Erkeklerin sperm sayısını artırıyor! Cinselliğe etkisi...
Erkeklerin sperm sayısını artırıyor! Cinselliğe etkisi... Uzmanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile hastalığa karşı geliştirilen aşıların erkek üreme sistemi üzerindeki etkilerinin araştırıldığı çalışmalarda hastalığın, sperm sayısı, volümü ve hareketlerinde azalmalara yol açarken, aşının sperm sayısında artış sağladığının tespit edildiğine dikkati çekiyor
6.09.2021 Sağlık
COVID-19 erkeklerde kısırlık yapar mı?
COVID-19 erkeklerde kısırlık yapar mı? Koronavirüs aşılama çalışmaları devam ediyor. Hala pek çok kişinin aklında koronavirüs ile ilgili pek çok soru bulunuyor. Özellikle de koronavirüsü atlatanlarda kısırlık yapabileceği görüşü hakim. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç Dr. Emre Pabuçcu, Covid-19 enfeksiyonunun erkek üreme sistemi üzerindeki etkileriyle ilgili iddiaları değerlendirdi.
5.07.2021 Sağlık
Kovid-19'un erkek üreme sistemi üzerindeki etkileri
Kovid-19'un erkek üreme sistemi üzerindeki etkileri Doç. Dr. Bakırcıoğlu, farklı ülkelerde Kovid-19'un erkek üreme sistemi üzerindeki etkilerinin araştırıldığını belirterek, virüsün erkekleri daha çok etkilediği ve daha ağır seyretmesine neden olduğunun düşünüldüğünü bildirdi.
3.05.2021 Sağlık