Erkan Körüstan

Erkan Körüstan

Son dakika Erkan Körüstan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erkan Körüstan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erkan Körüstan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Körüstan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan körüstan gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 erkan körüstan haberi bulunmuştur. Tüm erkan körüstan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski başkandan sert sözler
Eski başkandan sert sözler Bursaspor'un UEFA'dan 1 yıl men cezası almasının yankıları kulüpte yankılanmaya devam ediyor.
23.12.2014 Süper Lig
UEFA'dan şok ceza!
UEFA'dan şok ceza! UEFA, Bursaspor'a, CAS'ın 2012 yılında ertelenen kararının yürürlüğe girdiğini ifade ederek, 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi
22.12.2014 Futbol
Batalla Bursa'da
Batalla Bursa'da Bursaspor'un eski yıldızı Pablo Batalla, özel işleri için Bursa'ya geldi.
3.11.2014 Futbol
İlk aday Mesut Mestan!
İlk aday Mesut Mestan! Bursaspor Kulübünün eski yöneticilerinden Mesut Mestan, 16 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongre için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
8.05.2014 Futbol
Bursaspor'dan flaş transfer!
Bursaspor'dan flaş transfer! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı.
29.04.2014 Futbol
'Aday değilim'
'Aday değilim' Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, yeşil beyazlı kulübün 16-23 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Spor Sarayı'nda yapılacak olağanüstü genel kurulunda aday olmayacağını açıkladı.
27.04.2014 Süper Lig
İsyan bitmek bilmiyor!
İsyan bitmek bilmiyor! Ankara'da Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilerek yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilme şansını büyük ölçüde yitiren Bursaspor'da, maçın hakemi Süleyman Abay ve ekibine olan tepki dinmek bilmiyor
26.04.2014 Futbol
Tahkim kararını verdi
Tahkim kararını verdi Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'yi üzecek haber...
24.04.2014 Futbol
Taraftar Mestan'ı istiyor
Taraftar Mestan'ı istiyor Bursasporlu bazı taraftarlar, kulübün mayıs ayında yapılacak olağanüstü kongresinde Mesut Mestan'ın aday olmasını istediklerini belirttiler.
23.04.2014 Süper Lig
PFDK'dan iki kulübe dört maç ceza!
PFDK'dan iki kulübe dört maç ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor'a 3, Eskişehirspor'a 1 maç seyircisiz oynama, Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan'a da 105 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
22.04.2014 Süper Lig
TFF, Bursaspor'dan savunma istedi
TFF, Bursaspor'dan savunma istedi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bursaspor Kulübünden, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Galatasaray ile oynanan müsabaka ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili yazılı savunma istedi.
18.04.2014 Süper Lig
O hareketlere ceza geliyor!
O hareketlere ceza geliyor! Bursaspor ağır yaralı...
17.04.2014 Süper Lig
'800 lira çünkü...'
'800 lira çünkü...' Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatlarına ilişkin, "Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı" dedi
15.04.2014 Süper Lig
Olağanüstü kongre kararı!
Olağanüstü kongre kararı! Bursaspor'da flaş gelişme
7.04.2014 Futbol
Olağanüstü kongre sinyali!
Olağanüstü kongre sinyali! Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, "Mayıs ayında olağanüstü kongre yapmayı düşünüyorum. Bu konuyu yönetim kurulunda ele alıp görüşeceğiz" dedi
1.04.2014 Süper Lig
Yardımcı antrenör belli oldu
Yardımcı antrenör belli oldu Bursaspor'da, Teknik Direktör İrfan Buz'un yardımcılığına, eski futbolculardan Ümit Şengül getirildi.
26.03.2014 Futbol
'Türkiye benim ikinci vatanım'
'Türkiye benim ikinci vatanım' Bursaspor ile yolları ayrılan Alman teknik adam Christoph Daum önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2014 Futbol
Daum ve Baliç 'Buz' kesti
Daum ve Baliç 'Buz' kesti Bursaspor Yönetim Kurulu, teknik direktörlük görevi için Elvir Balic ile görüşmelere başlandığını açıklanmıştı ama vazgeçildi. Bursaspor'un resmi sitesinden, "Yönetim Kurulumuz, A Takım Teknik Direktörlük görevine İrfan Buz'un getirilmesine karar vermiştir" denildi.
25.03.2014 Futbol
Sözleşme fesih kararı bildirildi!
Sözleşme fesih kararı bildirildi! Bursaspor'da alınan kötü sonuçların ardından Teknik direktör Christoph Daum ile yolları ayırma kararı verilirken, bu karar Alman çalıştırıcıya tebliğ edildi.
24.03.2014 Futbol
Yollar resmen ayrıldı!
Yollar resmen ayrıldı! Bursaspor, Christoph Daum ile yolları ayırdı.
23.03.2014 Futbol
Körüstan'a tazminat davası!
Körüstan'a tazminat davası! Bursaspor'un tribün liderlerinden Selim Kurtulan, Kayserispor-Bursaspor maçı sonrası gerginlik yaşadığı Kulüp Başkanı Erkan Körüstan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
19.03.2014 Futbol
'Bursaspor'u kullanmaya çalışan biri'
'Bursaspor'u kullanmaya çalışan biri' Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Spor Toto Süper Lig'de dün akşam deplasmanda 2-0 kaybettikleri Kayserispor karşılaşmasının ardından aralarında tartışma yaşadıkları tribün liderlerinden Selim Kurtulan hakkında hukuki süreç başlattıklarını bildirdi.
18.03.2014 Süper Lig
Havalimanında büyük tepki!
Havalimanında büyük tepki! Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a deplasmanda 2-0 yenilen Bursaspor, kente dönüşte havaalanında bir grup taraftar tarafından protesto edildi
18.03.2014 Süper Lig
Başkan'dan tribün liderine tekme
Başkan'dan tribün liderine tekme Bursaspor'un Kayserispor’a 2-0 yenildiği karşılaşma sonrasında ekranlara üzücü olaylar yansıdı.
17.03.2014 Futbol
'Uzaktan kumandalı başkan istemiyoruz'
'Uzaktan kumandalı başkan istemiyoruz' Bursasporlu taraftarlar, Başkan Erkan Körüstan'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
16.03.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Körüstan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan körüstan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.