düştü. Çin’de Guangzhou Evergrande’den 32 yaşındaki Jackson Martinez her an Kayserispor forması giyebilir.
19.07.2019 Kayseri Spor
Erol Bedir açıkladı! F.Bahçe ve G.Saray'dan...
Erol Bedir açıkladı! F.Bahçe ve G.Saray'dan... Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Fenerbahçe'den Yasir ve Galatasaray'dan Ozornwafor'un kampa katılacağını açıkladı.
10.07.2019 Kayseri Spor
Muriç'ten sonra Galatasaray'a bir transfer çalımı daha!
Muriç'ten sonra Galatasaray'a bir transfer çalımı daha! Vedat Muriç transferinde büyük mesafe kat eden ve işi bitirip santrfor sorununa çözüm bulmayı hedefleyen Fenerbahçe, Anadolu'nun bir başka gözde ismi Deniz Türüç için de girişimlerini hızlandırdı.
7.07.2019 Futbol
Deniz Türüç'e sözleşme teklifi!
Deniz Türüç'e sözleşme teklifi! Galatasaray’ın ciddi şekilde istediği Deniz Türüç ile Başkan Erol Bedir özel bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı kulübün patronu, “Kontratını uzatalım, ücretinde de iyileştirme yapalım. Ciddi teklif gelirse, zaten önünü kapamayız” dedi
4.07.2019 Kayseri Spor
Kayserispor Hikmet Karaman'la sözleşme uzattı
Kayserispor Hikmet Karaman'la sözleşme uzattı Kayserispor, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.
2.07.2019 Kayseri Spor
Kayserispor'da Erol Bedir yeniden başkanlığa seçildi
Kayserispor'da Erol Bedir yeniden başkanlığa seçildi Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa seçildi.
29.06.2019 Kayseri Spor
Terim yıldız futbolcuyu bizzat aradı ve çağırdı
Terim yıldız futbolcuyu bizzat aradı ve çağırdı Sezonu iki kupayla şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray yeni sezonda şampiyonluk unvanını koruyup, Şampiyonlar Ligi'nde de eski başarılarının üstüne çıkmak istiyor. Bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda flaş bir gelişme yaşandı.
19.06.2019 Galatasaray
Beşiktaş ve Atletico Madrid masaya oturuyor!
Beşiktaş ve Atletico Madrid masaya oturuyor! Beşiktaş, Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen Bernard Mensah’ı transfer etmek için önümüzdeki günlerde Atletico Madrid ile görüşme yapacak. Kartal, genç oyuncuyu gelecek sezon kadrosunda görmek istiyor.
11.05.2019 Beşiktaş
3 saatlik Deniz Türüç görüşmesi!
3 saatlik Deniz Türüç görüşmesi! Galatasaray, transfer listesinde yer alan Kayserispor’un 10 numarası Deniz Türüç için girişimlere başladı.
11.05.2019 Galatasaray
Fikret Orman'dan flaş açıklama: Yabancı kuralı 2019-2020'de...
Fikret Orman'dan flaş açıklama: Yabancı kuralı 2019-2020'de... Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Orman, "Yabancı sınırlaması sisteminin 2019-20'de aynı şekilde devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.
21.03.2019 Süper Lig
Kayserispor'a isim sponsoru
Kayserispor'a isim sponsoru Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Boydak Holding bünyesinden faaliyet gösteren İstikbal Mobilya ile yaptığı sponsorluk anlaşması ile İstikbal Mobilya Kayserispor ismini aldı.
14.01.2019 Kayseri Spor
Bedir: "Keşke lig arası verilmeseydi"
Bedir: "Keşke lig arası verilmeseydi" Kayserispor Başkanı Erol Bedir, ligin ilk yarısının son 3 haftasında performansları ile en iyi takımlardan biri olduklarını söyleyerek, "Keşke lig arası verilmeseydi. Tüm sakatlarımız ve cezalılarımız geri dönmüştü ama yapacak bir şey yok, devre arası geldi" dedi.
11.01.2019 Kayseri Spor
Kayserispor'un ismi resmen değişti!
Kayserispor'un ismi resmen değişti! Kayserispor ile İstikbal Mobilya arasında isim sponsorluğu konusunda anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar sezonun ikinci yarısında İstikbal Kayserispor adıyla mücadele edecek.
11.01.2019 Süper Lig
Hikmet Karaman'ın favorisi Başakşehir
Hikmet Karaman'ın favorisi Başakşehir Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, şampiyonluk için favorisinin Başakşehir olduğunu ifada etti.
11.01.2019 Kayseri Spor

Benzer Haber Etiketleri

Erol Bedir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erol bedir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.